עבור לתוכן

ליגת העל בכדורסל,יורוליג,הנה זה מתחיל!!

Featured Replies

פורסם

אני לא חושב שבלט זה שהחתים אותו בכלל

קראתי איזה כתבה שדחפו אותו בכלל למזרחי לפני שבלט סים את המשחקים עם נבחרת רוסיה

• תגובות 305
  • צפיות 65.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

שמעת פעם על מישהו "שדוחף" שחקן לשמעון מזרחי?? :screwy: :screwy: :screwy:

דיוויד בלאט החתים אותו , אפילו נסע לראות אותו משחק (עשו לו מבחן קטן בארה"ב)

פורסם

שמעת פעם על מישהו "שדוחף" שחקן לשמעון מזרחי?? :screwy: :screwy: :screwy:

דיוויד בלאט החתים אותו , אפילו נסע לראות אותו משחק (עשו לו מבחן קטן בארה"ב)

אם הוא באמת נסע לראות אותו, אז זה עוד יותר ביזיון, אבל בטח אמרו לו תחתים אותו והיס מן הלך על זה.

וכן - תתפלא - בלאט לא ממש קבע את הסגל הנוכחי. נראה לך שהוא רצה את סופו? את פארגו? את פוט?

גם ליאור אליהו היא הנחתה של ההנהלה, ובטח שגם בורשטיין.

את שאר השחקנים קיבל בנדוניה מהשנה שעברה.

השחקן היחיד שהוא באמת התלהב ממנו קיבל התקף לב עוד לפני שהעונה התחילה...

לא נראה לי שאתה מבין שאת כל ההכנה לעונה וכל ההחתמות ניהל פדרמן, בעוד בלאט היה עסוק עם נבחרת רוסיה.

המזל של פדרמן הוא שבלאט תותח, ומצליח איפה שגרשון נכשל - להלהיב את השחקנים ולגרום להם להתאבד על המגרש.

פורסם

אתה טועה אבל לא משנה....

את סופו הוא רצה בוודאות, את אליהו ובורשטיין הוא בטוח רצה כי הדבר הראשון שהוא אמר שהוא חתם במכבי זה שצריך להחזיר את הצביון הישראלי ושצריך להביא את כל השחקנים הישראלים הכי טובים שלא משחקים בארץ (חוץ מכספי).

היה גם רצון מאוד גדול לראות את הלפרין משחק במכבי אבל ענייני מס מנעו את זה- פארגו זה הפשרה שנוצרה כשהבינו שמיקייל טורנס לא יגיע לקבוצה.

תאמין לי שאני מבין קצת יותר טוב ממה שאתה חושב על איך מתנהלים הדברים במכבי ומכל הדברים שאמרת, כנראה שאתה לא מבין מה קורה בקבוצה.

איזה שחקנים הוא בדיוק קיבל בנדוניה שהזרים היחידים שנשארו זה פרקינס ואידסון??

על פניני הוא היה מוותר? (לא) על שארפ הוא היה מוותר? (לא) על גרין? (אולי , אם היו מוצאים סנטר זר נוסף)

פדרמן אחראי על הכסף , מן הסתם שהוא יהיה מעורב בכל משא ומתן , מפה ועד לקבוע לדיוויד בלאט איזה שחקנים ישחקו יש מרחק גדול מאוד.

הגישה הזאת הפסיקה אחרי הפיטורים של עודד קטש (שדחפו לו שחקנים שהוא לא רצה) ולראייה, החריגות של אפי מהתקציב, התקציב המוגבל שהיה לפיני ועד לתקציב המוגבל שיש לבלאט.

פורסם

פדרמן אחראי על הכסף , מן הסתם שהוא יהיה מעורב בכל משא ומתן , מפה ועד לקבוע לדיוויד בלאט איזה שחקנים ישחקו יש מרחק גדול מאוד.

הגישה הזאת הפסיקה אחרי הפיטורים של עודד קטש (שדחפו לו שחקנים שהוא לא רצה) ולראייה, החריגות של אפי מהתקציב, התקציב המוגבל שהיה לפיני ועד לתקציב המוגבל שיש לבלאט.

עכשיו קל לדבר, כי לא נדע לעולם, אבל אני די משוכנע שסגל השחקנים לא נקבע על ידי בלאט, אולי למעט הנדריקס.

וזה שהוא אמר שהוא רצה את סופו ובלה בלה בלה וצביון ישראלי ובלה בלה בלה- הוא פשוט רצה לאמן את מכבי השנה, עשה מה שאמרו לו ולא נעמד על רגליים אחוריות. גרשון לא היה מסכים לזה, וזו עוד סיבה שהעיפו אותו למרות שמשלמים לו מיליון דולר בשביל לשבת בבית.

גרשון בחיים לא היה מביא את סופוקליס, תחשוב על זה ותבין שאני צודק. אני גם לא חושב שהוא היה בעד להחתים את כדיר בסכומים כאלה.

אגב, פדרמן גם רצה הקיץ את שאראס, ויש מצב שהיה מביא אותו אם שאראס היה מסכים להתגמש כלכלית. בלאט, לפי השמועות, ממש לא אהב את העניין, אבל עדיין לא הטיל ווטו על המהלך.

פורסם

אתה פשוט רושם שטויות , מה הקשר לזה שגרשון לא אוהב את סופו לבין זה שבלאט הביא אותו?? פיני בעצמו אמר שמכבי לא התייעצו איתו לגבי אף שחקן.

בלאט "תקף" את כל החולשות שאפיינו את מכי בשנים האחרונות , צביון ישראלי שנעלם ומחסור בביג מן אמיתי בצבע.

סגל השחקנים נקבע ע"י בלאט , תפסיק לחפש קונספירציות איפה שאין.

אף מאמן באירופה ברמה של דיוויד/פיני/כל מאמן אחר לא היה נותן להנהלה להכתיב לו מי יהיו השחקנים שלו.

הדגש היחיד של ההנהלה היה לגבי זהות השחקנים הישראלים.

לגבי שאראס , איך רשמת את זה? "עכשיו קל לדבר כי לא נדע לעולם... "

פורסם

פיספסתי את המשחק נגד פרוקום, קצת בעאסה, אבל תיארתי לעצמי שמכבי הולכים לקרוע אותם.

סחתיין על אידסון, שהשנה נותן את מה שחשבנו שייתן בשנה שעברה.

נקווה שישמור על היכולת הזו גם במשחקים מול הקבוצות הגדולות.

פורסם

מכבי שיחקה טוב נגד קבוצה ברמה של ליגה בית ישראלית

פורסם

רחמים על נתניה

זה משחק שכדיר ופוט היו יכולים לקבל בו הרבה דקות עם היו עדין במכבי

מעניין יהיה ליראות קבוצת ליגה שנותנת פיט לתל אביב

בינתים אף אחת לא דיגדגה אותם וחבל

פורסם

עניין יהיה ליראות קבוצת ליגה שנותנת פיט לתל אביב

בינתים אף אחת לא דיגדגה אותם וחבל

יותר מעניין יהיה לראות מה מכבי תעשה ביום חמישי מול לבוראל.

אז נדע אם מכבי חכמים על חלשים, או סתם חכמים ;)

פורסם

סחתיין על אידסון, שהשנה נותן את מה שחשבנו שייתן בשנה שעברה.

נקווה שישמור על היכולת הזו גם במשחקים מול הקבוצות הגדולות.

לא ממש. את איידסון הביאו מתוך מחשבה שיהפוך למנהיג ויהיה שחקן המטרה ברגעים המכריעים. השנה הוא נותן יותר תפוקה כשחקן משלים ואולי זה יותר מתאים לו בהיררכיה ובלחץ של מכבי.

פורסם
  • מחבר

אני מחכה לקבוצות כמו סיינה או ברצלונה(למרות שבארסה חטפה במשחק האחרון),כדי לקבל תמונה יותר ברורה לגבי היכולת של מכבי.מתי נגמר שלב הבתים?

פורסם

לא מענין אותכם אבל בכל זאת היום בני השרון משחקת

למרות הניצחון במחזור הקודם ולמרות שסיכוי מאוד טוב להגיע ל5-1

אני מקווה שירביצו סוף סוף משחק טוב

ולא משחק צולע -על הנייר קבוצה טובה בפועל עוד לא דפקו משחק אחד ממש טוב וזה מתחיל להדאיג אותי

בשלב הזה הקבוצה כבר צריכה ליתחבר נורמלי

פורסם

אני מחכה לקבוצות כמו סיינה או ברצלונה(למרות שבארסה חטפה במשחק האחרון),כדי לקבל תמונה יותר ברורה לגבי היכולת של מכבי.מתי נגמר שלב הבתים?

עוד 5 משחקים עד לטופ 16....

פורסם

איזה פאקינג עצבים

להפסיד לקבוצה קיקמיקה כזאת ויכולת ירודה כזאת

רק לי נילון הגיע למשחק

לפחות לחמו אבל ברמה הזאת תל אביב הולכת לטחון לנו את הצורה

לא מבין איך קבוצה שעל הניר מאוד טובה מציגה יכולת כזאת זבלית

וגם פאקינג שרון ששון עוד פעם נפצע למרות שהפעם זה בטח רק למשחק אחד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים