עבור לתוכן

מחפש דרכים להתקדם בתחום.. (C#)

Featured Replies

פורסם

שלום

שנה שעברה סיימתי תיכון עם 5 יחידות מחשבים..

כרגע יש לי די הרבה זמן פנוי וחשבתי למה לא לנסות ללמוד עוד קצת C#

אבל הבעיה היא שאין לי מושג איך להתקדם..

הידע שיש לי בתכנות זה רק ה5 יחידות.

יש למישהו עצות מאיפה אפשר ללמוד?

פורסם

הדרך הכי טובה ללמוד היא נסיון. קח על עצמך איזשהו פרוייקט ותעבוד עליו.

פורסם

אם אתה מתכוון להמשיך עם C# אני ממליץ לך קודם לבחור באמת כיוון.

תוכל להתפתח לכיוון ה-web שזה אומר asp.net יחד עם html, javascript,css', AJAX ועוד הרבה דברים טובים ומרתקים

או שתוכל להתפתח לכיוון התכנות בסביבת windows ששם אני מאוד ממליץ בחום ללמוד WPF שזו טכנולוגיה חדשה של מיקרוסופט לבניית תוכנות בסביבת win עם הרבה מאוד חופש. אך רק שתדע שלא קל בכלל ללמוד טכנולוגיה זו. לא קל אבל משתלם!

בנוגע לבניית אתרים. asp.net נחשב מאוד חזק בתחום המערכות מידע (תוכנות באינטרנט) ולאו דווקא אתרי מידע ותוכן

פורסם

אם אתה מתכוון להמשיך עם C# אני ממליץ לך קודם לבחור באמת כיוון.

תוכל להתפתח לכיוון ה-web שזה אומר asp.net יחד עם html, javascript,css', AJAX ועוד הרבה דברים טובים ומרתקים

או שתוכל להתפתח לכיוון התכנות בסביבת windows ששם אני מאוד ממליץ בחום ללמוד WPF שזו טכנולוגיה חדשה של מיקרוסופט לבניית תוכנות בסביבת win עם הרבה מאוד חופש. אך רק שתדע שלא קל בכלל ללמוד טכנולוגיה זו. לא קל אבל משתלם!

בנוגע לבניית אתרים. asp.net נחשב מאוד חזק בתחום המערכות מידע (תוכנות באינטרנט) ולאו דווקא אתרי מידע ותוכן

אני בהחלט ממליץ גם על WPF - בעזרת תיכנות פשוט אפשר ליצור דברים מדהימים בעזרת כרטיס המסך.

כמו שאמרו ממקודם, תיקח על עצמך פרוייקט מסויים ותתחיל לבנות אותו, לדעתי בתיכנות מתקדמים רק מניסיון,

ככה אני עשיתי. הינה פרוייקט קטן שהכנתי ב-WPF:

http://byshynet.com/software.php?id=37 - אני חושב ש-WPF דיי מרתק ואפשר לעשות דברים מדהימים

בקלות. כמו שהציעו לפני, תילך למה שיותר מרתק ומעניין אותך, ככה אני התחלתי וזה איפשר לי להיתקדם

בהרבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים