עבור לתוכן

Civilization 5 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שיחקתי ברמה יחסית קלה בשביל להכיר את המשחק טיפה.

כבשתי את כל ערי הבירה וניצחתי בדומיננטיות. רבה יותר פשוט מלהגיע ל-66% שטח כבוש, אבל עדיין לקח לי יום וחצי...

• תגובות 275
  • צפיות 69.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

התקרבת ל500 תורות? אני סיימתי ב480 בערך, די על הקשקש

פורסם
  • מחבר

לקח לי 370 בערך. אבל זה על רמה ממש קלה. צ'יף משהו.

342 תורות. רמה 2, מפה בגודל סטנדרטי

פורסם

תנסה ללכת על נצחון טכנולוגי, יש הרבה דברים נחמדים, צוללות גרעיניות, מפציצי חמקן, רובוטי מוות ענקיים .. :smile1:

חבל רק שהאורניום כל כך נדיר שבקושי אפשר ליצור את הרובוטים , כבר דמיינתי לי איך אני יוצר צבא קטן של רובוטים שיכתר ערים

פורסם

איך אני שומר את המשחק שאני משחק עם חבר?

אני פוחד לצאת עכשיו מהמשחק xD

פורסם

המוזיקה בהתאם לתרבות! יפה! אצל ערבים מוזיקה יותר טובה. קצת מזכירה שירי דיכאון, אבל עדיף על מנגינות לוויה.

פורסם

מעקב

פורסם

אם אתם רוצים להרוויח כסף go arab. לא רק שהם מקבלים 1+ זהב על כל עיר מחוברת לבירה יש להם באזר (במקום שוק) שמכפיל את המשאבים. כלומר אם יש ליד העיר 1 סוס זה כאילו יש 2 סוס וביתרה אפשר לסחור.

פורסם

לעוד מישהו יש בעיה עם הפוליטיקה? אני לא רואה את הrate.. מה רמת הידידות ביני לבין שאר האימפריות.. בשונה מCIV4

פורסם

מי רוצה להצטרף למשחק מולטי ?

פורסם

כמה זמן לוקח בד"כ משחק מולטי?

פורסם

תלוי על איזה גודל מפה אנחנו מדברים ועם כמה אנשים

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות לשמור משחק מולטי באמצע ולחזור אח"כ?

פורסם

נגיד 4 שחקנים, מפה בינונית.

בינתיים קראתי גם שאפשר לשמור משחקים ולהפסיק באמצע, מה שחשבתי שאי אפשר, אבל כולם כמובן צריכים להיות מתואמים.

קראתי גם ששחקן יכול לעזוב משחק ואז המחשב תופס את מקומו והוא יכול גם לחזור למשחק יותר מאוחר.

השאלות שלי הן בנושא כי בד"כ כלל אין לי יותר משעתיים רצוף לשחק.

לא שיחקתי בעבר משחקי אסטרטגיה ברשת, רק בsingle.

פורסם

אני עדיין משחק בCIV 4 מישהו יודע איך אני מציא למישהו להיצטרף איתי למלחמה נגד ציוילזציה אחרת בCIV 4? .. צרפת ומונגוליה תקפו אותי, איך אני מציע לציוילזציה אחרת לעזור לי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים