עבור לתוכן

עד כמה חשוב מסך ANTI GLARE ?

Featured Replies

פורסם

אני חושב שהדיון הזה מיצה את עצמו. ועדיף שנסיים פה ולא נגרר לויכוחים בנושא.

כל אחד מוזמן להחזיק בדעתו בסוף.

ולכל מי שקורא מומלץ לנסות לראות את כל האופציות לפני ביצוע רכישה

פורסם

מסך מבריק הוא על פי רוב (99.9%) הדבר הכי טוב שהמציא ההייטק עד היום...

השאלה היא רק למי הוא הכי טוב...

זה הדבר הכי טוב שהמציאו אנשי שיווק. המטרה היחידה של ציפוי מבריק זה ליצור אפקט "וואו" במעמד הרכישה. אני זוכר בתקופה שעבדתי בבאג והצגתי ללקוח מחשב מעולה עם מסך מט. אני ראיתי במסך יתרון עצום וניסיתי להסביר ללקוח כמה עדיף מחשב בלי ציפוי מבריק. הוא בתגובה אמר "זה לא מסך קריסטלי! זה מיושן!" אין בעיה גבר. תהנה לראות התשקפויות בזמן עבודה. עצם העובדה שכל המחשבים האיכותיים המיועדים לשוק העסקי-מקצועי מגיעים בלי ציפוי מבריק אומר בדיוק מה חושבים אנשי מקצוע על ציפוי מבריק.

פורסם

אם אתה מחשיב את עצמך למעמיק בתחום - תן לי את הרדודים ממך. . . :

תעשה טובה, אל תעמיק כל כך.. ככל שתעמיק, כנראה שתיטעה ותטעה יותר...

אתה לא מבסס את דבריך על כלום, רק מפנה אותנו לגוגל.. זה מגוחך. :lol:

קרעת אותי מצחוק. הסברך על תימחור מסכים והרכבם, זהו אחד הסלטים המגוחכים והכי קורעים כאן בפורום.. אתה כנראה עושה מין מתיחה, לא?:

אין צורך או טעם להתיחס לדבריך, כי אין להם שחר. אתה גם אומר משהו וסותר אותו באותו משפט.

זאת בורות לשמה. :s05:

אבל אם טוב לך עם זה ואתה נהנה לכתוב את הגיגיך, סבבה, יש הבנה. :sleep:

חבל שאתה יורד לפסים אישיים ולא מנסה לנהל פה דיון משכיל...( גם אני אשמח ללמוד).

מה לעשות אני לא ממציא פה דברים ומדבר על עובדות..לגבי המחיר - הסיפור מאוד פשוט ? יש ביקוש מוצר יותר זול אין ביקוש המחיר עולה...(למרות עלויות ייצור כמעט זהות....כמו שאמרתי במסכי glossy יש עלות נוספת). וכמו שאתה יודע רוב המסכים נמכרים עם glossy (ולא רק בגלל שיהיה יפה להציג אותם בתצוגה בחנות..)

לגבי מה יותר טוב - לא מאמין בבקשה זה ממגזין מקצועי שעוסק בסקירות של מסכים:

In controlled environments, such as darkened rooms, or rooms where all light sources are diffused glossy displays create more saturated colors, deeper blacks, brighter whites, and are sharper than matte displays. This is why supporters of glossy screens consider these types of displays more appropriate for viewing photographs and watching films. [1] Also, in extremely bright conditions where no direct light is facing the screen, such as outdoors, glossy displays can become more readable than matte displays because they don't disperse the light around the screen (which would render a matte screen washed out).

וכמו שאמרתי בדגמים חדשים יש ציפוי מעולה שמשפר מאוד את הביצועים שלהם בתאורה חזקה (עדיין לא כמו מאט) אבל כשמסתכלים על התמונה המלאה - ושוב פעם אני מדבר על מסכים חדשים ודגמי mid range ומעלה ולא דגמים זולים ופשוטים (שם גם המאטט לא שווה יותר מדי) המסכים האלה טובים יותר.

לרוב המשתמשים.

אם אתה עובד כל היום בחוץ ועם מסכי פלורסנט כנראה שמאט עדיף לך או מסך glossy עם ציפוי AR.

מסתובב גם בחוץ וגם בתנאי תאורה של בית - לך על glossy איכותי תהנה ממנו יותר :-).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים