עבור לתוכן

הארדיסק מתחמם כאשר מחובר ל-lcd באמצעות usb

Featured Replies

פורסם

שבוע טוב.

רכשתי הארדיסק ‏1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ‎ חיברתי אותו למארז חיצוני, ואני משתמש בו לצורך חיבור ל-lcd כאשר אני צופה בסרטים לאחר כ-10 דקות הארדיסק ממש ממש חם! גם כאשר אני מוציא אותו מהמארז (אבל עדיין מחובר) הוא עדיין חם ככה ששהבעיה היא לא באמרז (בדקתי ב-2 מארזים שונים).

כאשר אני מחבר את הארדיסק למחשב וצופה בסרטים דרך המחשב הארדיסק כמעט ולא מתחמם.

מה יכול לגרום לבעיה? האם יש באמת בעיה בטלויזיה?

פורסם

1. באיזה מארז מדובר?

2. תחבר את הכונן למחשב כשהוא בתוך המארז החיצוני ותבדוק מה הטמפרטורה לפי HDTune (או כל תוכנה אחרת לנוחיותך).

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור למארז.

גם כשהכונן לא בתוך המארז, אבל מחובר בחיבורים שלו למארז, וגם ל-lcd הוא חם, מדדתי עם מד חום של החדר, כשהמד חום מונח על הדיסק קשיח הטמפ' עומדת על 42 מעלות.

וכשחיברתי את הדיסק קשיח למחשב הטמפרטורה הייתה על 32 מעלות.

בלילה עשיתי ניסוי קטן, הפעלתי עומס הדיסק קשיח: הפעלתי במקביל 2 סרטי HD ובמקביל גם העתקתי מהארדיסק הפנימי של המחשב להארדיסק החיצוני קבצים בגודל 20 ג'גיגה, ככה באמת נוצר עומס על הארדיסק החיצוני, הטמפרטוה במצב הזה הייתה 40 מעלות.

כניראה שה-lcd גורמת לעומס יתר על הארדיסק?

פורסם

יכול להיות שהוא נותן מתח גבוה יותר מ 5 V או לא יציב

יכול להיות שהמערכת הפעלה שלו לא יעילה בקריאה מכוננים. מערכות הפעלה של PC בנויות לעשות המון caching וכדומה כדיי להקטין למינימום את העומס אל הדיסק גם כשנראה לך שאתה מאמץ אותו. המערכת הפעלה שקוראת את הדיסק ב LCD יכולה לחרוש אותו סתם

אף אחד מאלה לא טוב לכונן ורצוי שתסדר את זה כדיי שהוא יחזיק הרבה זמן

פורסם
  • מחבר

איך לסדר את זה? מה אתה מציע לי לעשות?

בלי שום קשר בינתיים לא לחבר את הכונן ל-lcd?

פורסם

לא מבין בעיה שלך.

קונן מתחמם כשעובד. לחיצוני אין מאורר אז הוא יהיה חם יותר.

דיסק עובד גם ב 55 מעלות. 55 זה חם ככה שאי אפשר לחזיק ביד !

במקום לחפש בעיה שאין לך כדאי לעבוד עם כונן ולעזוב טמפ שלו..

פורסם

מתח גבוה - ניתן לנסות לנתק את המתח בכבל USB שמגיע מהמסך ולחבר לכונן מתח מספק כוח יציב נפרד (האדמה של הספק החדש והמסך חייב להיות משותפת ולהתחבר למסך לפניי החוטים של ה DATA

טחינה של הכונן - לכונן SSD (דיסק און קי וכו) לא משנה אם המחשב טוחן אותו או לא. זה משפיע רק אל כונן קשיח

פורסם
  • מחבר

ivan

מה בנוגע לזה שאני מחבר אותו ל-LCD אחר והטמפרטורה עומדת על 34 מעלות גם אחרי 3 שעות של צפייה? גם שם לא מחובר שום מאוורר.

11010010110

תודה רבה לך אבל התחלת לזרום למקומות שאין לי ידע, פניתי הרגע לתמיכה של ה-lcd הם הבינו שבאמת יש בעיה, מחכה לטכנאי.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים