פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים תקציר לפרק 2: http://www.youtube.com/watch?v=uL2wG7jthPk הפרק הראשון היה נחמד, סוג של מעבר בין עונה 4 ל5
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים פרק חמוד.דברה עדיין הדמות הכי גרועה בהיסטוריית הטלוויזיה.אהבתי את הקטע שדקסטר מספר למשפחה שריטה נרצחה ואז לא יודע מה לומר אז הוא אומר "I'm sorry for your loss"...
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים מחבר פרק חמוד. דברה עדיין הדמות הכי גרועה בהיסטוריית הטלוויזיה. אולי, אבל הטוקבקים "רצחו" את ריטה ולא את דברה.
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים ריטה הייתה סתם - אני מסכים. בן אדם טוב ולא הרבה יותר מזה. לא מעניינת יותר מדי וכו'. אבל דברה פשוט מוציאה ממני את העצבים, דרמה קווין, פה מלוכלך, בעלת אפס ביטחון עצמי שזקוקה לשמונה מאות חיזוקים בשביל לעבור את היום... בא לי לזרוק משהו על הטלוויזיה(יותר נכון מסך מחשב ) שאני רואה אותה.
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים חחח אני שונא את דברה מהרגע הראשון שראיתי אותה בסדרה. בהתחלה חשבתי שאני שונא רק את הדמות שלה, אבל בסוף הבנתי שאני לא סובל את השחקנית עצמה. לא יודע, יש בה משהו... שמוציא אותך מדעתך וגורם לך לרצות לבעוט בה..חבל שלא הרגו אותה במקום ריטה. (או בנוסף אליה)
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים כן וגם יכול להיות שהיא אחראית לרצח של ריטה =Pיכול להיות שהיא חסרת ביטחון גם בחיים האמיתיים
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים איך היא אחראית לרצח של ריטה? דקסטר אחראי שלקח לו כ"כ הרבה זמן להרוג את טריניטי...
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים לא הבנת... אני לא מתכוון בסדרה, אלא בחיים האמיתיים, יכול להיות שקינאה וגרמה למייקל הול לעשות ככה שהיא תעוף מהסדרה. כמובן זה סתם איזה מחשבה שעלתה לי לראש
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים מחבר אם כבר למייקל יש יותר סיבה לקנא... היא שכבה עם 5 גברים עד עכשיו(פאקיג ז*נה) ומייקל קיבל רק 2 נשים .
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים איך ששניהם הגיעו לשם ידעתי שהם הולכים לשכב בזירת רצח. כל כך צפוי. פשוט לא חשבתי שהם הולכים לנקות שם לפני..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.