עבור לתוכן

Civilization 5 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

כמו שדימה כתב: כל מה שצריך לעשות זה לחקור את המחקר המתאים ולבנות את מכרה\חווה במשבצת

אין צורך לקשר את העיר לעיר בירה, לקשר את המיכרה לאנשהו או שהעיר תהיה ברצף טריטוריאלי עם העיר בירה

אז מה המשמעות של זה שכשמחברים עיר לעיר בירה נכתב משהוו כמו "trade route are now established to your capital"?

• תגובות 275
  • צפיות 69.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

אתה מקבל מזה עוד כסף פשוט.

פורסם

ואם אתה מחבר עיר עם מסילת רכבת היא מגבלת גם 25% בונוס לproduction

פורסם

נראה לי שאחת מהמפתחות להצלחה במשחק בפרט ברמות הקשות זה להשמע לעצות היועצים

גם בבחירת הנושא הבא למחקר , הרבה שחקנים בוחרים את הנושא שלוקח את מספר הסיבובים הקטן ביותר כעקרון מנחה אבל מסתבר שזה לא כ"כ נכון

גם בבחירת היחידה\מבנה הבא לבניה בעיר

בהתחלה הסתפקתי בכמות מאוד מצומצמת של עובדים כי רציתי לבנות ערים חדשות מהר ככל האפשר אז בחרתי לייצר מתיישבים רוב הזמן ומהר מאוד פשטתי את הרגל

על פי היועצים צריך לייצר כמות גדולה מאוד של עובדים כבר על ההתחלה , בערך כ- 3-5 לכל עיר ודווקא בנייה של מתיישבים באה בעדיפות שניה

פורסם
  • מחבר

ואם אתה מחבר עיר עם מסילת רכבת היא מגבלת גם 25% בונוס לproduction

לא 50% בונוס?

אולי זה משתנה בהתאם לרמת הקושי.

פורסם

3-5 עובדים לכל עיר לדעתי זה מוגזם. מספיק לי 1 על כל עיר + 1, 2 עודפים. העיר שלך לא מתרחבת בקצב שתוכל להעסיק את כל העובדים שלך.

פורסם

יכול להיות שכבר שיש לך יחידות שמשתמשות במשאבים האלו.

איך אני יכול לבדוק את זה? במסך של העיר מראים אוכל, זהב, וכו'

יש לי את הידע (מחקר) בנושא, אני לא רואה שזה עולה כל תור.

פורסם

הדברים האלו לא מסופקים כל זהב, כל תור. יש לך מאגר שלהם, ואתה משתמש בהם מתוך המאגר. תסתכל למעלה, שם רשום כמה יש לך ואם תעביר את העכבר תראה כמה בשימוש וכמה חופשיים.

פורסם

לגבי בעיות ביצועים שחלקכם ציין פה - במפרט שלי אין שום גמגומים בתצורה הבאה : 1680X1050, AA*8.

פורסם

למה יש לי הרגשה שעוד לא הגעת למפת משחק מפותחת אחרי 400 תורות... ::)

פורסם

אבל אתם יודעים איפה הבעיה, גרפיקה/מעבד ראשי?

גם זמני הטעינה הארוכים שמדברים עליהם, מה הבעיה?

פורסם

כמה שאלות:

יש אפשרות לתקוף ליגיון אחר או עיר עם כמה ליגיונות ביחד או שכל ליגיון בתורו?

מישהו יודע איזה מכסה צריך בשביל לעבור תקופה , למשל לתקופת ימי הביניים או העת החדשה , זה פתאום מופיע ויש פעמים שכשאני בעת החדשה אומות אחרות רק עכשיו נכנסו לרנסאנס.

יש דרך לערוך את ההגבלה של ה500 תורות? זה לא מספיק :\

פורסם

אבל אתם יודעים איפה הבעיה, גרפיקה/מעבד ראשי?

גם זמני הטעינה הארוכים שמדברים עליהם, מה הבעיה?

אני חושב שזה גם האלגוריתם עצמו של המהלכים הבאים שצריכים שחקני המחשב לעשות. זה קצת כמו תוכנת שח מט.

אני אוהב לשחק עם מקסימום שחקנים כך שאני לא מתפלא שכל תור עשוי להתארך עד לדקה.

ברור שגם הגרפיקה מכבידה, אני מצאתי שמשחק ב- DX 9 משפר באופן משמעותי את זמני ההמתנה במחיר של איכות גרפקיה קצת פחות טובה

פורסם

כמה שאלות:

יש אפשרות לתקוף ליגיון אחר או עיר עם כמה ליגיונות ביחד או שכל ליגיון בתורו?

מישהו יודע איזה מכסה צריך בשביל לעבור תקופה , למשל לתקופת ימי הביניים או העת החדשה , זה פתאום מופיע ויש פעמים שכשאני בעת החדשה אומות אחרות רק עכשיו נכנסו לרנסאנס.

יש דרך לערוך את ההגבלה של ה500 תורות? זה לא מספיק :\

התקופות הן לפי המחקרים שאתה מסיים. אם תכנס לtech tree תראה שהמחקרים מחולקים לקבוצות. ברגע שאתה חוקר נושא של תקופה מסויימת אתה נכנס אליה. לא שיש לזה השפעה על המשחק...

לא יודע אם יש דרך לעקוף את ה500 תורות אבל בעיקרון זה אמור להספיק לך. בהתחלה גם אני לא הצלחתי לסיים ב500 תורות. עכשיו אני מסיים נצחון טכנולוגי ברמת נסיך ב420 תורות בערך

פורסם

תשמעו, המשחק הזה מתיש את החיים, זה ממש קשה ללחוץ על כפתור ה-Menu כדי לצאת :smile1:

יש דרך לדעת כמה שעות אני משחק בשמירה הנוכחית?

אגב, משחק ראשון שלי על Prince (רמה 4) וניצלתי מהפסד ממש בנס:

הסינים הם המתקדמים במשחק ופלשו לי לשטח עם Riflemans + Cannons.

מצד שני הכוחות שלי מפגרים טכנולוגית ומותשים ממלחמה בגבול השני עם הגרמנים (נבלות!).

בינתיים ה-Swordsmans + Archers שלי נאבקים להדוף את האויב שמצמצם אותם מהר.

המהלך שהציל אותי: אני רחוק טכנולוגיה אחת מלהגיע ל-Rifleman, כאשר נולד לי מדען כמה תורות קודם ושמרתי אותו להמשך.

אחרי שמשכתי את הסינים עוד קצת בהגנה, סיימתי מחקר טכנולוגי. מייד השתמשתי במדען כדי לחקור ללא המתנה Rifleman.

בעזרת קצת כסף שהיה לי, הלוחמים החליפו את החרבות ושודרגו לרובים וניצחו את הקרב... :)

כמה תורות מאוחר יותר ולא היו לי לוחמים חיים כדי לשדרג.

עכשיו אני בעיצומו של המשחק כשאני והסינים נלחמים עם טנקים ומטוסים ומצד שני הגרמנים ממשיכים להתאבד עלי עם חרבות וחניתות :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים