פורסם 2010 בנובמבר 314 שנים הזמנתי מחשב נייד לאחותי, היא סטודנטית אחרי חיפושים בזאפ ומצאתי חנות "רן ארנא"הצעתי לרן את הכרטיס אשראי שלי, או של אחי, או מזומן לשליח, מה שיבחר...הוא טוען שאני לא נשמע לו מה עושים במצב כזה? :s05:
פורסם 2010 בנובמבר 314 שנים מחבר הוא כרגע היחיד במחיר טוב ועם 3 שנים אחריות + תיק גב למחשבים ניידיםלעומת מקומות אחרים שבשביל 3 שנים אחריות המחיר עולה וכמובן צריך לקנות בנפרד גם תיק
פורסם 2010 בנובמבר 314 שנים מחבר שלחתי לו לינק לנושא פה באתר, אולי הוא ירצה להגיבדרך אגב מייד לאחר שדיברתי איתו בטלפון הוא העלה בחזרה את המחירלמרות זאת הוא עדיין זול יותר בהתחשב ב3 שנים אחריות+תיק
פורסם 2010 בנובמבר 314 שנים מחבר מהאחריות דווקא אני לא מודאג כי זו אחריות של DELL ישראלהבעיה זה הפחד של בעל החנות
פורסם 2010 בנובמבר 314 שנים מחבר סיכמנו לבסוף שאשלח עם אחותי כסף מזומן והוא יגיע לאוניברסיטת בר-אילן לאחותי לתת לה את המחשב
פורסם 2010 בנובמבר 314 שנים התנהלות מוזרה, אני הייתי מתרחק מחנות כזו (במקרה וזה כפי שפותח השרשור מתאר, מעניין לשמוע את צד החנות).לפעמים כדאי לשלם עוד כמה שקלים בשביל להיות יותר רגועים בבחירת העסק.
פורסם 2010 בנובמבר 314 שנים האמת גם לי אתה לא לא נשמעאתה נשמע יותר כמו פרובוקטור ומה זה הוא יגיע להביא את המחשב לאוניברסיטהזה נשמע כמו סופר שירות אישי כל הסיפור הזה לא נראה לי
פורסם 2010 בנובמבר 314 שנים מחבר ומה זה הוא יגיע להביא את המחשב לאוניברסיטהזה נשמע כמו סופר שירות אישי ממש לא סופר שירות עצמי!מה אתה רוצה? הדיל הוא של החנות לשלם בכרטיס אשראי כולל משלוח עם שליח עד לביתפשוט בעל החנות מפחד שאני אשלם בכרטיס אשראי כי כנראה עקצו אותו פעם, לכן הוא מעדיף כרגע במזומן לכן התגמשתי, ובמקום לשלם ב 3 תשלומים בכרטיס אשראי אני משלם בכסף מזומן בתשלום אחד מלא
פורסם 2010 בנובמבר 314 שנים או שבעל החנות יעקוץ את אחותך.... ויברח עם הכסף (שלך ושל עוד כמה לקוחות "לא אמינים")
פורסם 2010 בנובמבר 314 שנים הזמנתי מחשב נייד לאחותי. הצעתי לרן כרטיס אשראי שלי' date=' של אחי, מזומן לשליח, מה שיבחר... הוא סירב[/quote']הצעת לו הכל מלבד הצעה שלא יוכל לסרב לה. תציע לו את אחותך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.