עבור לתוכן

מבקש המלצה למפרט בתקציב של 4000 שקל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בכיף..

בנוגע לשקט המערכת, המערכת אמורה להיות שקטה יחסית, בכל זאת זו לא מערכת ב-1500 שקל עם רכיבים חלשים וכרטיס מסך מובנה...

בכל זאת אני משוכנע שלא תהיה לך בעיה בכלל.

טוב, עכשיו באמת דבר סופי חח, בסופו של דבר החלטתי לרדת מה USB 3.

האם ה UD3L טוב, ולא יגביל אותי ב OC קל-בינוני?

• תגובות 34
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ה-USB 3 הוא גם לא ממש מפלצת אוברקלוק, כך שאתה יכול לרדת בלוח אם אתה לא צריך את הפיצ'רים שהוא מציע.

אני לא יודע לומר לך בוודאות מה ה- UDL3 לא נותן לעומת ה-USB3 חוץ מכמה פיצ'רים עיקריים וחוץ מזה שהוא שייך לסידרת הלוחות התקציביים יותר.

אתה יכול לנסות לשאול בפורום המתאים כדי לקבל תשובה מפורטת.

פורסם
  • מחבר

ה-USB 3 הוא גם לא ממש מפלצת אוברקלוק, כך שאתה יכול לרדת בלוח אם אתה לא צריך את הפיצ'רים שהוא מציע.

אני לא יודע לומר לך בוודאות מה ה- UDL3 לא נותן לעומת ה-USB3 חוץ מכמה פיצ'רים עיקריים וחוץ מזה שהוא שייך לסידרת הלוחות התקציביים יותר.

אתה יכול לנסות לשאול בפורום המתאים כדי לקבל תשובה מפורטת.

אוקיי, אבל בגדול - האם המפרט הזה יהיה בסדר ל OC קל-בינוני?

אני לא מתכנן לעשות משהו מפלצתי, סתם בקטנה כזה.

אגב, ראיתי שבסקיי פיסי יש אפשרות לעשות OC בחינם, ידוע לך האם זה כדאי?

פורסם

בקשר ל-OC תבדוק בפורום מה היכולות של הלוח לגבי זה.

כמו שנאמר לך כבר, למטרת גיימינג ושימוש סטנדרטי, לעשות OC למערכת כזו זה יותר בשביל הפאן נכון להיום, כי אין הגבלה של המעבד.

כך שלתת לחנות לבצע OC במקום שאתה תעשה זאת בשביל הכיף וההרגשה שאתה מוציא את המקסימום מהמערכת זה מיותר.

כך בחשבון שביצוע OC לא בא ללא השלכות, המערכת יכולה להיות לא יציבה בשלב מסויים וגורמת לטמפ' לעלות באופן ניכר במקרים מסויימים,

דבר שיכול לגרום לנזק ולקיצור חיי המערכת.

ביצוע OC טוב ויציב לוקח זמן, כך שאם כבר אתה כבר מתכוון לעשות זאת אני מציע שתעשה זאת בעצמך.

OC לכרטיס מסך פשוט יותר וזה דבר שתוכל לעשות בקלות, שוב, זה לא משהו שייתן לך שיפור משמעותי מידי מלבד כמה אחוזים, כך שזה לא שווה את

ההתעסקות בתכל'ס אלא אם אתה עושה את זה יותר בשביל הכיף. (נכון להיום)..

בכל מקרה זו כבר חריגה רצינית מהנושא, תהיה סגור לגבי הלוח וסגור עניין.

אם יש לך שאלות בכל מיני נושאים שונים אתה יכול לשאול בפורומים המתאימים.

פורסם
  • מחבר

בקשר ל-OC תבדוק בפורום מה היכולות של הלוח לגבי זה.

כמו שנאמר לך כבר, למטרת גיימינג ושימוש סטנדרטי, לעשות OC למערכת כזו זה יותר בשביל הפאן נכון להיום, כי אין הגבלה של המעבד.

כך שלתת לחנות לבצע OC במקום שאתה תעשה זאת בשביל הכיף וההרגשה שאתה מוציא את המקסימום מהמערכת זה מיותר.

כך בחשבון שביצוע OC לא בא ללא השלכות, המערכת יכולה להיות לא יציבה בשלב מסויים וגורמת לטמפ' לעלות באופן ניכר במקרים מסויימים,

דבר שיכול לגרום לנזק ולקיצור חיי המערכת.

ביצוע OC טוב ויציב לוקח זמן, כך שאם כבר אתה כבר מתכוון לעשות זאת אני מציע שתעשה זאת בעצמך.

OC לכרטיס מסך פשוט יותר וזה דבר שתוכל לעשות בקלות, שוב, זה לא משהו שייתן לך שיפור משמעותי מידי מלבד כמה אחוזים, כך שזה לא שווה את

ההתעסקות בתכל'ס אלא אם אתה עושה את זה יותר בשביל הכיף. (נכון להיום)..

בכל מקרה זו כבר חריגה רצינית מהנושא, תהיה סגור לגבי הלוח וסגור עניין.

אם יש לך שאלות בכל מיני נושאים שונים אתה יכול לשאול בפורומים המתאימים.

טוב, הזמנתי בסוף עם ה UD3L, תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים