עבור לתוכן

** קוצים מבצבצים בין עלי הדפנה (כמה מילים על המיזוג של 012 לחברת פרטנר)

Featured Replies

פורסם

Yes.

• תגובות 95
  • צפיות 16.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

נו אז מה הקטע פה, הם בוכים שהם עדיין לא סיימו לפרוס את הFTTC שלהם ועכשיו הם מכריזים על 200 מגה? אז שיקימו כבר FTTH וזהו

פורסם

לא הבנתי מה קורה עם חברת החשמל? מה יש לנו אופציה לשחקן חדש ב כמעט מונופול של תשתית? האם זה אפשרי שתהיה תשתית ברשת החשמל????? :s05:

פורסם

לא, למה מונופול? סך הכל מכניסים מתחרה שלישי כדי להגדיל את התחרות בתשתית

אפשרי? בטח שכן, הרי הקוי חשמל מגיעים עד לבית שלך נכון? אז למה לא להלביש עליהם תשתית אופטית? זה הרעיון שלהם

הנה קישור לכתבה עם וידאו שמסביר

http://mymoney.nana10.co.il/Article/?ArticleID=697918

אתה רואה את הרובוט? הוא מניח את הכבלים

פורסם

לא, למה מונופול? סך הכל מכניסים מתחרה שלישי כדי להגדיל את התחרות בתשתית

אפשרי? בטח שכן, הרי הקוי חשמל מגיעים עד לבית שלך נכון? אז למה לא להלביש עליהם תשתית אופטית? זה הרעיון שלהם

הנה קישור לכתבה עם וידאו שמסביר

http://mymoney.nana10.co.il/Article/?ArticleID=697918

אתה רואה את הרובוט? הוא מניח את הכבלים

תודה רבה על הלינק. לא ידעתי שיש בזה פיילוט כבר. באמת צריך להחזיק עצבעות שזה יצליח אז כך אולי הוט ובזק יתחילו להוריד מחירים שלהם.

פורסם
  • מחבר

כדאי לך להיות מאוד סבלן. גם אם חברת החשמל תכנס לשוק הזה, זה יקח לפחות 5 שנים עד שהפריסה תקיף את כל הארץ.

פורסם

כדאי לך להיות מאוד סבלן. גם אם חברת החשמל תכנס לשוק הזה, זה יקח לפחות 5 שנים עד שהפריסה תקיף את כל הארץ.

מסכים איתך, אך לדעתי מספיק שחברת החשמל תתחיל לספק שירותי תשתית אפילו בחלק מאיזורים במחירים זולים מבזק והט שהם יתחילו להוריד מחירים

פורסם

מה עם פרישה בשכונות שהחשמל אצליהן עובר מתחת לאדמה? יותר או פחות זמן?

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה. הם בכל מקרה צריכים להגיע עם סיב אופטי אליך הביתה.

פורסם

אני יודע שהם עדיין צריכים לפרוס לי את זה עד לבית

אבל אני יודע שעל העמודים עובר רובוט שמותח את הכבל

אבל כשהם פורסים בשכונות שהחשמל מתחת לאדמה, הם לא צריכים לחפור שוב כדי להניח את כבל נכון? הם פורסים איפה שהחשמל, ואם כך אז איך זה מתבצע, גם רובוט?

פורסם
  • מחבר

אני לא מכיר את הפרטים הטכניים של הפריסה אבל יש להניח שהם ישתמשו בתשתיות שכבר יש להם.

פורסם

חברת חשמל לא הולכים לעבוד עם התשתית של מד-נאוטילוס, נכון? מדובר בתשתית חדשה לחו"ל שתבנה על ידי חברת החשמל?

פורסם

מה פתאום

מדובר על תשתית סיבים אופטיים בתוך ישראל כדי שכולם יוכלו לקבל אינטרנט במהירות גבוהה לא משנה איפה הם גרים

עם ניחות מזערי ביותר והשיהוי היחידי שיווצר זה המרחק לאיפה שהמידע עובר והניתובים של הספק ושאר החברות בעולם

בלי "זה קו נחושת מסכן, כל ההפרעות והמידע שעובר עליו מקטין את העוצמה" או "כל השכונה גולשת עכשיו אז אין מספיק רוחב פס" וכל השיט הזה של התשתיות הדפוקות של בזק והוט שכבר נשבר לי מהן

אני חושב שלפני שאנחנו חוזרים לצווח על החיבור לחו"ל, אנחנו צריכים קודם כל להשיג שיהוי כמה שיותר מזערי ומה שניתן לעשות זה לחכות ליום שסוף סוף נחובר בלסיבים אופטיים מהבית

פורסם
  • מחבר

חברת חשמל לא הולכים לעבוד עם התשתית של מד-נאוטילוס, נכון? מדובר בתשתית חדשה לחו"ל שתבנה על ידי חברת החשמל?

אין קשר. הפרויקט של חברת החשמל הוא לפריסת רישות בתוך הארץ כתחרות לבזק ו-HOT. אין לזה שום קשר לחיבור לחו"ל.

פורסם

וואלה יופי :xyxthumbs:

בכל שכונה יהיו כמה עשרות משתמשים עם 100מגהביט סימיטרי,1-2 אנשים יורידו ים של תוכן וישתפו לכל השאר דרך FTP או כל פרוטוקול אחר.

לא צריך יותר XDCC\TORRENT\FILE HOSTERS\כל פרוצדורה אחרת :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים