עבור לתוכן

מתלבט בין חברות

Featured Replies

פורסם

מה עדיף, כונן של המערב הדיגיטלי או של שער הים?? ???

פורסם

לא משווים בין חברות, משווים בין דגמים.

זה כלל שתקף לכל תחום החומרה.

פורסם
  • מחבר

אה אוקי, אז הנה שני דגמים שאני מתלבט לגביהם:

1) ביציי דגים כחולים 500GB של המערב הדיגיטלי

או

2) סוכן חופשי 500GB של שער הים

מה עדיף?

תודה

פורסם

יש לך כוננים מומלצים בסטיקי שבראש הפורום.

תעיין שם. אם עדיין יהיו לך שאלות אתה כמובן מוזמן לחזור ולשאול פה.

פורסם

ביציי דגים כחולים

חחחח..

שיגעת אותנו עם העברית =]

ולך על WD.

מהנסיון שלי הם יותר אמינים, וגם מאד שקטים.

הארדיסקים של Seagate נשמעים כאילו מישהו מקיש על קרטון..

זה ממש מוציא מריכוז

לי יש את בדיוק האופציה הראשונה שציינת..

WD5000AAKS

פורסם

אתה יכול לראות בדירוגים של newegg שסמסונג הכי אמינים

הניסיון שלי ושלך אינו רלוונטי או קשור לדבר שממליצים עליו בסופו של דבר

פורסם

אני אף פעם לא התנסיתי עם Samsung, לכן אני לא יודע להגיד עליהם כלום.

אבל ממה שקראתי בסטיקי כאן בפורום, Samsung שולטים.

הם כאלה טובים?

ומבחינת שקט הם שקטים יותר מ-WD אפילו?

פורסם

כדי לדעת נתוני אמינות אתה צריך לבדוק במקום שיש מאות משתמשים בעלי הכונן.

אני אישית יכול להגיד לך שבתוך פחות משנתיים התקלקלו לי במחשב שלי 2 כונני וסטרן, ומאז יש לי סאמסונג שעובד שנתיים בלי בעיות וגם שקט יותר, בנוסף למחשב של אחותי שגם בו הווסטרן היה חרא.

אבל אני רק בנאדם אחד, הכוננים שלהם עדיין פופלריים מאוד ואני מניח שלא סתם.

אולי זה עניין של מזל בסוף, אני יודע שאני כבר לווסטרן לא יחזור, לא שזה מבטיח לי משהו אבל בשביל ההרגשה הטובה שלי.

קיצר קנה כונן שיש עליו ביקורות טובות, בנוסף כמה שיותר אחריות יותר טוב, בדרך כלל זה 3 וכל עוד החומר שלך מגובה (והוא אמור להיות) אין לך מה לדאוג.

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער על האיחור, עסקתי בכיבוי שריפות.

עכשיו לעינינינו, לאחרונה שמתי עין על כונן "נקודת סיבוב" של סמסונג, אבל לא הבנתי כמה דברים:

1) מהי בעצם נקודת הסיבוב?

2) למה אני צריך את הסיבוב הזה?

3) למה אני צריך את הנקודה?

4) האם הכונן עמיד נגד אש? (עקב האירועים האחרונים,והעובדה שאין מכבי אש איפה שאני גר אבל כן יש יער עצבני והרבה רוסים אבל בלי מטוסים,מפחייד :'( )

אגב השאלות רציניות לחלוטין,אני רוצה כונן עמיד באש,או בטמ"פ גבוהות.

פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:vv
פורסם

4) האם הכונן עמיד נגד אש? (עקב האירועים האחרונים,והעובדה שאין מכבי אש איפה שאני גר אבל כן יש יער עצבני והרבה רוסים אבל בלי מטוסים,מפחייד :'( )

מה זה ההתבטאות הגזענית הזאת ??

מה לא בא לך בטוב שיש רוסים במדינה הזאת ?

וואלה אם זה היה תלוי בי הייתי מרחיק אותך מהפורום !

פורסם
  • מחבר

מה זה ההתבטאות הגזענית הזאת ??

מה לא בא לך בטוב שיש רוסים במדינה הזאת ?

וואלה אם זה היה תלוי בי הייתי מרחיק אותך מהפורום !

,תרגיע סלאביק, מת על רוסיות.

דווקא רוסים יצאו אחלה,שלחו מטוס כיבוי,מה אתה קופץ בראש, לא באתי לתקוף. :kopfpatsch:

פורסם

אתה אמיתי ?

פורסם

גם אם אמרתה את זה בצחוק

:

דיסק קשיח חיצוני נגד אש או חדירה של מים ועוד..הגנות

קישור : https://iosafe.com/solo

לא יודע אם ניתן להשיג בארץ

סקירת מוצר : http://rugged-hard-drive-review.toptenreviews.com/iosafe-solo-review.html

אם הכונן הזה תוכל גם לישחות בבריכה או להוסיף למדורה

פורסם

אכן הכוננים המומלצים הם מסדרת פ3 של שלושת הכוכבים.

אם אתה רוצה כונן שיכול לעמוד בתנאי חום ולחות יותר קיצוניים תחפש משהו ב MIL-STD.

כוננים כאלו יהיו בערך פי 5 יותר יקרים מכונן רגיל בנפח זהה, כך שעדיף לקנות 2, לגבות אחד לשני ולשמור את הגיבוי בכספת מרוחקת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים