עבור לתוכן

מחפש תוכנת צריבה לסרטי HD של מצלמת וידאו

Featured Replies

פורסם

אהלן כולם,

אני מחפש תוכנת צריבה לסרטי HD של מצלמת וידאו...

ניסיתי להשתמש בנרו 7 שבאה לי עם המצלמה אך ללא הצלחה - היא דורשת להוריד תוספים בתשלום שכבר אינם קיימים...

יש לי תוכנת להעברת פורמט הקובץ אבל כל פעם הנרו מציג לי שחסר קידוד כזה או אחר בשביל לצרוב...

את התוכנה שבאה עם המצלמה לא ניסיתי אבל חזרנו מחול עם 5 מצלמות שונות עם פורמטים שונים אז אי אפשר לצרוב את כולם בעזרת התוכנה שבאה עם המצלמה...

לפני שניסיתי לצרוב עם הנרו העברתי את כל הסרטים לפורמט AVI שהוא הכי פשוט ממה שאני יודע אבל עדיין הנרו עושה בעיות

אחד הפורמטים במצלמה הוא .MP4 אחד הוא AVI עם FFDSHOW ושלושת השאר עובדים בסדר...

אשמח להצעות תודה מראש

פורסם

הייתי מנסה להשתמש בתוכנה FormatFactory בשביל להמיר את הסרטים.

היא חינמית ומסוגלת להמיר בערך כל פורמט לקיים לכל פורמט אחר, ואחר כך תשתמש באיזה תוכנה שתרצה בשביל לצרוב את הסרטים עצמם.

פורסם
  • מחבר

הייתי מנסה להשתמש בתוכנה FormatFactory בשביל להמיר את הסרטים.

היא חינמית ומסוגלת להמיר בערך כל פורמט לקיים לכל פורמט אחר, ואחר כך תשתמש באיזה תוכנה שתרצה בשביל לצרוב את הסרטים עצמם.

בדיוק בה השתמשתי...

עשיתי לפורמט AVI אבל הנרו עדיין מציג שצריך לקנות איזה PLUG IN

פורסם

אז אולי כדאי שתשתמש בתוכנת צריבה אחרת...

אני אישית משתמש ב-Ashampoo Burning Studio ואני מרוצה, הרבה יותר מאשר נרו שבעבר הייתי משתמש בו

לחילופין,

אפשר להשתמש בתוכנה כמו ConvertXToDvd בשביל להמיר מקבצי AVI ל-DVD (מאפשרת גם יצירת תפריטים בסיסיים ועוד כל מיני אופציות)

ואז זה כבר יוצר לך תיקיית Video_TS שכל תוכנת צריבה שמכבדת את עצמה יכולה לצרוב.

פורסם

למה להמיר ל-DVD? זה יביס את כל המטרה של צילום ב-HD. השאלה העיקרית היא באיזה מכשיר אתה מתכנן להציג את הסרטים האלה.

פורסם
  • מחבר

למה להמיר ל-DVD? זה יביס את כל המטרה של צילום ב-HD. השאלה העיקרית היא באיזה מכשיר אתה מתכנן להציג את הסרטים האלה.

המטרה שלי היא לראות את הסרטים בDVD הביתי שלי...

למשל יש לי דיוידי מקליט בבית, אז כל פעם שאני מקליט איתו הוא יוצר תפריט דיי בסיסי שאפשר לנווט איתו לסרט הרצוי לראות אותו...זה מה שאני צריך, שיהיה תפריט (אם ניתן לעצב אותו אישית אז עוד יותר טוב) והאיכות תיפגע כמה שפחות, ככה שעוד 10 שנים אני אדליק אותו בDVD ואוכל להינות...:)[br]פורסם בתאריך: 11.10.2010 בשעה 14:16:16

שניצל אתה חושב התוכנה Ashampoo Burning Studio תוכל "להתמודד" עם מה שאני צריך או היא גם תציג שצריך PLUGINS כאלה ואחרים?
פורסם

אם ה-DVD הביתי שלך יודע לנגן DivX, אז אין טעם להמיר את הסרט ל-DVD. זה סתם יגביל אותך מאוד בנפח (DVD רגיל יכול להכיל בערך שעתיים של וידאו באיכות סבירה). מה שמומלץ הוא להמיר את הקובץ שלך ל-DivX באיכות רגילה (SD, במקום HD) ואז לצרוב אותו כ-data על הדיסק. מומלץ לוודא כמובן שאתה ממיר לפורמט שמכשיר ה-DVD שלך יודע לקרוא.

אם אתה בכל זאת רוצה להעביר ל-DVD (נניח, אם ה-DVD הביתי שלך לא קורא DivX) אז אתה תשתמש בתוכנה כמו זו ש-infer73 המליץ עליה. לנרו אין אפשרות להמיר מ-AVI ל-DVD בלי תוסף (Nerovision Express).

נ.ב. אתה באמת חושב שעוד 10 שנים עוד יהיו מכשירי DVD? :)

פורסם
  • מחבר

אם ה-DVD הביתי שלך יודע לנגן DivX, אז אין טעם להמיר את הסרט ל-DVD. זה סתם יגביל אותך מאוד בנפח (DVD רגיל יכול להכיל בערך שעתיים של וידאו באיכות סבירה). מה שמומלץ הוא להמיר את הקובץ שלך ל-DivX באיכות רגילה (SD, במקום HD) ואז לצרוב אותו כ-data על הדיסק. מומלץ לוודא כמובן שאתה ממיר לפורמט שמכשיר ה-DVD שלך יודע לקרוא.

אם אתה בכל זאת רוצה להעביר ל-DVD (נניח, אם ה-DVD הביתי שלך לא קורא DivX) אז אתה תשתמש בתוכנה כמו זו ש-infer73 המליץ עליה. לנרו אין אפשרות להמיר מ-AVI ל-DVD בלי תוסף (Nerovision Express).

נ.ב. אתה באמת חושב שעוד 10 שנים עוד יהיו מכשירי DVD? :)

סליחה על הבורות אבל למה להעביר לSD ולא להשאיר HD ? (המצלמה שלי תעלב :P)

נ.ב. - אני לא יכול להשתמש עכשיו בטכנולוגיה שתהיה רק עוד 10 שנים חח

פורסם

אין בעיה שתשאיר HD, אבל ה-DVD שלך לא יוכל להציג את זה כנראה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים