פורסם 2003 באוקטובר 3122 שנים אני בונה קירור מים ויש לי משאבת מיים טובה וחזקה שצריכה להיות טבולה במיים . אז אני רוצה לעשות מיכל מים שיכנס לתוך המחשב עם המשאבה ואני לא יודע איך לעשות אותו אין לי רעיונות בכלל . המארז שלי זה מארז E-STAR .
פורסם 2003 באוקטובר 3122 שנים תחפש גלריות (באתר+בחו"ל)ותעשה חיפוש, יש המון אנשים שעשו את זה ואתה יכול לקחת רעיון מהם.
פורסם 2003 באוקטובר 3122 שנים מחבר בדקתי בגלרייה ולא ראיתי מישהו שעשה קירור מיים עם משאבה שנמצאת בתוך המיכל של המיים .
פורסם 2003 באוקטובר 3122 שנים ניסיתי לבנות כבר שני מיכלים למשאבה בטבולה שהיתה לי , אולי זה יתן לך רעיונות (אגב שניהם נזלו)
פורסם 2003 באוקטובר 3122 שנים מחבר תיקח פנימית של אופניים תחתוך אותה ותשים על הפרספקס איפה שהוא מתחבר עם הפרספקס האחר ותחזק חזק ולא יהיו לך דליפות. לי יש בעייה להשיג פרספקס . המשאבה בן זונה ,היא ממש טובה ולא ידעתי שיש לי אותה בכלל כי היא הייתה בארון של האקווריום ורציתי כבר ללכת לקנות אחת . תודה על התמונות .זה מיכל עם משאבה טבולה http://www.virtual-hideout.net/guides/watercooling_setup_pt1/reservoir-side-large.gif
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.