פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים שלום יש לי מחשב ישן יחסית שאני רוצה להפוך ל- HTPC, יש לו כרטיס ATI ישן עם 128 זיכרון שלא כל כך סוחב ב-HD, אני מדבר על 720 כרגע אפילו לא 1080.מדובר על p4 3ghz 1gb ramהתקנתי עליו XBMC, BOXEE, MPC HC COREANC ואני לא מצליח להגיע לביצועים טובים בעת צפייה ב- HDאני מניח שעם כרטיס מסך שתומך בהאצת חומרה עבור HD אני יקבל ביצועים לא רעים בכללהשאלה איזה כרטיסים כאלה יש בכלל? מדובר על AGP, והאם בכלל שווה לי להשקיע, מבחינתי אני גם יחפש יד שניה וכואני רק רוצה לדעת דגמים שכדאי לי לחפשאני רוצה שיהיה לו יציאה DVI/HDMI גם ואם אפשר להעביר גם את הסאונד שם אז בכלל טובמה אתם אומרים?תודה
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים לAGP אפשר לקחת רק radeon 3XXX והם תומכים בהאצת חומרה אבל לא כמו הHD4XXX\5XXX אני מציע שתקח כרטיס PCI של NV שתומך בCUDA ושתוכל להשתמש בהאצת CUDA בCOREAVC http://skypc.co.il/pl_product~PNY8400GSPCI~8~0.htm
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים מחבר תודה על התגובהלא ידעתי שיש כרטיסי מסך PCIחשבתי שיש רק PCIE/AGPבכל אופן, את הכרטיס הזה אין לי אפשרות לקחת לבדיקהבחנות שאני עובד איתה הציעו לי לקחת ATI HD3450 ועליו תהיה לי אפשרות להחזיר במידה והוא לא עובד כמו שצריך, מצד שני הוא גם עולה 360 שחכמובן שאני מעדיף כרטיס הכי זול שיש אבל שבוודאות יעשה את העבודה כמו שצריךלצורך סרטים בלבד, אין שום צורך במשחקים וכואשמח לעוד תגובות
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים HD3XXX יעשה את העבודה אך גם 8400GS מספר הפורמטים שהHD3XXX תומך בהם הוא בערך זהה למספר שה8400GS תומך אבל ל8400GS יש בונוס - בגלל התמיכה בCUDA הוא תומך בכמעט כל סרטי הHD בעזרת COREAVC מה שהHD3XXX לא תומך. בגלל המעבד הישן לך אתה חייב כרטיס שיתמוך בכמה שיותר פורמטים וה3XXX פשוט לא נותן את זה.עוד אופציה היא זאת http://skypc.co.il/pl_product~44099~8~0.htmקח בחשבון שעדיין ה8400GS יוכל להאיץ יותר סרטים , הכרטיס יקר ולHDMI אין סאונד
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים בעיקרון מחשב כזה אמור להיות מסוגל לנגן חלק גדול מתכני 1080P גם ללא האצת חומרה וללא CUDA, תוך שימוש בCoreAVC, אבל על משהו כמו 70-80% מעבד.720P בכלל לא צריך להזיז לו (20-30% מעבד). אבל ייתכנו הבדלים גדולים כתוצאה מקידוד ומהביטרייט.
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים מחבר אני ישמח לדעת מה לא הגדרתי נכון, כי המחשב חנוק לגמרי ב-720ויש סמל של COREAVC בעת הניגון, ביטלתי את המפענחים הפנימיים של MPC HC ואמרתי לו להשתמש ב- COREAVCאיך בדיוק אני צריך להגדיר אותו?האם יש קישור לאיזה מדריך מדוייק עם תמונות או משהו?תודה
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים בעיקרון מחשב כזה אמור להיות מסוגל לנגן חלק גדול מתכני 1080P גם ללא האצת חומרה וללא CUDA, תוך שימוש בCoreAVC, אבל על משהו כמו 70-80% מעבד.720P בכלל לא צריך להזיז לו (20-30% מעבד). אבל ייתכנו הבדלים גדולים כתוצאה מקידוד ומהביטרייט.זה לא נכון לגביי קבצים עם birtare רצחני בתקן bluray מניסיון athlon ii x2 240 בלי האצת חומרה מגיע ל60-80 אחוז בריפים של 1080
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים מחבר למען הסר ספק אני לא מדבר על תכנים כבדים כמו שאתה מדבר אלה על שחרורי MKV סטנדרים שניתן למצוא ברשת ואני מדבר על 720Pועדיין המחשב חנוק לגמרי עם mkv 720p למרות השימוש ב- COREAVCאולי משהו לא מוגדר נכון?
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים יכול להיות שיש לך משהו ברקע שמעסיק את המערכת שצריך לטפל בו (אנטיוירוס גם משפיע).עוד משהו שהכדאי לבדוק, נסה להוריד MPC-HC ולהפעיל איתו סרט... הוא משתמש בקודקים משלו.
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים בכללי אם המחשב כזה ישן, אם לא פירמטת אותו בזמן האחרון, יש סבירות גבוהה שפורמט יעזור לו להריץ הכל מהר יותר.וגם defrag תקופתי עוזר ועוד איך.
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים פורמט - התשובה האולטימטיבית כשאין פתרון לבעיה. : כשמנהלים מחשב כמו שצריך, לא צריך "לפרמט" (ניסוח יותר נכון - להתקין מערכת הפעלה מחדש) אף פעם.
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים ב-CoreAVC תבטל את ה-Deblocking, זה יוריד לך עומס מהמעבד.Qttp, המחשב שלו חד משמעית לא מסוגל לנגן 1080p בעזרת המעבד בלבד ואני מדבר מנסיון.לי יש P4 2.8 שמקרטע עם כל mkv 1080p שתיתן לו, גם הקלים ביותר (כך שאני לא מאמין שהוא יצליח עם 3Ghz).
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים מחבר זה מחשב שהוא כמובן אחרי פירמוט וגם כמובן כמו שציינתי בהתחלה ניסיתי את MPC HC עם המקודדים הפנימיים וגם עם COREAVC
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים זה מחשב שהוא כמובן אחרי פירמוט וגם כמובן כמו שציינתי בהתחלה ניסיתי את MPC HC עם המקודדים הפנימיים וגם עם COREAVCאתה אמור להריץ 720p עם המחשב הזה, יש לך משהו שעובד ברקע.יש לי מחשב בבית עם מפרט כמו שלך שמריץ 720p בלי האצת חומרה של כרטיס הגרפי שלו (8600GT שלו כן תומך בזה).
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים לי יש P4 2.8 שמקרטע עם כל mkv 1080p שתיתן לו, גם הקלים ביותר (כך שאני לא מאמין שהוא יצליח עם 3Ghz).יש לך דוגמאות לדברים כאלה? עדיף כמובן קליפים קצרים וחוקיים, או שתפנה אליי בפרטי.אני שואל כי הנושא מעניין אותי ויש לי מחשב בדיוק כזה, אז אוכל לבדוק. בזמני, כפי שאמרתי, ניסיתי את זה עם קליפ או שניים של MKV, והתוצאות היו כפי שציינתי. אך לא חקרתי זאת לעומק, עם בדיקות מרובות בתכנים שונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.