עבור לתוכן

מעבר מXP 32 לWIN 64

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה

אני רוצה לעבור ממחשב שמותקן עליו XP הום אדיישן 32 ביט

לוינדוס 7 פרימיום של 64 ביט (המחשב תומך ב64 ביט מבחינת מעבד)

הכל חוקי כמובן

האם זה אפשרי?

אני יודע על ההבדל בין "שדרוג" להתקנה נקייה

ואני צריך לעשות התקנה נקייה

אבל השאלה היא , אם יתאפשר לי בכלל להתקין את 7 על המערכת הקיימת...

תודה

פורסם

למה שלא תרשום לנו באיזה מערכת מדובר בכלל?

ואנחנו נמליץ לך האם זה אפשרי או כדאי בכלל

פורסם
  • מחבר

קניתי מערכת חדשה

בין היתר I5 760

זה לשימוש ב CS5

אין ספק שאני צריך 64 ביט

בכל מקרה המחשב מגיע בלי מערכת הפעלה

יש לי רשיון ל XP ואני יכול לקנות שדרוג חוקי ל 7 64 ביט ב 60 שקל,

אני אני רוצה קודם לשים את האקס פי ועליו לבצע שדרוג, כך שלבסוף יהיה לי 7 של 64 ביט

פורסם

כמה זיכרון יש יש לך?

פורסם

כמה זיכרון יש יש לך?

אני ארשה לעצמי לחדד - למה אתה חושב שאתה צריך מערכת הפעלה 64 ביט (64 לא בהכרח יותר "טוב" מ-32 - תלוי בחומרה ואו בשימושים)

ככלל אצבע אם יש לך פחות מ-4 ג"ב זיכרון ואו אין לך ישמושים מיוחדים (תוכנות\חומרה הדורשות 64) תשאר ב-32.

פורסם

ככלל אצבע אם יש לך פחות מ-4 ג"ב זיכרון ואו אין לך ישמושים מיוחדים (תוכנות\חומרה הדורשות 64) תשאר ב-32.

הייתי משנה את הכלל הזה ל"אם אין לך יישומים מיוחדים שדורשים 32ביט, תעבור ל64ביט". זה יותר טוב לקדמה.

פורסם

תסביר בבקשה

במחשב בבית יש לי 8 ג"ב זיכרון ולכן אני עובד על 64 ביט

בעבודה אני עובד על 32 ולא רואה שום סיבה לעבור ל-64

פורסם

קדמה כמו "progress".

אתה אומר "לא רואה שום סיבה לעבור ל64" - האם אתה רואה סיבה להישאר ב32? לטעמי זו השאלה הנכונה.

כאשר יותר אנשים עובדים עם 64ביט - 64ביט יותר מתפתח - יש פחות בעיות תאימות ויותר תוכנות שמנצלות את הטכנולוגיה. 32ביט תוקע את כולם בעבר. המעבדים כולם בלי יוצא מן הכלל (נו טוב, אטום, אבל למי אכפת) הם 64ביט בשנים האחרונות, ועדיין הטכנולוגיה לא ממש מנוצלת, במידה מסוימת כי הרבה אנשים מפחדים מסיבות שברובן מונפצות לעבור ל64ביט.

מיקרוסופט עשתה עבודה טובה עם WoW בVista/7 שמאפשר להריץ יישומי Win32 בצורה שקופה לחלוטין, וזה עובד עם כל היישומים, למעט כאלה שכתובים דפוק ביותר, או זקוקים לגישות low level לחומרה (דמויי דרייברים). באופן יחסי, כמות בעיות התאימות פחותה מהרבה מאשר היו בתקופה שבה העבירו את כולם מ16ביט (DOS) לWin32.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים