עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TWEAKUI.CPL

Featured Replies

פורסם

כאשר המחשב עולה אצלי הוא טוען שהקובץ הבא חסר - TWEAKUI.CPL

המוזר הוא שהוא ישנו בסיפריית SYSTEM32/CONFIG

לכל בעלי ה XP PRO, איפא נמצא אצלכם הקובץ הנ"ל (ממוקם)?

פורסם

אתה משתמש ב-TWEAKUI?

אם כן אז תסיר אותו ואז תתקין אותו מחדש.

פורסם
  • מחבר

הוא הותקן דרך המיקרוסופט טויס של ה XP (התוספת) והעלימו אותה מהרשת כי מיקרונזק גילו שאם מתקינים אותה על ה XP הרגיל זה משווה אותו ב 99% לגבי פיטצרים ל PRO (מה שמראה שהגירסה הביתית היא בדיוק כמו ה PRO רק מסורסת מעט מאוד)

פורסם

אז אי אפשר לחפש אותו באתר אחר חוץ ממיקרוסופט??

פורסם

הוא הותקן דרך המיקרוסופט טויס של ה XP (התוספת) והעלימו אותה מהרשת כי מיקרונזק גילו שאם מתקינים אותה על ה XP הרגיל זה משווה אותו ב 99% לגבי פיטצרים ל PRO (מה שמראה שהגירסה הביתית היא בדיוק כמו ה PRO רק מסורסת מעט מאוד)

זה לא ממש נכון כי ה-TWEAKUI הזה לא יגרום לגירסה הביתית של XP לתמוך ב-NTFS, או בריבוי מעבדים ואלה תכונות חשובות בשרתים או תחנות עבודה גדולות שלהן מיועדת ה-XP PRO.

פורסם

HOME EDITION לא תומך בNTFS ? לא נראה לי...

פורסם
  • מחבר

זה לא ממש נכון כי ה-TWEAKUI הזה לא יגרום לגירסה הביתית של XP לתמוך ב-NTFS, או בריבוי מעבדים ואלה תכונות חשובות בשרתים או תחנות עבודה גדולות שלהן מיועדת ה-XP PRO.

מה?? בוואדאי ובוואדאי שכל ה XP משתמשים ב NTFS!!

XP היא נגזרת ישירה של 2000 שמבוססת על NTFS... הדבר היחיד המרכזי שה HOME EDITION לא מציעה היא רישות, דבר שמוסף אם מתקינים את ה POWER TOYS ולכם מיקרונזק גנזו אותם!

פורסם

XP היא נגזרת ישירה של 2000 שמבוססת על NTFS... הדבר היחיד המרכזי שה HOME EDITION לא מציעה היא רישות, דבר שמוסף אם מתקינים את ה POWER TOYS ולכם מיקרונזק גנזו אותם!

לפני שאתה קופץ... אתה מדבר מנסיון אישי ? אתה התקנת את XP גירסת HOME EDITION על מחיצת NTFS ?

אני רק קראתי סקירה על XP כשהיא יצאה ושם היה כתוב שבגירסת ה-HOME אין תמיכה ב-NTFS ואין תמיכה בריבוי מעבדים. אם מישהו יכול להוכיח אחרת אז אני אשמח לדעת על זה.

אם כל ההבדל בין ה-HOME ל-PRO זה משהו קטן שהיה ב-POWERTOYS עד שמיקרוסופט החביאו אותם אז זאת יכולה להיות השערוריה של תחילת המילניום השלישי !!!!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

לפני שאתה קופץ... אתה מדבר מנסיון אישי ? אתה התקנת את XP גירסת HOME EDITION על מחיצת NTFS ?

אני רק קראתי סקירה על XP כשהיא יצאה ושם היה כתוב שבגירסת ה-HOME אין תמיכה ב-NTFS ואין תמיכה בריבוי מעבדים. אם מישהו יכול להוכיח אחרת אז אני אשמח לדעת על זה.

אם כל ההבדל בין ה-HOME ל-PRO זה משהו קטן שהיה ב-POWERTOYS עד שמיקרוסופט החביאו אותם אז זאת יכולה להיות השערוריה של תחילת המילניום השלישי !!!!!!!!!!

בבקשה כמה עובדות

וד"א, כן. התקנתי את ה HOME EDITION והיא תומכת ב NTFS, אז במטותא, לא לקפוץ...

תזינו את ה URL הזה פה ותקבלו עוד כמה עובדות מלאות ומעניינות על "השערוריה"...

פה ניתן לקבל כמה מאפיינים על הXP PRO

ו[ftp=ftp://http://www.microsoft.com/windowsxp/whichxp.asp]פה[/ftp] כמה הבדלים משמעותיים בין ה PRO ל HOME

מקווה שעשיתי קצת סדר :lol:

פורסם

מה אתה היסטרי?

זה ידוע שה-Home וה-Pro זאת אותה מערכת בדיוק, רק עם פחות כלים ל"ניהול מתקדם"...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.