פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים שלום לכולם ,בשעה טובה התחדשתי לפני כשבועים ב HD חדש של סמסונג 103SJ .ההתקנה והכל עבר בהצלחה .העברתי אליו סדר גודל של משהו כמו 300GB .כשאני נכנס לדיסק בפעם -הראשונה- בכל פעם דרך "המחשב שלי" , יש DELAY של בין שניה ל 3 ( תחושה של הערתי את הכונן משינה ולוקח לו זמןלהתעורר , לא קורה בכונן הישן שלי ) .בהתחלה חשבתי ש WIN7 עושה איזה מיפוי של הכונן (INDEXING ) וזה מה שגורם לטעינה איטית יותר .חשוב לי לציין שאחרי הכניסה בפעם הראשונה , המעבר בין התיקיות בכונן חלק לחלוטין .האם יש בעיה או משהו שאמור להדאיג אותי ?תודה ,יניב
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים אם אתה לא משתמש בכונן, המחשב מכבה אותו בשביל לחסוך חשמל וחום.כשאתה ניגש אליו כשהוא כבוי, לוקח לו זמן להתעורר.
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים מחבר וזה הגיוני שב SAMSUNG ייקח לו יותר זמן "להתעורר" מאשר ב WD ?**כרגע , עד התקנה מחדש , מערכת ההפעלה יושב על ה WD , יכול להיות שבגלל זה הוא תמיד "ער" ,כך שטעינה שלו לא לוקחת זמן ?בכל מקרה , זמן הטעינה מורגש למדי . זה אפילו , בתחושה, לוקח חצי שניה יותר משאר להיכנס לכונן רשת ....
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים אצלי יש שני כוננים של סמסונג מחוברים ב RAID והם משמשים לגיבוי..כשניגשים אליהם פעם ראשונה הם מתעוררים ובאמת זה לוקח כמה שניות.זה כי הכוננים נכבים אוטומטית כשהם לא בשימוש.
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים **כרגע , עד התקנה מחדש , מערכת ההפעלה יושב על ה WD , יכול להיות שבגלל זה הוא תמיד "ער" ,כך שטעינה שלו לא לוקחת זמן ?ברור.. אין טעינה, הוא תמיד "ער".
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים ^^^^^ טוב, איוון הקדים אותי. כמה פשוט, ככה טוב. בעצם, לא יודע עם " להריץ " כל הזמן דיסק זה טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.