פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים חברים לאחר האכזבה שלי מהמולטי של MW2 אני מתלבט האם לקנות את BO.לאחר כמה ימים אני מניח שגיבשתם דיעה.מה המלצתכם?איך חווית שלכם מהמשחק במולטי?
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים נכון בסינגל אין בכלל בעיות על ההגדרות הכי גבוהות אני משחק בלי בעיות במולטי זה קצת הישתפר שביטלתי את הsync every frame אבל עדיין אני רואה דמויות שמקפצות ולא רצות כרגיל וגם FPS DROP בלי סיבה והמסך קצת קופא לפעמים אבל בסה''כ אני לא הייתי אומר שזה לא שחיק אבל שמשלמים על זה כסף אתה מצפה שתקבל מוצר שעובד ב100% ולא רק חצי כן עובד וחצי השני לא. ואני לא אמרתי שאם נקנה שרת ישראלי זה מה שיפתור את הבעיה אבל יהיה נחמד לשחק בשרת שכולם נכנסים אליו ומשחקם יחד ויש שפה משותפת וגם הפינג שמראה 40 :
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים מה הלחץ לשרת ישראלי? נראה קודם אם פצ'ים וכאלה יסדרו את הבעיה.לא צריך להחליט השניה.
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים שרת בארץ זה לא מה שיהפוך את המשחק הזה לשחיק, יש להם בעיה בכל המערכת של המולטי, זה פשוט לא עובד כמו שצריך, לא יודע למי זה עובד טוב ולמי זה עובד נוראי, אני קראתי מיליון פוסטים ,ודווקא לא מהארץ (כולל XBOX) שהמשחק לא שחיק כרגע בכלל.. לא נראה לי שצריך לרוץ לקנות שרת, הכל קפוא שם, אגב, אני לא חושב שזה עניין של עדכון או משהו, אין סיכוי שכמה קבצים יסדרו את הלאגים הנוראיים האלה, הלוואי ואני טועה כמובן כי המשחק באמת טוב..שטויות אחינו, כמו כל משחק חדש תמיד יש תקלות.
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים יש סיכוי שאני אצליח להריץ על מינימום עם:כרטיס מסך:GeForce 9800 GT ראם:1 ג'יגהמעבד:Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz ?
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים אם הצליחו לסדר את FALLOUT יצליחו לסדר גם את המשחק הזה ;D ביום שהמשחק יגיע אלי יצא PATCH, ה' דואג שלא תוכלו להתחיל לשחק לפני בכל מקרה עד שזה יקרה גנבתי את המשחק, לפחות נעביר כמה שעות עם ה SP...המשחק ניראה טוב יותר, מסודר יותר, אהבתי את מה שהיה עד עכשיו. המשחק עובד בסדר אבל ג םב SP הוא כבד בהרבה מהקודמים ולא מציג יתרון גרפי גדול במיוחד.
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים קניתי הבוקר, ואת האמת אני מעוצבן שזה מחייב התקנה של סטים. הכינוי שלי לא איך שרציתי שיראה ברשת, זה מראה את האימייל שלי אין דרך להתקין בלי הסטים המקולל הזה? למה סטים שקניתי DVD?
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים ברור שזה עניין של עדכון... שכחתם שזה קול אוף דיוטי? זה לא סתם משחק. חוץ מזה treyarch תמכו בקודל עד ש השישי יצא. אתם מוזמנים לראות את רשימת הפאצ'ים
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים כן ברור, הסינגל רץ מושלם. 60FPS קבוע אתה מתכוון עם ה4850 שלך? ואם כן אז על איזו רזולוציה?יש סיכוי שאני אצליח להריץ על מינימום עם:כרטיס מסך:GeForce 9800 GT ראם:1 ג'יגהמעבד:Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz ?הבעיות שלך הן במעבד שצריך המהרה כדי לעבוד (בלי מאמץ גדול אתה יכול להעלות אותו ל3GHZ), והזכרון חייב להיות לפחות 2GB. הכרטיס דוקא מעולה.
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים טוב ביטלתי אצלי את הסנכון עם הקלאוד ועדין אותו חראמדובר על זה שאני לא יכול להזיז את העכבר בכלל בלי שזה יתקע, בסינגל קצת פחות אבל עדין אני לא רוצה לשחק ככה זה לא כיף.
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים קניתי הבוקר, ואת האמת אני מעוצבן שזה מחייב התקנה של סטים. הכינוי שלי לא איך שרציתי שיראה ברשת, זה מראה את האימייל שלי אין דרך להתקין בלי הסטים המקולל הזה? למה סטים שקניתי DVD? מה הסיפור? אתה תמיד יכול לשנות את הכינוי של הפרופיל שלך בהגדרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.