עבור לתוכן

התחדשתי במסך Dell U2311H 23' =) מצורפת ביקורת אישית והסבר כללי עליו

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת?

אני לוקח את הדגם Dell U2311H. איפה נכנס מה שאמרת?..

פורסם

הוא התכוון למסך של הסמסונג.

אם אתה מעוניין לקחת את המסך של הדל, זה לא רלוונטי לגביך.

פורסם

לך על ה- Dell U2311H, הוא עדיף בהרבה על הסמסונג אם איכות תמונה חשובה לך.

התלבטתי גם בין ה-Samsung BX2450 וה-Dell U2311H, אך לצערי עשיתי טעות וקניתי את ה-Samsung BX2450.

ממש התאכזבי מהצבעים במסך ה- Samsung BX2450, הם ממש לא מדוייקים ואף חיוורים אפילו אחרי כיול. לפני כיול זה בכלל גרוע...

אני מנסה להחליף אותו בחנות לדל U2311H ואם לא יסכימו שאחזיר את המסך אאלץ למכור אותו.

פורסם
  • מחבר

מצאתי חנות בזאפ שמוכרת את המסך הזה בירושלים (קרוב לבית) אז אני אתקשר לראות אם יש להם אותו במלאי, אם כן, מחר אני כבר אספק לכם חוות דעת ^^

תודה רבה חברים.

פורסם
  • מחבר

אהלן לכולם.

היום קניתי את המסך החדש Dell U2311H 23' וכעת אסביר עליו קצת ואתן חוות דעת...

טוב, דבר ראשון המסך הגיע בקופסת קרטון גדולה, בתוכה ישב המסך בתוך קלקר גדול שהגן עליו (מוגן היטב מפגיעות).

img0027nu.th.jpg

בתוך הקופסא קיבלנו את הדברים הבאים:

-מסך

-המעמד של המסך

-דיסק וחוברת הסברים על המסך

-כבל VGA

-כבל DVI

-כבל חיבור חשמל

-כבל USB

img0029de.th.jpg

החיבורים שיש למסך מאחור (לפי סדר משמאל לימין):

-כניסת כבל חשמל

-כניסת כבל לחשמל לרמקולים (במידה וקניתם את הרמקולים הייעודיים למסך הזה.. ולא נראה לי שמישהו יעשה את זה.. חח)

-כניסת DisplayPort

-כניסת DVI

-כניסת VGA

-כניסות USB

img0031nj.th.jpg

התקנת המסך על הסטנד היא דבר פשוט להפליא. ואם מעוניינים להסירו, יש כפתור בצידו האחורי שצריך ללחוץ עליו ופשוט שולפים אותו.

הסטנד של המסך נותן המון חופש תנועה למסך (בערך לכל כיוון), להטות למעלה/מטה/ימינה/שמאלה, להרים או להוריד אותו. ממש הכל.

הארגונומיה של המסך ממש יפה. הפלסטיק חלק ללא שום פגמים.

img0035up.th.jpg

img0032in.th.jpg

למסך בצידו הימני התחתון יש כ-5 כפתורים. כשמסתכלים על הכפתורים לא רואים שום ציור/סמל/סימן. זה קצת מרתיע בהתחלה אבל אחר כך הכל מובן.

בלחיצה הראשונית, לא משנה על איזה כפתור נלחץ נגיע לאותו מסך, ובעצם משם יש ליד כל פתור סמל מדוייק לתפקידו באותו תפריט, ושם בעצם לא נתקלתי בשום קושי בניווט בין מסכי ההגדרות, אלא ההפך היה לי ממש נוח.

עכשיו לבסוף לגבי השאלה הנחרצת - איכות התמונה.

כשקיבלתי את המסך חיברתי אותו במקביל למסך הקודם שהשתמשתי בו (המסך של הוריי, מסך של LG, לא זוכר את הדגם אך אני יודע שהוא בעל פנל TN) והתחלתי לעשות השוואה.

הצבעים של הDell מספקים חווית תמונה הרבה יותר טובה. הצבעים הרבה יותר חמים, יותר חיים. ורואים זאת בעיקר גם בצבעים הללו - צהוב/אדום. יש הבדל מהותי בהם. בשאר הצבעים פחות רואים הבדל מהותי כל כך אבל עדיין יש שינוי. בנוסף התמונה מורגשת שהיא יותר חדה, ובכלליות נראית יותר טוב.

לא יכלתי לצלם את המסכים עם התמונות השונות כי זה לא נותן אינדיקציה אמיתית ולא ממש רואים את ההבדל... אך התמונה היחידה שכן צילמתי של 2 המסכים היא של עוד גוון אחד ששמתי לב להבדל ממש משמעותי, תוכלו לראות זאת גם בתמונה, וזה בעצם בצבע לבן, כן לבן. במסך של Dell אפשר לראות שהלבן באמת לבן, נקי ויפה כשלעומתו במסך השני הלבן נראה כאילו אפרורי יותר, ולא הגוון הלבן שאנו רוצים.

img0037vf.th.jpg

בקיצור. אני מבסוט על המסך הזה, איכות תמונה מעולה, ארגונומיה יפה, כל החיבורים הנדרשים + כבלים (חוץ מכבל HDMI שאם תרצו תצטרכו לקנות בנפרד, אך לדעתי האישית אין סיבה לעשות כך מסיבה פשוטה שגם הכבל DVI שכן מצורף למסך מעביר גם הוא תכני HD ללא ירידה באיכות התמונה), תנועה נרחבת לכל הכיוונים, זוויות צפייה הרבה יותר רחבות ללא שינוי צבע. בקיצור. אחלה מסך לדעתי :)

אני מקווה שנתתי פה כיוון לכל אלא ששאלו וביקשו חוות דעת.

בן

פורסם

קנית מסודרי?

פורסם
  • מחבר

כן

פורסם

רק תיקון קטן -

אין למסך זה חיבור HDMI. החיבור שנראה קצת דומה הוא DisplayPort.

פורסם
  • מחבר

וואלה?... לא שמתי לב.. כנראה הם ממש דומים, ערכתי את ההודעה.

תודה

פורסם

בעצם יש למסך הזה את כל הכניסות שתהיו זקוקים להם, כך שאין סיכוי שתיקלעו לבעיה.

לא ממש.

במסך שלי יש כל זה פלוס:

DVI שני.

HDMI.

RCA.

COMPONENT.

מיני PL להוציא את הסאונד שאולי מגיע עם הHDMI.

וSPEAKER POWER שמספק חשמל לערכת רמקולים מותאמת למסך שניתן לקנות בנפרד.

וגם קורא כרטיסי זיכרון.

וגם כמובן לחבר מגוון מכשירים ולבחור בתפריט בלי להתעסק עם החלפת כבלים.

ועם כל כך הרבה חיבורים הכניסו למסך גם PIP, כך שניתן לצפות בשני מקורות בו זמנית במגוון דרכים.

פורסם
  • מחבר

לקחתי לתשומת ליבי.. ערכתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים