פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים לתומי אני גולש לי באייבורימחפש שטויות חדשות לקנות ולפתעhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4600&CatCode=623אנטק 900 ב170 שקלרק יותר יפה ופרקטי עם מאוררי 120 ...מישהו יכול לקשר לביקורת ?מזה הדבר הזה ? הזמנתי אחד כבר באותו יוםהאים יש פה קץ' מישהו מכיר את המארז?התרשם?
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים מכיר, התרשמתי, בניתי כמה מערכות איתו... אישית? מאוהבאבל מצד שני אני גם חסיד של ה6A19בגדול החיסרון הגדול שלו הוא המשקל האפסי, לא בדיוק האופציה השקטה ביותרמלבד זה... אחלה מארז במחיר המגוחך שלו120 קדמי במפרץ של הקשיחים2*120 עליון שמתחבר בצורה נוחה120 אחורייש לי כבר תכנון למוד למארז הזה ברגע שיהיה לי זמן פנוי וכוח
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים מחבר אני כבר לא יכול להתאפקהזמנתי אחד ואני הולך לפרק לו את הצורה למרות שאין לי אפילו חומרה לביפנוכו..זה בדיוק מה שדמינתי.. (אנטק 900 עם מאוררים 120 למעלה , מתישהו ה200 מ''מ האורגינל מתקלקל ולך תחפש אחד )יש גם בלאק אדישן ממה שהבנתי ..איך הפח? עבה? הגימור טוב?אפילו לא צריך להזמין כפתורים מאיביי אם אני רואה טוב מסביב לכפתורים יש חלק שקוף שאמור להדלק בעזרת LED נכון ?6A19? אם יש משהו שאני מתעב בעולם הזהזה ללא ספק 6A19 .. אפילו לפני היטלר......הוא מכוער שבא למות .
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים כמו שאמרתי... המארז קל = פח דקעדיין אחלה מארזלגבי הכפתורים, כן... הPOWER מוקף ב"לד" כחול
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים כמובן אין להשוות אותו לאנטק 900 מבחינת איכות בניה, רכיבים ופיצ'רים, אך זה מארז מדהים למחירו.מאז שראיתי אותו לפני מספר חודשים, אני ממליץ עליו המון (גם בפורום מפרטים) ללא קשר למחיר המפרט.למארז הזה יש פוטנציאל אדיר למודינג במחיר נמוך, בנוסף לאפשרות הוספת קירורים רבים ופשוטים (כגון מאוורר סליפ-סטרים) שיתן קירור טוב הרבה יותר מאשר מארזים שעולים פי כמה יותר. יתרון נוסף, הוא שהמארז מרווח יחסית וכל חומרה חדשה ועתידית (כולל ריבוי כרטיסים) אמורה להכנס אליו בלי בעיה.
פורסם 2010 באוקטובר 415 שנים מחבר אוף מאני מחכה לו כבר שיגיע אני הולך למדמד לו את הצורהאני באמת יתבעס אם הפח ממש דק ואיכות הבניה לא טובה...
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים בדקתי באתר של HEC את המארז הזהhttp://www.compucase-hec.co.uk/pccase_atx_66.htmיש שם כמה דברים לא מובנים....את כלוב ההרדיסקים ניתן להוציא רק קדימה אחרי פירוק פאנל קידמי?יש מקום רק ל -3 דיסקים קשיחים????המארז מרווח יותר ממארזי MIDI אחרים או שאותה חרטא?
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים מחבר אתה לא מפרק את הפנאלים הקדמיים הם יושבים על הקייג אתה מפרק לו את הברגים מהצדדים והוא נשלף ואם אתה רוצה להוסיף עוד דיסקים אתה יכול להשתמש באקטרנל אני לא רואה למה יותר מ3 דסקים
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים מצטער אבל ממש לא הבנתי אותךאני רואה שהכלוב נשלף רק קדימה או אחורה, לא לצדדים.
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים מחבר בצדדים יש קירות , תקרא שוב. הברגים יוצאים מהצדדים.ואז אתה מושך אותו קדימה בלבדלא אחורהאחורה הוא יכנס בתוך המארז ואז תוציא אותו משמה ? למה לך ?בכל מקרהקיבלתי היום הודעה מאייבורימחר אני הולך אלייהם אני יביא את המארזנדפוק עליו סקירה קצרצרהונעדכן ת'תכנונים למוד..
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים בצדדים יש קירות , תקרא שוב. הברגים יוצאים מהצדדים.ואז אתה מושך אותו קדימה בלבדלא אחורהאחורה הוא יכנס בתוך המארז ואז תוציא אותו משמה ? למה לך ?בכל מקרהקיבלתי היום הודעה מאייבורימחר אני הולך אלייהם אני יביא את המארזנדפוק עליו סקירה קצרצרהונעדכן ת'תכנונים למוד..סבבה, מחכה לסקירה שלך עם תמונות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.