עבור לתוכן

מחפש המלצה לדגם נייד Thinkpad

Featured Replies

פורסם

היי! אני שמח להיות פה בפורום ולכתוב את ההודעה הראשונה שלי כאן, שמעתי שזה המקום לשאול אז רציתי להתייעץ בסוגייה הבאה:

אני נפרד בצער רב וביגון קודר מהpowerbook G4 שהיה לי הרבה שנים כי אני צריך מחשב לאוניברסיטה

שיכול באמת לעבוד עם אופיס.. מחשב מאק-אינטל הוא קצת מעל למה שאני יכול לשלם ולכן רציתי לשאול

איזה דגם של נייד יהיה לי הכי טוב למה שאני מחפש :

- פחות או יותר ultra portable

- לא חייב להיות מהשנים האחרונות, העיקר שיאכל עבודה משרדית, קצת פוטושופ ושלא יתקע בסרטונים ב youtube :D

- סוללה שתחזיק לפחות 3.5 שעות

- מבנה קשוח במיוחד- שאני לא יצטרך לדאוג אם הוא יקבל מכות פה ושם, ושלא יקבל כמה חודשים אחרי

כתמים ופיקסלים מתים במסך.

כעיקרון מאוד התרשמתי מהthinkpad האחרונים לפני שהחליפו אותם ללנובו מהמבנה החזק שלהם,

אבל אם יש לכם הצעות יותר טובות אני ישמח לשמוע,

אני מחפש מחשב יד שנייה שהטווח יהיה בערך עד 2000.

תודה על העזרה!

פורסם

lenovo thinkpad edge חדש עולה כ3000 שח ומתאימים למה שתיארת. בערך 1.6 ק"ג (תלוי בדגם) עם מעבד core duo.

מחשבי יד שנייה יהיו מדורות ישנים יותר ולכן יהיו כבדים יותר, ועם חיי סוללה קצרים יותר.

פורסם

תכלס ביד שניה של טינקפד אתה יכול או את ה X60 או X61 . שני מחשבים מעולים. את ה 60 אפשר למצוא בסביבות ה 2000 שח וה 61 באותו אזור. שניהם שוקלים בסביבות ה 1.3 קג אם אני זוכר נכון. בנוסף אתה יכול לבדוק את ה T60 שוקל אומנם 1.8 אבל מציא 14/15 אינץ רחב (בניגוד ל 12 לא רחב של ה X)

אל תשכח שלכל מחשב יד שניה כזה תצטרך כנראה להוסיף בטרייה חדשה (יכול בקלות להגיע ל 600 שח) ולפעמים גם דיסק חדש (300 שח)

במידה ואתה יכול להרשות לעצמך מחשב ב 3000 שח, אתה יכול לבדוק גם את הסדרות מנהלים של דל (לאטיטיוד) באתר אוטלט שלהם. אתה קונה מחשב חדש מהשקית במחירים של 700-800 דולר, והם קשיחים ביותר (תחפש את הדגמים של ה 4200, 4310. שניהם עשויים מבקלית (ככה לפחות זה נראה, חומר שדומה מאוד לשלדה של הטינקפד הישנים) ועולים באמת גרושים.

פורסם

אם אתה עדיין שוקל להשאר בתקציב הנוכחי כדאי שתתפשר על יד 2.

פורסם

תכלס ביד שניה של טינקפד אתה יכול או את ה X60 או X61 . שני מחשבים מעולים. את ה 60 אפשר למצוא בסביבות ה 2000 שח וה 61 באותו אזור. שניהם שוקלים בסביבות ה 1.3 קג אם אני זוכר נכון.

בערך 1.4 עם סוללה בסיסית, 1.6 עם מורחבת.

בנוסף אתה יכול לבדוק את ה T60 שוקל אומנם 1.8 אבל מציא 14/15 אינץ רחב (בניגוד ל 12 לא רחב של ה X)

מה פתאום. ה14" שוקל 2.3-2.45, ה15" כ-2.65-2.8 (תלוי בסוללה).
פורסם

לגבי ה T60 אתה צודק. התבלבלתי עם ה T42.

בכל מקרה X60 זו אחלה קניה ב 2K.

פורסם

לגבי ה T60 אתה צודק. התבלבלתי עם ה T42.

הT42 שוקל בדיוק כמו הT60.

בכל מקרה X60 זו אחלה קניה ב 2K.

יכול להיות, אם כי הייתי מעדיף X61. הוא קצת יותר חדש, מה שאומר שאפשר יהיה אולי למצוא אחד עדיין באחריות, ואין לו חסרונות ביחס לX60.

שני דברים שקצת מפריעים לי בכל סדרת הX6X של לנובו:

* רזולוציית מסך יחסית נמוכה (1024X768) - היום כל נטבוק נותן לך יותר

* חייבים לקחת אותם עם הסוללה הגדולה (8 תאים) כדי לקבל חיי סוללה טובים, ואז הניידות קצת נפגעת (לא בצורה קריטית).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים