פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים מחבר אני יכול להגיד שעל פרטים גבוהים המשחק מגמגם בשלבים מאוחרים עם הכרטיס שלי (HD4770)
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים הוא מגמגם אצל הרוב ככל שהמשחק ממשיך, לפי מה שהבנתי. זה נובע מכמות המפה שגילית (שלא מוסתרת על ידי עננים). ככל שראית יותר זה יתקע יותר.
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים אבל אם לcrowbar עם ה4850X2 זה מגמגם, אז נראה שהבעיה היא במעבד, לא?!המעבד הוא q95503GB זיכרוןXP SP3@Dima67 - כן באמת שמתי לב לזה. בתחילת המשחק הקצב בסדר גמור ואחרי שאני שולח יחידה לגלות את המפה ועסק משתמש
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים נראה לי שהאיטיות קשורה למספר היחידות - בסבב משחק שני, כשניסיתי לכבוש את העולם, ככל שהשמדתי יותר יריבים המשחק חזר לעבוד בערך סביר, למרות שבסופו של דבר נמאס לי לחכות כמעט דקה בכל תור.
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים המעבד בOC?הכל תדרי stock. לא עבר OC מעולם...נראה לי שהאיטיות קשורה למספר היחידות - בסבב משחק שני, כשניסיתי לכבוש את העולם, ככל שהשמדתי יותר יריבים המשחק חזר לעבוד בערך סביראני מניח שזה קשור למספר החישובים שהמחשב צריך לבצע בכל תור - יותר יחידות>יותר אפשרויות. כנ"ל לגבי מספר ערים וגודלן - ככל שיש יותר ערים והן יותר גדולות יש יותר אפשרויות לכל מהלך.
פורסם 2010 באוקטובר 415 שנים היי חברים, אני חדש לסדרת Civ וישבתי כמה שעות טובות אתמול והיום כדי ללמוד את המשחק.הבנתי שניצחון דיפלומטי וטכנולוגי הם הקשים יותר?מה הדרך המועדפת שלכם לניצחון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.