עבור לתוכן

תשלום 38 ש"ח על כל חבילה שנכנסת לארץ גם אם ערכ

Featured Replies

פורסם

כן בגלל זה לוקח בדרך כלל חודש עד שמגיע משם משהו.

אבל זה תמיד שווה.

הזמנתי כבר פריטים מDX בשנה האחרונה, וכולם הגיעו תוך שבועיים גג.

• תגובות 138
  • צפיות 37.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אולי שבועיים מהיום שהם אמרו "נשלח".

לוקח להם זמן לא מוגדר עד שהם אומרים "נשלח".

פורסם

בשורות מצויינות אבל צריך להמשיך לעשות רעש

פורסם

ברור לכם שלחלק גדול מההחלטה יש אינטרס ישיר של יבואנים גדולים במשק שחשקה נפשם בכיסכם שבוחר

באופן טבעי וברור ביצרן סיני כזה או אחר.

למרות שאני אישית אמור לתמוך בהחלטה כזו אני חושב שזו שערוריה ושאין כאן שום הגיון.

מאחר ומדובר במדינה שהחלטות בה נעשות בהינף יד ובלי לשאול אף אחד אני מעריך שבסופו של דבר

ההחלטה על גובה המס תהיה מותנית שווי חבילה כי לא יתכן שמוצר בשווי דולר יקבל פי עשר :facepalm:

אז הם הלכו על החלטה קיצונית על מנת שגם אם "יתפשרו" עדיין הם יזכו לקבל משהו.

אותי זה הכעיס לקרוא את בליל השטויות האלה שבתוכן ההחלטה ואני לפעמים מתבייש שאני ישראלי

ורק בגלל אינטרסנטים מגעילים שמחליטים על דעת עצמם שהציבור מטומטם ולכן הציבור צריך לשלם (ש.ח)

הגיע הזמן שאנשים יצאו לרחובות כי מרוב מכוניות שהיבואנים ממטירים עלינו כבר כמעט ואין שם מקום לעמוד

פורסם

הרס עצמי ואיטי של מדינת ישראל.

חשבתי שזה יעצור במחירי רכב משולשים משאר העולם או בסיכון חיים 3 שנים ללא תמורה.

לקחתם לי את הגוף, לקחתם לי את הכסף, לקחתם לי את הבריאות הנפשית שהכלכלה שלי נהרסה.

למה לעשות לינץ' אבל עם הדבר המטומטם הזה ?

נו טוב, כל סוף היא התחלה חדשה

בהצלחה מדינת ישראל בשלב האחרון של המוות שלך.

אני עובר לאיראן - יש לי את החופש לקנות את המוצרים שאני רוצה שם.

ומי שלא הבין כמה חמורה הבדיחה שיתעורר ויספר על הדבר הזה לכל מי שהוא מכיר.

פורסם

הגיע הזמן שאנשים יצאו לרחובות כי מרוב מכוניות שהיבואנים ממטירים עלינו כבר כמעט ואין שם מקום לעמוד

לצערי נדמה שפרט מהציבור החרדי לאף אחד אין כוח לצאת לרחוב... אין מנהיג

פורסם

אני מקנא ביכולת של המגזר החרדי לצאת לרחוב, לשבור ולשרוף עד שהם מקבלים את מבוקשם. יש לנו מה ללמוד.

פורסם

בהחלט. צריך דת חדשה.

פורסם

אני מקנא ביכולת של המגזר החרדי לצאת לרחוב, לשבור ולשרוף עד שהם מקבלים את מבוקשם. יש לנו מה ללמוד.

:goodposting:

פורסם

זה נשמע כאילו אין להם אלוהים... :bash::silly:

פורסם

אנחנו לא יוצאים לרחובות בגלל שאנחנו עובדים,אנחנו לומדים,אנחנו משרתים זה למה! :angryfire:

פורסם

כן ממש...בצרפת אני מניח שהם עושים את כל הדברים האלה ועדין יש להם זמן לצאת לרחוב ולהפגין נגד חוק שישפיע עליהם רק בעוד 40 שנה (סטודנטים צרפתים מפגינים נגד דחיית גיל הפנסיה).

g18_25500453.jpg

Damn.

ממש מזכיר את הבדיחה למה לצרפתיות יש גומות חן... :cool2:

http://www.boston.com/bigpicture/2010/10/france_on_strike.html

פורסם

.

ממש מזכיר את הבדיחה למה לצרפתיות יש גומות חן... :cool2:

LOL :hi:

פורסם

אם היינו מאוחדים כמו החרדים... היינו מדינה מהטובות בעולם. רק הם בשיחת טלפון אחת מורידים 100 אלף איש לרחוב. רק הם מתאגדים כנגד תאגידים ואצלם חרם זה חרם. רק החרדים משלמים לספקית הסלולר 10 ש"ח בחודש ל-600 דקות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים