עבור לתוכן

HomeFront

Featured Replies

פורסם

5 שעות סינגל פלייר? הם אמיתיים?

• תגובות 145
  • צפיות 43.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

5 שעות סינגל פלייר? הם אמיתיים?

בשביל משחק כמו זה, חמש שעות זה יותר מדי.

מי שכתב את התסריט אידיוט. האנימציות מזעזעות. לא השקיעו בפרטים הקטנים וציפו שהשחקן גם כן יהיה אידיוט ולא ישים לב כי ירוץ כל הזמן קדימה.

משחק זול, לא מושקע, ומלא בקטעים מגוחכים.

מולטי טוב? תזכרו מה היה עם הכותר הקודם של החברה. יוצא שבוע הבא לPC? לא תודה. אקנה את Shogun2. ביי.

פורסם

חלק שלישי:

פורסם

בשביל משחק כמו זה, חמש שעות זה יותר מדי.

מי שכתב את התסריט אידיוט. האנימציות מזעזעות. לא השקיעו בפרטים הקטנים וציפו שהשחקן גם כן יהיה אידיוט ולא ישים לב כי ירוץ כל הזמן קדימה.

משחק זול, לא מושקע, ומלא בקטעים מגוחכים.

מולטי טוב? תזכרו מה היה עם הכותר הקודם של החברה. יוצא שבוע הבא לPC? לא תודה. אקנה את Shogun2. ביי.

תגובה כזו פשוט נראת עלובה בזמן שכל הביקורות נותנות למשחק 9+, בזמן שאף אחד כאן עדיין לא שיחק במשחק ובזמן שאתה לא שיחקת במשחק.

Singleplayer זה חלק שולי ביותר במשחק כזה.

פורסם

אני שיחקתי ועדיין משחק במשחק אומנם בקונסולה (X360)לא במחשב.

להגיד שהמשחק הזה לא מושקע זו טעות המשחק כן מושקע, האנימציות דווקא לא רעות בכלל והגראפיקה נחמדה יחסית לקונסולות למרות שלא בין הטובות שיצא לי לראות.

הבעיות הכי גדולות של המשחק הזה לדעתי זה ה-VOICE ACTING שלדעתי פשוט גרוע, והקונטרולס שאני מאמין שחקני ה-PC לא יסבלו מהבעייה הזאת שפשוט לא מגיבים בצורה מספיק מדוייקת (עוד פעם זה ככה בקונסולה ואני מאמין שבמחשב עקב השימוש בעכבר לא תהיה את הבעייה הזאת).

חוץ מזה המשחק דווקא כן מהנה מאוד יש כמה סצינות אקשן ממש מדהימות שלא נופלות מסצנות האקשן הכי טובות במשחקי COD למיניהם, ועם כבר הזכרנו את COD אז אני חייב להגיד שהמשחק הזה מרגיש כמו COD וגם הרבה אלמנטים הועתקו מסדרת משחקי COD, כמו לדוגמא קטעי SLOW MO כשפורצים דלת. אהה והעלילה ממש קיטצ'ית.

בסהכ זה משחק FPS סולידי מאוד וגם מהנה מאוד ומי שאוהב משחקי FPS לדעתי יהנה מהמשחק הזה, אין בו שום דבר פורץ גבולות או מחדש אלא בעיקר הרבה אקשן יריות ופיצוצים.

כל הדברים שנכתבו, נכתבו על סמך כ-3 שעות משחק.

פורסם

סטים הב** ז**** שוב פעם שינו תאריך יציאה של משחק 3 ימים לפני שהוא יוצא. :angryfire: :angryfire: :angryfire:

בעקרון ידעתי שהתאריך יציאה באירופה הוא ה18.3 ולא ה15.3 אבל מאוד מרגיז שאנשים מבצעים הזמנה מוקדמת ומשנים להם תאריך יציאה ככה 3 ימים לפני.

פורסם

מה נגיד על ASSASSINS CREED BROTHERHOOD?

שדחו תאריך יציאה בכמה חודשים טובים?

או על DUKE ? :silly:

פורסם

יש הבדל שדוחים משחק תקופה לפני היציאה שלו בגלל סיבות טכניות שקשורות למשחק לבין משחק שדוחים אותו 3 ימים לפני היציאה שלו בגלל שזה תאריך השחרור באירופה....

היה אותו קטע מסריח גם עם HAWX 2 אבל זו הייתה אשמת UBISOFT

פורסם

זה באמת מבאס אבל בקטנה אחי כולה משחק :xyxthumbs:

פורסם

ברור לי... , האמת שזה לא נורא , סתם מרגיז...

לפחות הזמנתי אותו בסטים ולא בGAME , יש להם בעיה עם משחקים שתאריך היציאה שלהם הוא יום שישי.

הוא באמת מגיע לדואר ביום שישי אבל את ההודעה אתה רק מקבל ביום ראשון...

פורסם

ברור לי... , האמת שזה לא נורא , סתם מרגיז...

לפחות הזמנתי אותו בסטים ולא בGAME , יש להם בעיה עם משחקים שתאריך היציאה שלהם הוא יום שישי.

הוא באמת מגיע לדואר ביום שישי אבל את ההודעה אתה רק מקבל ביום ראשון...

אם יש לך מספר מעקב והחבילה באמת בדואר כבר ביום שישי מספיק שאתה בא לשם עם מספר מעקב ות"ז ואתה יכול לקבל בלי המכתב.

פורסם

@XTZ-Mike

הזמנת עותק פיסי אז זה לא ממש משנה לך, אבל תמיד אפשר להשתמש ב VPN גרמני ולשחק בעוד בערך 30 שעות ;D

פורסם

מייק

Vi צודק

אני כבר פעמים הוצאתי ככה חבילות

תבדוק באתר של הדואר אם החבילה הגיעה לסניף ולך לשם עם מספר המעקב (:

אה ודווח לי איך המשחק שאדע אם לקנות ;D

פורסם

@XTZ-Mike

הזמנת עותק פיסי אז זה לא ממש משנה לך, אבל תמיד אפשר להשתמש ב VPN גרמני ולשחק בעוד בערך 30 שעות ;D

איך אפשר לעשות את זה? אתה יכול לתת לי מדריך מלא? באנגלית או בעברית זה לא משנה, אבל יש לי גם ראוטר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים