פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים למעשה, אין בזה שום דבר באמת מיוחד... אבל גם לי מגיע להתבכיין קצת מדי פעם.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3977359,00.html
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים אני עדיין מחכה להבטחות של כל הקדנציות מ 1990~ ועד היום.תכף יבוא הקדוש המעונה שיגיד לנו שזו אשמתנו ואנחנו בחרנו בו.מה לעשות, כל מועמד הציג מצע בחירות, כולם שיקרו. אי אפשר לדעת מה הייתה התוצאה אם מישהו אחר היה נבחר.(בעצם מישהו אחר נבחר, זה פשוט שלבני פשוט לא הצליחה לעשות עם זה כלום)
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים מה לעשות, כל מועמד הציג מצע בחירות, כולם שיקרו.אז הצבעתם לשקרן הכי פחות מוצלח או הכי מוצלח?
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים אני עדיין מחכה להורדת המיסים שביבי הבטיח בקדנציה הנוכחית.מס חברות יורד כל שנהוגם המס השולי ירד לא מזמן
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים כדי להוריד מיסים צריך להוריד הוצאות. ואף פוליטיקאי לא מגיע בשביל להוריד הוצאות
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים אז הצבעתם לשקרן הכי פחות מוצלח או הכי מוצלח?מה זה משנה? הבחירות הפעם הראו טוב מאוד שאין ממש קשר בין מי שאתה בוחר למה שבסוף קורה.
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים דו גלגלי.כנראה ששכחת את מחירי הביטוח המטורפים... הם הועלו היות ונהגי המכוניות סיבסדו את הרוכבים (או כך לפחות טענו בחברות הביטוח, באוצר, וכמה חברה טובים שקנו את הלוקש).טרם שמעתי הסבר עקבי לשאלה מדוע מחירי הביטוח למכוניות לא ירדו.
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים הרבה אומרים שהביטוח הגבוה מתאזן עם המחיר של הדלק,אבל לדעתי זה שגוי, בתוך אחד שמחזיק גם רכב (1600) וגם קטנוע (125),הביטוח של הקטנוע הוא כ-4,500 ש"ח, 375 ש"ח בחודש, במשך שנת הביטוח.תאמין או לא, על האוטו אני מתדלק יותר בחודש.
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים ללא ספק דו"ג.... הכל מתאזן בסופו של דבר, ודו"ג עולה בסופו של דבר פחות. הנהגים "מסבסדים" דו"ג רק שלא ראינו הורדת מחיר של הביטוחי חובה אצל הנהגים אחרי שייקרו את הביטוח חובה לרוכבים, דווקא זכור לי שייקרו גם לנהגים בסוף אותה שנה, מה לא עושים בשביל הטייקונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.