עבור לתוכן

Civilization 5 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

ב CIV5 הספקתי לעשות רק שני משחקים אחד ברמה 3 וניצחתי ניצחון טכנולוגי, וזה היה קל מאוד, יכולתי באותה מידה לנצח ניצחון צבאי, לא היתה שום בעייה.

משחק שני שיחקתי ברמה 5 (King) והפסדתי מהר מאוד.

בקיצור זה תלוי ברמה שאתה משחק, ברמות הגבוהות כל ניצחון הוא קשה, שחקני המחשב מתקדמים מאוד מהר, בצורה לא הגיונית בכלל, נראה לי.

הכי קשה, נראה לי, זה הניצחון התרבותי (Utopia project).

• תגובות 275
  • צפיות 69.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ניצחתי ניצחון תרבותי ברמת מלך. זה בכלל לא היה קשה (לצערי). אם מישהו רוצה יכול למצוא את התגובה שלי כמה עמודים לפני איך עשיתי את זה.

פורסם

באופן כללי המשחק נראה לי אפילו יותר פשוט מהciv הראשון.

אין דיפלומטים וריגול, אין עלות תחזוקה ליחידות (חוץ מהresources שלא ברור לי מה הטעם בהם), אין זיהום ואין תקלות בכורים הגרעיניים.

פורסם

טוב מאד. החזירו את הכיף למשחק. לדעתי המשחק טוב ביותר מתוך ה-5.

פורסם
  • מחבר

באופן כללי המשחק נראה לי אפילו יותר פשוט מהciv הראשון.

אין דיפלומטים וריגול, אין עלות תחזוקה ליחידות (חוץ מהresources שלא ברור לי מה הטעם בהם), אין זיהום ואין תקלות בכורים הגרעיניים.

בטח שיש עלות תחזוקה ליחידות. פשוט לא שמת לב.

אגב, אני לא יודע מה לעשות, במפה הכי גדולה בשלב מאוחר יחסית במשחק לוקח לי כמעט 3 דקות לטעון שמירה.

המהרתי את המעבד ל-3000, אפילו שעוד לא חורף, הורדתי פרטים לבינוני-נמוך, וזה לא עוזר...

פורסם

אני לא מצליח לייצר ברזל ו"סוסים" למרות שיש לי מכרה/חווה באיזור שלהם.פשוט אין ייצור.

פורסם

האם המכרה מאוייש? האם הוא מקושר בדרכים למקום בו אתה מנסה לייצר?

פורסם

אין שום קשר לקשר את המכרה בדרכים. אתה סך הכל צריך לחקור את המחקר הדרוש ולבנות את השיפור הדרוש על המכרה / סוסים.

פורסם

העיר שבתחומה המכרה נבנה לא חייבת להיות מקושרת לעיר בירה?

פורסם

כמו שדימה כתב: כל מה שצריך לעשות זה לחקור את המחקר המתאים ולבנות את מכרה\חווה במשבצת

אין צורך לקשר את העיר לעיר בירה, לקשר את המיכרה לאנשהו או שהעיר תהיה ברצף טריטוריאלי עם העיר בירה

פורסם

למישהו יש קריסות כל הזמן ? לא שלי יש פשוט לחבר שלי עם מחשב נייד עם כרטיס מסך 2600XT קורס כל 10-15 דקות עם מסך צבעוני כזה ונתקע עד שפשוט חייבים לכבות את המחשב ואז להדליק.

אני אצלי עדיין לא בדקתי אבל הבנתי שלהרבה אנשים יש בעיות

פורסם

אז אני לוחץ על הבאנר של עיר, עולה המסך של ניהול עיר ומצד שמאל תחתון יש את האזור בו מגדירים מה רוצים לייצר, ניהול תור של היחידות לייצור וכו, וכן יש את הלחצן purchase מסומן לי בנקודה צהובה. אני חושב שבכל המצבים שניסיתי היה לי מספיק כסף (כמה אלפים) עכשיו לא ברור לי כמה כסף עולה זירוז הייצור. כאשר אני לוחץ על purchase לא קורה שום דבר מיוחד מלבד הצגת סטאטוס היצור , לא יורד כסף וגם הייצור לא מתקצר

פורסם

אחרי שאתה לוחץ Purchase תוצג לך רשימת המבנים / יחידות עם מחיר ליד כל אחד מהם.

אם יש לך את הסכום תלחץ עליו והוא יווצר מיידית.

פורסם

אחרי שאתה לוחץ Purchase תוצג לך רשימת המבנים / יחידות עם מחיר ליד כל אחד מהם.

אם יש לך את הסכום תלחץ עליו והוא יווצר מיידית.

מצאתי תודה

פורסם

אני לא מצליח לייצר ברזל ו"סוסים" למרות שיש לי מכרה/חווה באיזור שלהם.פשוט אין ייצור.

יכול להיות שכבר שיש לך יחידות שמשתמשות במשאבים האלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים