פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים seasonic עדיףגם זול יחסיתספק יותר חדישובעל נצילות גבוהה יותרוגם הZALMAN בעצם תוצרת FSP וSS עדיף על FSP.
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים לא אמורה להיות כל בעיה.מה באמת SEASONIC עושה בעיות בלוחות של ASUS? נשמע לי מוזר.
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים זה סוג של חוסר תאימות בין לוחות אסוס לספקי SS. מצד אחד על חלק מהלוחות זה יעבוד טוב ומצד שני על חלק אחר זה פשוט לא יעבוד.
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים זה סוג של חוסר תאימות בין לוחות אסוס לספקי SS. מצד אחד על חלק מהלוחות זה יעבוד טוב ומצד שני על חלק אחר זה פשוט לא יעבוד.תודה רבה! לא ידעתי על זה בכלל. האם זה תקף גם לספקים מיוצרים על יד SS למותגים אחרים, נגיד CORSAIR?
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים תודה GILOMAN בכל מקרה עוד לא היה לי ASUS לוח אם. שמעתי שהם טובים, אבל אני אוהב את MSI יותר. עכשיו יש הרבה GIGABYTE טובים וזולים יחסית למה שיש להם להציע, אבל לא ניסיתי גם. עם MSI עוד לא היו לי אכזבות
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים עברתי על הספקים של CORSAIR והם בעלי נתונים מדהימים, כמובן שיקרים יותר אבל אפילו שבהתחלה תכננתי על ספק של סיסוניק בסוף החלטתי על קורסייראיזה מפרט אתה רוצה להריץ אם לא אכפת לך?
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים אני מתכנן על מפרט שגם מכיל sli של הכרטיס הזה ואני חושב שספק ה650w של קורסייר הוא מצויין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.