פורסם 2011 בינואר 1314 שנים השאלה אם אתה חסכן שבאמת משתדל לקחת דברים במקום לקנות או שאתה גם מבזבז חופשי..
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים להמר בקזינו זה לדעתי בזבוז של זמן כשיש דברים הרבה יותר טובים לעשות במקום.
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים להמר בקזינו זה לדעתי בזבוז של זמן כשיש דברים הרבה יותר טובים לעשות במקום. נכון גם לחיים חבר'ה
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים מצאתי קזינו (אפא שנותנים לך את המשימה למצוא את הרובוטית סקס) וההגבלה פר הימור היא רק 200 אסימונים. בנוסף אחרי שזכיתי בכ 7000 אסימונים אומרים לי שהגתי למגבלה ואנני יכול להמר יותר. WTF???אני מקווה שיש עוד בתי קזינו?
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים להמר בקזינו זה לדעתי בזבוז של זמן כשיש דברים הרבה יותר טובים לעשות במקום.אני לא ממהר לשום מקום, משחק בשביל הכיף וחוקר את המשחקלא תמיד רץ אחרי המשימות
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים אותי באופן אישי זה משעמם. אני לא משחק משחק תפקידים כדי להמר בקזינו. בשביל זה יש תוכנות ואתרים אחרים.ותאמין לי, גם אני מהחוקרים ומהחופרים לעומק במשחקים, אבל אם אני אשתקע בקזינו זה יוריד לי את כל העניין מהמשחק ואני אפסיק לשחק בו מעט אח"כ. אני חייב שתהיה לי כל הזמן התקדמות בעלילה (אפילו עלילה צדדית) אחרת אני משתעמם.
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים שמע אני לא יושב שעות, אפשר להגיד שאולי בסה"כ בזבזתי חצי שעה בקזינו מכל מה שאני משחק שזה תכלס כלוםוהדברים שקניתי בכסף פשוט שווים את זה..
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים משהו יודע מתי יוצא הDLC למחשב? הוא יצא בינתיים רק ל XBOX ולא מצאתי שום מידע לגבי תאריך לPC או ל PS3.
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים הודיעו עכשיו על חבילת מוד חדש שתצא שנקראת פרוייקת נוואדה, כוללת מלא צעצועים חדשים כמו משקפי ראיית לילה וחום, שיפורי ממשק ומלא דברים מגניבים אחרים
פורסם 2011 בינואר 2014 שנים חברים זקוק לעצתכם / עזרתכםהגעתי למשימות של BROTHERHOOD והמשימה הראשונה , היא למצוא את 3 הפטרולים שנעלמואחד הפטרולים נמצא באיזור בסיס ושאני מנסה להגיע אליו אני מופצץ ומתיש שם אדם שדיבר איתי וכביכול נתן לי הנחיות מה לעשות , אבל לא הבנתי ממנו איך מתחמקים מהאלטילריהמישהו זוכר איך עוברים את זה ?
פורסם 2011 בינואר 2014 שנים לנילס אתה יכול להגיע ככה: walkthrough: http://fallout.wikia.com/wiki/Still_in_the_Dark
פורסם 2011 בינואר 2014 שנים אני הצלחתי לעבור דרך מסילת הרכבת שבצד ימין בפעם השניה אז לדעתי זאת גם אופציה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.