עבור לתוכן

אל פסק לספק ‏Corsair AX 850W

Featured Replies

פורסם

יש לי אל פסק של אדוויס דגם PRD 1050

אני רוצה לדעת אם זה מתאים לספק כוח ?

וגם אם יש לו מגן ברקים ?

והמייצב מתח שלו באמת עוזר כי אצלי יש הרבה סטיות בחשמל ?

תודה לעוזרים.

פורסם

http://www.advice.co.il/data/files/specifications partner digital he.pdf

ממה שכתוב בדף :

גל סינוס שמתאים לכל סוגי הספקים (active pfc וכו)

אל הגנת השהייה לא נאמר בדף. תבדוק בעצמך - תנתק אותו מהחשמל ותחבר מהר בחזרה. אם לוקח ל UPS כמה שניות עד שהוא חוזר לעבוד מהחשמל (יש קליק כשהוא חוזר) זה אומר שיש השהייה. תוציא ותכניס את התקע של החשמל כמה פעמים במהירות. אם ההגנה עובדת טוב ה UPS יישאר במצב סוללה במשך כל הזמן הזה. אם ההגנה לא עובדת ה UPS יעבור לחשמל ולסוללה פעם אחת או יותר בזמן שאתה משחק אם התקע

הגנת מתח גבוה / נמוך קיימת

אל הגנת ברקים לא נאמר בדף, כנראה שאין (זה ההגנה הכי פחות חשובה מתוך 3 ההגנות של מגן ברקים. הגנת השהייה ומתח גבוה / נמוך מגינות אל המחשב ברוב המקרים)

אם אין הגנת השהייה או שאתה רוצה להוסיף הגנה תחבר מגן ברקים שיש לו את כל 3 ההגנות בנוסף ל UPS כך : חשמל - מגן ברקים - UPS - מחשב

פורסם
  • מחבר

ציטוט: אם אין הגנת השהייה או שאתה רוצה להוסיף הגנה תחבר מגן ברקים שיש לו את כל 3 ההגנות בנוסף ל UPS כך : חשמל - מגן ברקים - UPS - מחשב

לאיזה מגן ברקים יש את כול ההגנות אללו

איזה חברה הכי טובה בתחום

ושיהיה כמה שיותר אמיד אם הגנה גבוהה במתחים גבוהים

פורסם

תבדוק מה כתוב אל המגן ברקים

הגנת השהייה - במקרה שהמתח לא יציב או נפל המן ברקים מכבה את המחשב ולא נותן להדליק אותו כמה זמן (בין כמה שניות לדקה) - כמו השהייה במזגן

הגנת מתח גבוה / נמוך - קופץ אם המתח של החשמל לא תקין לאורך זמן. את ההגנה הזאת כבר יש לך ב UPS. מתח נמוך יכול לשרוף את המחשב בדיוק כמו מתח גבוה ויש להגן גם ממנו

הגנת ברקים - קפיצות מהירות מאוד של מתח גבוה שנמשכות זמן קצר

פורסם
  • מחבר

מצאתי מגן ברקים עם 3 ההגנות אבל

אם אני מחבר לו מסך + מחשב+ראוטר+מדפסת+רמקולים ועוד זה יגרום עומס או בעיה לשקע יחיד ?

GPT Protector SC9 ELEC

קישור : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=886&CatCode=358

או עדיף יצרן אחר ?

תודה.

פורסם

נראה מתאים

אני ממליץ לחבר כך :

שקע חשמל - מגן ברקים - מפצל - UPS. מה UPS מחוברים מחשב ומסך (ואם בא לך ראוטר). מהמפצל (חוצ מה UPS) מחוברים כל היתר

כך לכל הדברים יש הגנה בסיסית, ולמחשב ולמסך בלבד יש בנוסף UPS

כדיי לקבל הגנת ברקים מלאה תעביר גם כבל אינטרנט (בזק / הוט) שנכנס דרך מגן ברקים מתאים. אם לא תעשה את זה ואם תגיע מכת ברק דרך הכבלים האלה המודם יכול להישרף, ובסיכוי נמוך יותר דברים אחריו שמחוברים אליו (ראוטר ואז בסיכוי עוד יותר נמוך מחשבים שמחוברים מהראוטר)

לכבל בזק קיימים מגיני ברקים מתאימים. בחלק מה UPSים יש חיבור IN/OUT לכבל טלפון אבל לא תמיד יש מאחוריו מגן ברקים, לפעמים זה סתם חיבור

כבל הוט אמור להיות מחובר לאדמה (אם האלומיניום החיצוני) בארון תקשורת של הבניין, ורצוי לנסות לשים איזה חוסם DC או משהוא דומה בכניסה למודם (תבקש מטכנאי של הוט בהזדמנות - הוא נראה כמו מתאם מתכתי קטן אם הברגה כמו של הכבל) (אני לא יודע אם זה יפריע או לא יפריע לעבודה של האינטרנט, לא ניסיתי. אם זה מפריע אז תעיף אותו)

פורסם
  • מחבר

ציטוט : כדיי לקבל הגנת ברקים מלאה תעביר גם כבל אינטרנט (בזק / הוט) שנכנס דרך מגן ברקים מתאים

יש לי תשתית של בזק איך אני עושה את זה ? צריך ליקנות מגן ברקים ניפרד לחוט של האינטרנט ?

יש לי חיבור באל פסק של חוט טלפון ניכנס יוצא הגנה נגד סטיות מתח הרשת אבל לא נגד ברקים

מחובר לכבל ADSL מיקרופילטר של בזק זה עוזר (מפצל של בזק ל-ADSL ולקו טלפון ) ?

פורסם

בחלק מה UPSים ה IN/OUT הזה נותן הגנה לקו בזק

בחלק הוא נמצא שם בכיאלו - 2 החיבורים קיימים אבל הרכיב שנותן את ההגנה לא נמצא

בדף שנתתי לינק מקודם כתוב הגנה לקו רשת / מודם אבל לא מובן לגמרי אם הם קוראים "קו מודם" לבזק או לכבל רשת (כבל בזק יכול להיכנס לחיבורים גדולים יותר של כבל רשת, אבל יכול להיות שה UPS לא מתוכנן לחיבור כזה)

כדיי להיות בטוח תשאל אותם (יש אימייל בדף שנתתי אליו לינק) או שאתה יכול לפתוח את ה UPS ולתת תמונה של מה שיש בתוכו באיזור של 2 התקעים

אל תשאל אם ה IN OUT מגן אל כבל בזק (אם נפלת אל משווק היפראקטיבי הוא פשוט יזרוק כן) אלא תשאל אם הם מיועדים לכבל בזק או לכבל רשת, ותן להם לתת את התשובה מגן אל שתיהם אם זה באמת כך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים