פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים עד שבוע שעבר היה לי ראוטר של 3com שתפקד בצורה נאמנה 5 שנים.... הייתה בו אפשרות שמאוד נחוצה לי:הראוטר ידע לחלק כתובות קבועות, לפי כתובות MAC שהוזנו מראשלפני שבוע הראוטר של 3com החליט לפרוש לעולמו ונאלצתי לקנות אחד חדש:Linksys WRT54GLואני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת של כתובות קבועות לפי MAC...יכול להיות שאין כזאת אופציה בראוטר הזה?
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים הכוונה היא האם אתה עובד עם קושחה מקורית או צד ג'?במקורית static DHCP בכלל לא קיים עד כמה שזכור לי.
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים מה שיותר נוח לך.אני אישית עובד עם DD-WRT ובנתיים אין תלונות. יש אנשים שאהובים את Tomato בגלל סיבות כאלו ואחרות וכד'.בזמנו היה פה אפילו דיון נחמד של השוואת קושחות שכתב Baracuda (אם אני זוכר את הכינוי נכון...).
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים מחבר אין lease foreverבכיף הייתי מגדיר כתובת קבועה במחשב...הבעיה שזה לפטופ... ואני מתחבר איתו בעוד כמה מקומות (עבודה וכו') ובכל מקום אני מקבל את הIP שלי, עם כל ההפניות והפורטיםככה שזה מבאס כשאני חוזר הביתה להתחיל לשנות בחזרה לIP קבוע
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים הנה מדריך ישן שהכין חבר בפורום להגדרת STATIC IP בקושחות DD-WRT לצערי התמונות נמחקו מאז, אבל זה עדיין פשוט מאוד להבין: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=211569.0 אני אישית גם בעליו של WRT54-GL ועובד עם קושחת טומטו (לא מטעמים מסויימים: פשוט ניסיתי אותה ראשונה בזמנו ומצאתי שהיא מצויינת לי - קלילה ונוחה) ואכן גם בטומטו קיימת האפשרות הזו של לשייך IP לפי MAC. http://imgur.com/ItQ4C.png ועכשיו הזכרת לי להוסיף לשם גם את האנדרואיד שלי
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים מחבר אני שמח שהזכרתי לך לעדכן את האנדרואיד אבל השאלה שלי הייתה אחרת: איך אני עושה את העידכון קושחה הזה? דרך הממשק WEB הקיים של לינקסיס? פשוט לטעון קובץ אחר? שאלה שנייה ויותר חשובה: ריסט בכפתור של המכשיר - יחזיר לי את הקושחה הקודמת?
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים כן, דרך הממשק.לא, כפתור ה RESET לא יחזיר את הקושחה המקורית אבל אם אתה ממש רוצה אפשר לרוב להחזיר את המקורית דרך הקושחה החדשה, במידה וזו תומכת בכך כמובן, ובמידה ויש לך את הקושחה המקורית כקובץ (לא בעיה למצוא).אם אתה מתעניין ושוקל להתקין קושחה צד שלישי אני מציע שתחפש בגוגל אודות הקושחות השונותהפופולריות ביותר הן אכן DD-WRT וטומטו.באתרים של הקושחות יש את כל ההסברים שאתה צריך לגבי כל שאלה שתצוץ לך.אני מציע לקרוא את ההסברים וה-FAQ של הקושחה שאתה בוחר בעיון רב לפני שתנסה להתקין משהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.