פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים שלום, ברצוני לקבל חוות דעת על מפרט לצרכים מיוחדים.כעיקרון זה מיועד לאדם נכה שלא יכול לדבר וצריך להפעיל את המחשב ע"י מבט,אז המחשב צריך להחזיק לפחות תכנה אחת שכוללת הרבה קבצי מדיה עם הקלטות של מילים חוץ מזה יהיו בטח כמה סרטים על המחשב ואופיס ונראה לי שזהו.אני יודע שמדיה זה קבצים כבדים אבל אם מדובר בתכנה אחת או שתיים זה בטח לא יתפוס יותר מדי נכון?ז"א המחשב כשלעצמו הוא בסדר?MyTobii P10P10 ¯Display: 15” screenDimensions: 360x365x110mmWeight: 5.3kgSpeakers: IntegratedWorking distance: 50-70cmFreedom of head movement: 30x15x20cmComputerIntegrated, 1.5 GHz, Intel, 1GB RAM, 80 GB Hard drive :Windows XPLanguage: All EuropeanInterface:2x USB II1x 100MB LAN2x Joy switch connectionsVESA and DaessyAccessories:CD player, std USBWireless internet, USBTP-cableUSB memory stickBlue tooth, USBInfrared environmental controlCase, soft for carryingMounting arm LXWall or Desk mountedDesk stand, DaessyBattery, externalBattery chargerDC-DC converter 24-12VExtra steel pen[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים עדכן תקציב בכותרת + שימושים לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעלדוגמאות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0סה"כ המערכת נשמעת כמו מערכת P4 ישנה עם מעבד 1.5GHZ לא מפורט יותר מידי על ארכיטקטורת המעבד ואני לא מאמין שלמישהו יש מושג בכל הנוגע למחשבים לנכים.אם נסתכל על המפרט באופן כולל נראה שהוא יריץ XP בצורה סבירה וגם סרט ועוד כמה תוכנות פשוטות כמובן שהכוונה היא לא במקביל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.