עבור לתוכן

בזק בינלאומי - רמאות?

Featured Replies

פורסם

לפני כמה שבועות שמתי לב שבב"ל הקפיצו לי את המחיר של החבילה (ציפיתי לזה כי נגמרה לי החבילה) ולכן התקשרתי אליהם ואמרתי להם שיש לי הצעה מCCC ל5מגה ב40 שח' ללא התחייבות. הם כמובן ניסו לשכנע אותי בשיחה דיי ארוכה לקחת מסלול עם התחייבות בעלות גבוה יותר - בסוף אמרתי לנציג שימור לקוחות באופן חד משעמי או שהוא משווה את ההצעה או שינתק אותי במיידי. הוא שם אותי על המתן במשך דיי הרבה זמן ובסוף חזר וסיפר לי בשימחה שהוא קיבל אישור ללהשוות את ההצעה - 40 שח' ללא התחייבות ל5 מגה.

היום אני נכנס לחשבון שלי ורואה שאני משלם 46 שח'. לא כלכך הבנתי למה אז פתחתי את הפירוט וראיתי את דבר הבא:

קבועים 40.02

סה"כ עסקאות למע"מ 40.02

סה"כ לפני מע"מ 40.02

מע"מ % 6.40 16

סך הכל לתשלום 46.42

כלומר שהוא נתן לי את המחיר שביקשתי --- ללא מע"מ.

ממתי ספקיות אינטרנט נותנות הצעות ללא מע"מ?!?!

אני הולך להתקשר ביום ראשון לבב"ל לבדוק שוב רק לוודא שאין פה אי הבנה ואם זה נכון אני אתלונן על הנציג ואתנתק במקום!

אני כלכך מעוצבן כרגע! הם ממש הגיעו לשפל המדרגה!

פורסם

שמעת על להתקשר לשירות לקוחות ?

ויש להם הקלטה של השיחה שלהם - אם תבקש הם יבדקו מה היה בשיחה שלכם ויתנהלו בהתאם !

פורסם

איך הדיון הזה קשור לרשתות ו/או אינטרנט? ::)

אם יש לך בעיה עם חברה מסויימת תפנה לשירות לקוחות כמו שdigitalseeker כתב.

פורסם

איך הדיון הזה קשור לרשתות ו/או אינטרנט. ::)

הועבר לפורום כללי. :hi:

פורסם
  • מחבר

אכן צריך היה להיות בפורום כללי.

לגבי שירות לקוחות -- זה בדיוק מה שאני מתכנן לעשות ביום ראשון. גיליתי את זה בשישי בלילה כשלא היה עם מי לדבר.

פורסם

איבדת אותי כשאמרת "הודעתי לנציג באופן חד משמעי". לא ברור לי למה אתה מנסה לסחוט הטבות. אם החברה דפוקה אז למה אתה נשאר בה. אם היא לא דפוקה והיית מרוצה מהשירות שלה למה אתה מתווכח על המחיר? מתאים לך קח, לא מתאים לך לך ל CCC.

90% מהשיחות במוקדי השירות והמכירות הן שיחות כאלה. זה שוק חופשי.

פורסם

ותר על שיחות טלפון עם נציגים חסרי סמכויות. פנה אליהם בכתב ותטען כי חויבת בסכום שונה מזה שסוכם עליו. דרוש החזר כספי, והמשך חיובים בסכום שסוכם עליו, או לחילופין שינתקו אותך מיידית ואז גם תפנה לחברת האשראי ותכחיש סכום עסקה.

פורסם

^^^

וכמובן, אין כמו לאיים בתביעה משפטית אם הם לא מזכים אותך מיד על ההפרש.

כל העסקאות בארץ מצויינות תמיד עם מע"מ, אלא אם כן צוין מפורשות אחרת. זה בפירוש לא חוקי.

פורסם

^ אני נגד איומים שפשוט ברור שלא תבצע. אף אדם שפוי לא יתבע בשביל 6 שקלים (לא ידוע לי על חוק כלשהו שיתן לך פיצויים לדוגמא במקרה זה). אם אתה מתחיל לאיים בתביעות שעל פניו נראות מגוכחות, אתה תתפס כלא רציני ע"י הצד איתו אתה מתמודד.

אין גם שום מצב שמקרה זה לא יפתר במקרה הכי קיצוני בפנייה לחברת האשראי ש"תחתוך" את הוראת הקבע לספק.

הנציגים איתם הוא יתמודד אינם נמדדים לפי כמות הלקוחות שהחליטו לתבוע, אלא על כמות הלקוחות שאיימו להתנתק והם הצליחו לשכנעם להשאר.

פורסם

^^^

דווקא אין בעיה עם לתבוע על סכום כזה.

ואפילו אפשר להרוויח איזה אלפייה או משהו, אם השופט יחליט לפסוק לך פיצוי לדוגמא

פורסם

שופטי תביעות קטנות, לרוב, אינם פוסקים פיצויים לדוגמא/עוגמת נפש, אלא אם הדבר נקבע בפירוש לפי חוק (כגון בחוק הספאם).

איום בתביעה בגין סכום של 6 שקלים (כאשר הרבה יותר קל לפתור זאת בפקס בן 3 שורות לחברת האשראי במקרה הקיצוני), איננו רציני.

פורסם
  • מחבר

אין לי שום כוונה לתבוע אותם על 8 שח'. אני כן אתנתק אם זה יתברר כנכון (אין לי התחייבות).

הסיבה שנשארתי איתם מאוד פשוטה - אמרתי להם מה שהציעו לי המתחרים ונתתי להם צ'אנס להשוות. אין לי ניסיון עם CCC אבל גם אין לי העדפה כלשהי לבב"ל, בסה"כ החלטתי לתת להם צ'אנס לשמר אותי. לא חיפשתי דיל "טוב יותר" חיפשתי את אותו דיל שהציעו לי המתחרים והשארתי את ההחלטה בידיים שלהם.

עכשיו אני מתחרט על זה. אני אתנתק כי לדעתי זאת התגובה הראויה למה שהם עשו ואני אתלונן על הנציג לא מתוך רצון לנקמה אלה בכדי שהוא לא יעשה את זה לאדם הבא בתור. אני רוצה להאמין שמדובר בחריגה מהנוהל של נציג שהיה להוט מידי לשמר לקוח ולא שמדובר באיזשהו נוהל קבוע בב"ל.

פורסם

שלום yonatanph,

אשמח לבדוק את הנושא לעומק מול שירות הלקוחות שלנו.

במידה ואתה מעוניין, אנא שלח לי בהודעה פרטית או במייל online@bezeqint.net

את הפרטים הבאים:

שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי, מספר טלפון ושעות נוחות לחזרה.

המשך גלישה מהנה

לוטם בזק בינלאומי

פורסם

תגידו, לוטם הזו זה דבר אמיתי?

אני רואה אותה בהרבה דיונים הקשורים לבזב"ל, ותמיד מתעלמים וממשיכים בדיון כאילו כלום.

מישהו ניסה לפנות בתהליך המוצע ויצא משהו מזה?

פורסם
  • מחבר

טוב דיברתי עם השירות לקוחות של בב"ל והם טוענים שאני אראה את המחיר הנכון רק מחודש הבא כי משלמים חודשיים אחורה.

דבר ראשון תודה ללוטם על התיחסות, כנראה שקצת ניסחפתי ואני מתנצל על כך ;D

יש לי פשוט נסיון עבר רע מאוד עם ספקיות והפתיל שלי קצר מאוד ביחס לדברים כאלה :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים