פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים שידרגתי את ההרד דיסק שלי מ 500GB ל 1000GB עשיתי CLONE של הישן לחדש כלומר מ 500 ל 1000 מאז הוינדוס לא עולה.אני מצליח לעלות אותו רק דרך HIREN BOOT CD כשאני בוחר בוחר באופצית BOOT FROM HARD DRIVE בתפריט של HIREN מה יכולה להיות הבעיה . ואיך אפשר לתקן אותה ?
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים בהנחה שיש לך WINDOWS 7 -> תעלה את המחשב מדיסק ההתקנה, תבחר REPAIR MY COMPUTER ותבחר שם בתיקון בעיות אתחול.
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים מחבר בהנחה שיש לך WINDOWS 7 -> תעלה את המחשב מדיסק ההתקנה, תבחר REPAIR MY COMPUTER ותבחר שם בתיקון בעיות אתחול.עשיתי לא עזר עדיין לא עולה.המחיצה פעילה אגב אני לא מקבל שום הודעה של BOOT FAILURE או משהו כזה פשוט זה נתקע ומחכה
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים בדקת בביוס שהכל בסדר? הוא מכוון להפעיל מהדיסק הקשיח כאופציה שניה? (לפניו הCD)
פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים עשיתי לא עזר עדיין לא עולה.המחיצה פעילה אגב אני לא מקבל שום הודעה של BOOT FAILURE או משהו כזה פשוט זה נתקע ומחכה איזה מחיצה פעילה? של ה100 מגה או זו שאחריה?
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים מחבר הבנתי שזה בגלל שיש לי וינדוס 7 והגוסט לא מעתיק כמה דברים כדי שהוינדוס יעלה .מכירים תוכנה שאפשר לעשות איתה CLONE HD שיעבוד עם וינדוס 7 ?
פורסם 2010 באוקטובר 2315 שנים בוא נפשט את העניין - תוריד ותתקין את EASYBCD ותבקש ממנה להתקין מחדש את הBOOTLOADER (לא לשכוח לבחור באפשרות של ויסטה\7).
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים תנסה לעשות IMAGE עם GIMAGEX ואז תפרוס את זה לכונן החדש ואז תגדיר את הבוט עם EASYBCD אם יש לך הרבה גיגה תשתמש ב EXCEPT LIST או תשתמש ב דחיסה מהירה או בשניהם הכי טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.