עבור לתוכן

האם האנטי וירוס של ספקיות האינטרנט, מספיק טוב?

Featured Replies

פורסם

שלום,

הציעו לנו ב012 אנטי וירוס של נורטון, דרכם. ז"א, אני מבין, שאנחנו לא מקבלים את התוכנה, אלא התוכנה אצלהם. האם הוא מספיק?

תודה.

פורסם

אל תיקח שום שירות מספק אינטרנט חוץ מאינטרנט.

פורסם

יש אנטי וירוסים חינמים, שהם כמו נורטון אז בשביל מה לשלם להם עוד כסף על כלום עבודה...

זו דעתי האישית וAVG שאני משתמש בו כבר מעל לכמה שנים עדיין לא מאכזב :xyxthumbs:

פורסם

לא שווה.

כל שירות סינון שמציע ספק האינטרנט לא יגן עליך ב-100%.

וזה לא יגן עליך בכלל מוירוסים שיגיעו מאיזה כונן נייד של חברים או כונן שאתה לא משתמש בו רק במחשב ה"מוגן".

פורסם

שלום,

הציעו לנו ב012 אנטי וירוס של נורטון, דרכם. ז"א, אני מבין, שאנחנו לא מקבלים את התוכנה, אלא התוכנה אצלהם. האם הוא מספיק?

תודה.

יכול להיות שיש בלבול בין שני מוצרים, יש אנטיוירוס לתיבת הדואר שלך בספק (אם אתה בכלל משתמש בה) ואז כל הסריקה מתרחשת על השרתים שלהם

וכל הספקיות גם מוכרות אנטיוירוס, לפי מה שאני יודע 013 מציעה נורטון (פעם מכרו גם קספרסקי) ו014 מציעה nod32

בכל מקרה, לא שווה, אפשר להשיג במחיר יותר זול באינטרנט או בחנויות בארץ

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות שלכם.

יכול להיות שיש בלבול בין שני מוצרים, יש אנטיוירוס לתיבת הדואר שלך בספק (אם אתה בכלל משתמש בה) ואז כל הסריקה מתרחשת על השרתים שלהם

וכל הספקיות גם מוכרות אנטיוירוס, לפי מה שאני יודע 013 מציעה נורטון (פעם מכרו גם קספרסקי) ו014 מציעה nod32

בכל מקרה, לא שווה, אפשר להשיג במחיר יותר זול באינטרנט או בחנויות בארץ

לא מדובר על אנטי וירוס לתיבת דואר. אבל גם הבנתי שזה לא אנטי וירוס רגיל/ביתי, אלא דרכם.

פורסם

היי gguyhh,

תוכנת ה-Norton Anti Virus שאנו מציעים אינה מטעמנו אלא מטעם חברת Norton. בעת ההרשמה לשירות אתה מקבל קישור להורדת התוכנה- שזהה לזו שניתנת לרכישה.

היתרון אגב על פני רכישה רגילה בחנות- אין צורך ב-CD ובנוסף- אתה לא "מתחייב" לתוכנה לשנה (ברכישה בחנות מקבלים מנוי לשנה, ללא יותר מדי ברירות). המנוי הוא לשנה אך ניתן לבטל אותו בכל עת דרכנו.

גולן.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההבהרה, גולן.

עכשיו זה נשמע יותר טוב, חברים. נכון? (אגב המחיר שביקשו, הוא 10ש"ח לחודש. נשמע הוגן)

פורסם

אנטי וירוס חינמי זה דבר זבל!

נורטון זה אנטי וירוס כבד שהופך את המחשב שלך לעגלה

אישית, רק נוד או איויג'י

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים