עבור לתוכן

מארז סביר עד 250 גג

Featured Replies

פורסם

אז ככה, אני מחפש מארז למחשב של אחותי, אין הרבה כסף עליי אז התקציב הוא 250 שקל גג וכמה שפחות ככה עדיף.

הדרישות מהמארז הן:

1:שאהיה לא מצועצע, עדיך שיהיה שחור ובלי מליון אורות (אם כי אין לה בעייה עם יש איזה מאוורר לד או משהו).

2: שאהיה קר, המחשב שנכנס בפנים זה מחשב פנטיום די דיי חם, לכן עדיף שיהיה מאוורר, והמחשב גם באוברקלוק (לא היא לא עושה אוברקלוק ;D ,פשוט המחשב לא הכי סוחב בעולם אז זה היה חיוני).

3:העדפה למשהו לא רועש, אבל זה לא חובה, פשוט שלא ישמע כמו טרקטור.

4: עדיף שאהיה בו מקום לכרטיסי מסך חדשים וגדולים יותר, סתם כי אולי יבוא היום שהיא תעבור למחשב נייד ואני אזכה לעשות קצת מודינג.

פורסם

מארז גנרי מהמתקדמים יותר, שיש לו רשתות אוורור טובות בפאנל הקדמי, מאחור ובדלת (רוב השטח של הרשת פתוח למעבר אוויר - לא חורים קטנים כמו בגנריים הגרועים, או שתעשה לו מודינג) ומקום למאוורר 120 או 2 מאווררי 80 אחוריים

קיימים מארזים גנריים באיכות שונה. אל תיקח את אלה שהמתכת שלהם דקה במיוחד (רעש), חסר קיר פנימי מלא ללוח (יש כאלה שיש להם רק כמה פסים לחיבור הלוח שמחוברים ישר לקיר החיצוני) ומבנה כוננים קשיחים שלא מגיע עד למטה (תכנון ישן שלא מומלץ)

אל תיקח את הספק של המארז אלא hec או fsp בסיסי של 300 - 350 W (מחזיק prescott אם כרטיס מסך ישן), או קצת יותר מתקדם אם אתה רוצה ספק שקט יותר

פורסם
  • מחבר

נראה סביר, האם יש עוד אופציות ? (כאילו אני לא מצפה למשהו איכותי של antec במחיר הזה, אבל בכל זות) .

והאם בכלל ניתן להכניס למארז הזה כרטיס מסך גדול (יענו איזה 10 אינצ)?

11010010110: הספק שכרגע יש על המערכת הוא איזה ספק חצי גנרי של hec ,אם אני לא טועה 300 או 350 וואט, אני מתכוון להעביר אותו למארז החדש.

אבל תודה על המידע, לא ידעתי למשל שמבנה כוננים קשיחים שלא מגיע עד למטה זה תיכנון ישן.

פורסם
  • מחבר

אז? יש עוד אופציות?

נ.ב, על הדרך גם ספק ב בערך 250 עד 300 שקל (שוב, עדיף כמה שפחות).

פורסם

hec הוא ספק איכותי שמתאים לכל מחשב בינוני. הוא ממש לא גנרי

פורסם

אנטק 200.

פורסם

תוכל לפרט למה עדיף?

ספק הרבה יותר איכותי.

פורסם

למחשב בינוני hec יעשה את העבודה ללא בעיות בדיוק כמו כל ספק יקר יותר

הסיסוניק טוב והכול אבל הוא עצמו חריגה מהתקציב + ביחד אם המארז זה חריגה של 2X

פורסם

למחשב בינוני hec יעשה את העבודה ללא בעיות בדיוק כמו כל ספק יקר יותר

הסיסוניק טוב והכול אבל הוא עצמו חריגה מהתקציב + ביחד אם המארז זה חריגה של 2X

OK

באיזה HEC מדובר שוב?

אפשר לינק?

פורסם
  • מחבר

התקציב כרגע עומד על 500 שקל +- לכל הקומפלט.

פורסם

תבדוק דגמים שונים של hec / fsp / seasonic ותביא לכאן, נעזור לך

ההיכרות שלי אם hec - בדגם הבסיסי אין הגנת זרם יתר (הגנת עומס יתר כללי בלבד), בדגמים שאליהם כתוב שיש הגנת זרם יתר (OCP protection) יש אותה. מכל ה hecים שהתעסקתי איתם, הרוב מהדגם הבסיסי, לא היו שמץ של בעיות (כלל אחד של 300 W שעבד 5 שנים בעומס קרוב ל 400 W ולא קרה לו כלום)

ההיכרות שלי אם fsp - ספקים טובים באותה רמה כמו hec אבל יצא לי להתעסק אם אחד שנשרף בגלל פגם ייצור

אני לא התעסקתי אם seasonic אבל הם מתקדמים יותר ואמורי להיות איכותיים יותר מ hec ו fsp

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים