עבור לתוכן

כונן גיבוי ONLINE מכל מקום

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי ראוטר חדש של D-Link דגם 2760U.

ראיתי שיש לו אופציה מגניבה שאפשר לחבר לו DOK או HD בUSB והוא משתף אותו ברשת, הצלחתי לעשות את השיתוף הכל טוב ויפה, אבל אני רוצה משהו מעבר לזה.

אני רוצה לחבר לשם HD חיצוני ולשתף וכשאני אעבוד על המחשב שלי מחוץ לבית ואהיה מחובר לאינטרנט רחוק מהבית אני אוכל להתחבר לראוטר הדלוק ע"י הIP שלו ולהתחבר לכונן ולגבות עליו מידע.

למישהו יש רעיון איך אני עושה את זה?

ניסיתי פשוט לשתף אותו וכשהייתי מחובר לרשת אחרת ניסיתי להיכנס עם הכתובת default gateway של הראוטר (לא הכתובת הפנימית 10.0.0.138, אלא הכתובת שהוא קיבל מהספק) אך זה לא עבד, למרות שהיה פינג לכתובת לא הצלחתי להתחבר אליה דרך הדפדפן.

למישהו יש רעיון איך עושים את זה? :D

פורסם

תשתמש ב dropbox, יותר נוח פשוט וקל.

פורסם
  • מחבר

תודה על התוכנה למדתי משהו חדש :)

אבל היא מוגבלת לעד 2 GB בחינם, ויש לי HD של 1 טרה בייט עם מלא הרצאות שאני רוצה לעשות שימוש מרחוק.

יש רעיון בכל זאת איך עושים את זה?

פורסם

שלום לכולם

יש לי ראוטר חדש של D-Link דגם 2760U.

ראיתי שיש לו אופציה מגניבה שאפשר לחבר לו DOK או HD בUSB והוא משתף אותו ברשת, הצלחתי לעשות את השיתוף הכל טוב ויפה, אבל אני רוצה משהו מעבר לזה.

אני רוצה לחבר לשם HD חיצוני ולשתף וכשאני אעבוד על המחשב שלי מחוץ לבית ואהיה מחובר לאינטרנט רחוק מהבית אני אוכל להתחבר לראוטר הדלוק ע"י הIP שלו ולהתחבר לכונן ולגבות עליו מידע.

למישהו יש רעיון איך אני עושה את זה?

ניסיתי פשוט לשתף אותו וכשהייתי מחובר לרשת אחרת ניסיתי להיכנס עם הכתובת default gateway של הראוטר (לא הכתובת הפנימית 10.0.0.138, אלא הכתובת שהוא קיבל מהספק) אך זה לא עבד, למרות שהיה פינג לכתובת לא הצלחתי להתחבר אליה דרך הדפדפן.

למישהו יש רעיון איך עושים את זה? :D

אתה צריך לעשות זאת באמצעות תוכנת FTP כלשהיא כמו FILEZILA ולפתוח בנתב את פורט 21. רק תוודא שאתה מגדיר בנתב שם משתמש וסיסמא לשרת ה-FTP על מנת שלא כל אחד יוכל להכנס למידע שלך.

פורסם
  • מחבר

זהו חשבתי על זה, אבל חשבתי לשדרג את הרעיון :)

אני לא רוצה שמחשב כלשהוא יהיה פתוח בבית. אלא רק הROUTER וה-HD.

הרי אם אני משתף את הHD ואני מחובר כבר לראוטר, כדי לגשת אליו ארשום בRUN:

\\10.0.0.138\MyHD

אך הIP הזה הוא כמובן IP פנימי שזה הDG שלי כשאני מחובר לראוטר וכך המחשב יודע לגשת לכונן.

אך לראוטר יש גם IP שהוא מקבל מהספק ואם אני אוכל לגשת אליו ממחשב מרוחק ולהתחבר לראוטר אוכל גם לגשת לHD שלי.

עד כמה שאני מבין הIP שהראוטר מקבל מהספק הוא מה שמסומן באדום בתמונה (תקנו אותי אם אני טועה).

לפי מה שאני מבין ברגע שאוכל להתחבר לראוטר מרחוק בעצם תהיה לי גם גישה לHD שלי.

השאלה שלי, איך אני עושה את זה?

אם אני מחובר לרשת אחרת יש לי פינג לIP הזה, אך אני לא מצליח להתחבר אליו.

יש אפשרות להתחבר לראוטר מרחוק?

[attachment deleted by admin]

פורסם

למיטב זכרוני אין בנתב הזה שרת FTP מובנה לכן תצטרך מחשב אחד בבית שיהיה דולק ושימש כשרת FTP עבור הכונן הזה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה לך Cheif :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים