פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים מחבר מצטער לאכזב אך אני מתכוון לרגיל: http://he.wikipedia.org/wiki/Total_Annihilation זה של אותה חבר'ה חח אתה חייב לנסות את ה kingdoms נדיר ביותרר!!
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים morowind elder scrools oblivionmass effect 1+2football mangager חופשי הכי ממכר
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים אני לא מאמין שלא כתבו את זה לפני, WOW.+200להבדיל מכל משחק אחר, מהמשחק הזה אני מפחד
פורסם 2010 בספטמבר 2515 שנים wtf hebrew not working...Anyway I have zero idea how nobody said "Just Cause 2". I can watch shit blow up all day
פורסם 2010 בספטמבר 2515 שנים CS 1.5 / 1.6 ממכר בצורה מפחידה. תודה לאל שהפסקתי לגעת במשחק הזה לפני 4 שנים PES האמת ממכר אותי, אין בו משהו יותר מדי ממכר, סתם אני חולה על כדורגל
פורסם 2010 בספטמבר 2515 שנים Heroes 3 היה ועודנו אחד המשחקים המשובחים שנעשו Half Life 2 וכל ההרחבות שלו StarCraft 2 שבגללו לא קמתי מההמחשב כמעט יומיים ונכון לימים אלה - Borderlands המעולה
פורסם 2010 בספטמבר 2515 שנים כל סדרת KING'S BOUNTYsins of a solar empire שאני נכנס אליו לאט לאט אבל בטוחDMC4 ברמה של LDK, נורא כיף לעשות קומבואים כשהמסך מפוצץ באויבים.
פורסם 2010 בספטמבר 2515 שנים world of warcraftאבלללללללללל, הגועל נפש של העלילה המשעממת של wotlk הקנה לי יכולת לשבור את ההתמכרות ופשוט מאוד ביטלתי את המנויאני מתכוון לחזור בקטקליזם אבל גם אז אני לא אהיה מכור כי אני חסין להתמכרויות
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים שכחתם את המשחק הממכר עד כדי אובדן הקשר עם המציאות,אשר משוחק לרוב בקרב פקידות ממורמרות במשך כ-8 וחצי שעות מהמשמרת (יש הפסקת צהריים, כן?)ניחשתם נכון...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.