פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים מחבר תגידו, גם לכם קורה שאתם רוצים ללכת למקום מסוים ואז נתקלים במפעל לייצור Sunset Sasperilla או משהו כזה ואז מתבאסים שצריך עכשיו להכנס ולחקור? אני שונא רובוטים ופאקינג ghouls. והם בכל מקום נטוש כמו מפעל וכו' :\ זאת הסיבה היחידה לך ל GUN RUNNERS ליד NEW VEGAS יש להם את כל התחמושת שאתה רק רוצה. ] צריך להיכנס לתוך המפעל? אין לי lockpick גבוה מספיק כי הרובוט שמוגן בחוץ מוכר נשקים לא תחמושת לפי מה שאני זוכר
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים הוא מוכר גם תחמושת, אני תמיד קונה משם._________________________________________________________יש למישהו שיטה איך להרוג את העקרבים השחורים הגדולים מהר?הם אפילו יותר חזקים מבFALLOUT 3!! ובכלל כל האויבים יותר חזקים מבFALLOUT 3 אפילו ברמות נמוכות.
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים תגידו, גם לכם קורה שאתם רוצים ללכת למקום מסוים ואז נתקלים במפעל לייצור Sunset Sasperilla או משהו כזה ואז מתבאסים שצריך עכשיו להכנס ולחקור? ברור! וזה גורם לי לסטות שעות על גבי שעות מהמשימות המשניות והראשיות
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים חברים מצטער על השאלה החוזרת אבל למישהו יש אולי שמירה בערך באיזור שcesear תופס את benny ונותן לך להרוג אותו?
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים איך מתפטרים מהתערפלויות, סחרחורת, איזה תרופה עוזרת ? ידידי, צר לי לבשר לך, אבל מישהו פגע לך בראש. אך אל דאגה, יש Stimpack בסביבה! תשתמש בפיפבוי כדי להגיע לסטטוס שלך ותלחץ על האיבר הפגוע. אפשר גם ישר להשתמש בתיק רופא מה-Inventory.
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים ידידי, צר לי לבשר לך, אבל מישהו פגע לך בראש. אך אל דאגה, יש Stimpack בסביבה! תשתמש בפיפבוי כדי להגיע לסטטוס שלך ותלחץ על האיבר הפגוע. אפשר גם ישר להשתמש בתיק רופא מה-Inventory. נראה לי שהוא התכוון להתמכרות. תמצא רופא
פורסם 2010 באוקטובר 2615 שנים מחבר ידידי, צר לי לבשר לך, אבל מישהו פגע לך בראש. אך אל דאגה, יש Stimpack בסביבה! תשתמש בפיפבוי כדי להגיע לסטטוס שלך ותלחץ על האיבר הפגוע. אפשר גם ישר להשתמש בתיק רופא מה-Inventory. הוא לא מדבר על זה. הוא מדבר על drug addiction אני לא זוכר את השם של החפץ אבל זה removes addiction [br]פורסם בתאריך: 26.10.2010 בשעה 02:04:49 חברים מצטער על השאלה החוזרת אבל למישהו יש אולי שמירה בערך באיזור שcesear תופס את benny ונותן לך להרוג אותו? אני הרגתי את benny. כל אחד במצב אחר...
פורסם 2010 באוקטובר 2615 שנים הוא לא מדבר על זה.הוא מדבר על drug addictionאני לא זוכר את השם של החפץ אבל זהremoves addiction[br]פורסם בתאריך: 26.10.2010 בשעה 02:04:49אני הרגתי את benny.כל אחד במצב אחר...מה? איך הוא הצליח להתמכר למשהו?? בקושי משתמשים בסמים במשחק הזה.
פורסם 2010 באוקטובר 2615 שנים אני אלכוהוליסט כבד.לעוד מישהו יש את BOONE בתור מלווה? זה פשוט אכזרי, נתתי לו את כל נשקי האנרגיה שלי וכל התחמושת המתאימה וכמעט בכל הקרבות אני אפילו לא צריך להוציא כדור, הוא שוחט אותם ואני אוסף את השאריות מהאבק שנשאר מהם.אבל הDEATHCLAW במשחק הזה נהיו קשים מדי, דרומית לוגאס יש איזה מכרה עם מליון כאלה, והם כל כך קשים, אחד אני מצליח להרוג בעזרת BOONE עם הרבה קושי אבל אם קופצים אלינו 2 או יותר אז זה קרב אבוד.
פורסם 2010 באוקטובר 2615 שנים המשחק מעולה עד עכשיו עבד די חלק בלי תקיעות ובאגים ,אחרי איזה שעה הוא פשוט יצא לי ממנו בשגיע סדר לא נורא ,תגידו אחרי שאני מגיע לPRIMM אז מה אני אמור לעשות שם ?להרוג את כולם או להתגייס ל NCR וכאילו לעזור להם לא הבנתי ?דיברתי אם המפקד שם והוא לא אומר לי כלום בקשר לגיוס .תודה
פורסם 2010 באוקטובר 2615 שנים מחבר המשחק מעולה עד עכשיו עבד די חלק בלי תקיעות ובאגים ,אחרי איזה שעה הוא פשוט יצא לי ממנו בשגיע סדר לא נורא ,תגידו אחרי שאני מגיע לPRIMM אז מה אני אמור לעשות שם ?להרוג את כולם או להתגייס ל NCR וכאילו לעזור להם לא הבנתי ?דיברתי אם המפקד שם והוא לא אומר לי כלום בקשר לגיוס .תודה אין פה החלטה "נכונה" אתה בוחר מה לעשות. לא בא לך על העיר Primm? תהרוג אותםרוצה למצוא שריף חדש? תתחיל לדבר עם אנשים שם (יפתח QUEST)מאוד מסובך כל הקטע עם NCR,House ו Caeser.אני עוד לא 100% בטוח עם מי ללכת, למרות ש Caesar חולי נפש,זה בטוחשאלה: הלכתי למקום של ה-לגיון,ובגלל זה Boone עזב אותי - לא רציתי לירות בהםיש דרך להחזיר אותו בתור Companion?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.