פורסם 2010 בספטמבר 2515 שנים מחבר שיחקתי ברמה יחסית קלה בשביל להכיר את המשחק טיפה.כבשתי את כל ערי הבירה וניצחתי בדומיננטיות. רבה יותר פשוט מלהגיע ל-66% שטח כבוש, אבל עדיין לקח לי יום וחצי...
פורסם 2010 בספטמבר 2515 שנים מחבר לקח לי 370 בערך. אבל זה על רמה ממש קלה. צ'יף משהו.342 תורות. רמה 2, מפה בגודל סטנדרטי
פורסם 2010 בספטמבר 2515 שנים תנסה ללכת על נצחון טכנולוגי, יש הרבה דברים נחמדים, צוללות גרעיניות, מפציצי חמקן, רובוטי מוות ענקיים .. חבל רק שהאורניום כל כך נדיר שבקושי אפשר ליצור את הרובוטים , כבר דמיינתי לי איך אני יוצר צבא קטן של רובוטים שיכתר ערים
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים המוזיקה בהתאם לתרבות! יפה! אצל ערבים מוזיקה יותר טובה. קצת מזכירה שירי דיכאון, אבל עדיף על מנגינות לוויה.
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים אם אתם רוצים להרוויח כסף go arab. לא רק שהם מקבלים 1+ זהב על כל עיר מחוברת לבירה יש להם באזר (במקום שוק) שמכפיל את המשאבים. כלומר אם יש ליד העיר 1 סוס זה כאילו יש 2 סוס וביתרה אפשר לסחור.
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים לעוד מישהו יש בעיה עם הפוליטיקה? אני לא רואה את הrate.. מה רמת הידידות ביני לבין שאר האימפריות.. בשונה מCIV4
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים נגיד 4 שחקנים, מפה בינונית.בינתיים קראתי גם שאפשר לשמור משחקים ולהפסיק באמצע, מה שחשבתי שאי אפשר, אבל כולם כמובן צריכים להיות מתואמים.קראתי גם ששחקן יכול לעזוב משחק ואז המחשב תופס את מקומו והוא יכול גם לחזור למשחק יותר מאוחר.השאלות שלי הן בנושא כי בד"כ כלל אין לי יותר משעתיים רצוף לשחק.לא שיחקתי בעבר משחקי אסטרטגיה ברשת, רק בsingle.
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים אני עדיין משחק בCIV 4 מישהו יודע איך אני מציא למישהו להיצטרף איתי למלחמה נגד ציוילזציה אחרת בCIV 4? .. צרפת ומונגוליה תקפו אותי, איך אני מציע לציוילזציה אחרת לעזור לי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.