עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

טוב,, הנה:

http://www.sendspace.com/file/1oanh7

העליתי סרטון שמראה איך אני משחק, פה אני במצב אולי הכי טוב שהיה לי במולטי, תראו את הפריזים ,שימו לב שאני מצלם באייפון עם יד אחת אז לא להתייחס למשחקיות..

אגב, בגלל שזה רק עם יד אחת ואין סיבובים חדים במפה וכל מיני תנועות קיצוניות זה עוד סביר, אבל תראו..זה הכי טוב שהיה לי.

(מבחינת חיבור כמובן)

אגב ,זה לא LOW FPS

ה FPS אחלה

• תגובות 3.5k
  • צפיות 384.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
פורסם

חברים לאחר האכזבה שלי מהמולטי של MW2 אני מתלבט האם לקנות את BO.

לאחר כמה ימים אני מניח שגיבשתם דיעה.

מה המלצתכם?

איך חווית שלכם מהמשחק במולטי?

המממ....

פורסם

המממ....

כן הוא שונה לגמרי,הוא יותר כמו cod4.5 או משהו חח,והסינגל בכלל ענק ממש לא אופייני לסדרת COD(יותר לסדרת מתח :) )

פורסם

זה יותר משקף את מה שקורה לי, תנועה חלקה עם פריזים... רק שאצלי הפריזים מגיעים אחת ל 3 שניות :D

thats what im talking about

פורסם

בוא נגיד שיסדרו זה מאה אחוז, השאלה היא כמה זמן ייקח להם.

פורסם

זה יותר משקף את מה שקורה לי, תנועה חלקה עם פריזים... רק שאצלי הפריזים מגיעים אחת ל 3 שניות :D

thats what im talking about

כנ"ל

פורסם

יש קליינט בטא לסטים. אני הולך לנסות ולראות אם זה עוזר(בלי לבטל שום COMMUNITY/CLOUD למשחק).

כי אתמול ראיתי שיש דליפת זיכרון חמורה ביותר. הוא אף פעם לא עבר לי את ה70,000K. אתמול הוא עבר את ה200,000K!

אעדכן בקרוב אם יש או אין שיפור.

לא עזר.

פורסם

חחחחחחחח יאוו אתה חמור... :lol:

בטח עכשיו כל החנונים נראה לי שוברים את הדיסק מרוב עצבים, עדיין לא הבנתי מה המטרה של הדיסק אם גם ככה מורידים מסטים. :facepalm:

פורסם

יש דרך להכריח את ההתקנה להעשות מהדיסק ולא בהורדה מהשרתים של סטים במידה והסטים בכל זאת מנסה להוריד את המשחק....

פורסם

אצלי פשוט סגרתי את Steam, התחלתי התקנה מהדיסק, אחרי איזה ככה הוא הפעיל את Steam, זרק אותי לתפריט בו צריך להזין את ה KEY, אישר אותו, התחיל התקנה מהדיסק. @שוט.

פורסם

cאיך אני הורג את החייל היפני בבונקר אני לוחץ על מקש F וכלום לא קורה

פורסם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים