עבור לתוכן

ראף ראף - השתגעתי מהנביחות! או - מה לעשות עם כלבים שמשגעים אותך?

Featured Replies

• תגובות 79
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
:yelclap:
פורסם

אם זה עובד קבל ח"ח :yelclap:

פורסם

אומנם לא קראתי את כל התגובות כאן ' date=' אבל אם הכלב בהישג ידך מהבית שלך ומהסלון , או החלון או לא יודע מה , זה מה שתעשה .

קנה רובה מים יחסית חזק , שיכול להגיע למרחק של הכלב שנמצא מתחת לבית שלך , בכל פעם שהוא ינבח ותשמע אותו , תירה עליו מהרובה מים , הוא ישתתק לאיזה פרק זמן , ינבח שוב , עוד פעם תשפריץ עליו .

מניסיון אישי , זה עובד ועובד כמו שצריך , היה מישהו שלקח את הכלב שלו לוטרינר לבדיקה למה הוא הפסיק לנבוח ...

[/quote']

אם לבעלים יש מספיק שכל הוא יבין שהכלב נרטב.

כלב שנשטף במים שכבת הריח על העור שלו נשטפת והעור מפיק שכבה חדשה עם ריח פי 2 יותר חזק.

ובכלל יכול להיווצר מצב שהכלב יתנגד להיקשר למרפסת ואז הבעלים יבין שמשהו כאן מסריח (תרתי משמע ;D )

פורסם

בנוגע למכשיר.

ביררתי פעם בפורום כלבים איך הוא עובד, אקיצר כל פעם שהכלב נובח המכשיר משמיע צליל חזק שרק הכלבים שומעים שגורם לו להפסיק לנבוח, אם הוא ממשיך לנבוח המכשיר ממשיך להוציא את הצליל שמפריע לכלב.

יש גם קולר שמולבש על הכלב וכל פעם שהכלב נובח הוא נותן מכת חשמל חלשה, ויש גם קולר שמשפיץ ריח לא נעים לכלב.

כל אלה אמורים לגרום לכלב להפסיק לנבוח בכוח, ולא פותר את הבעיה...

כלב שנובח זה אומר שהוא במצוקה, והבעלים לא מטפלים בא.

לדעתי במקרים מסויימים שרואים הזנחה אפשר להתלונן על הבעלים.

כנס לפורום כלבים בתפוז ונסה להתייעץ איתם מה עושים במקרה כזה.

המצב שלך פשוט בלתי נסבל :-\

פורסם

למישהו יש ניסיון עם אחד המכשירים האלה ?

פורסם

לא הייתי רוצה ניסיון כזה בתפקיד הכלב

כמו ש Alex-K אומר תטפל בבעיה ולא בתוצאות

פורסם

אני לא מאמין שאף אחד פה לא הציע עדיין את הפתרון הפשוט של רסן לפה של הכלב.

זה הפתרון הכי פשוט אבל זה פשוט סבל לכלב אז האמת שאני פחות ממליץ.

מה שכן, כמו שכבר הציעו כאן לדעתי כדאי לך לנסות לאלף את הכלב.

http://www.ipd.co.il/index.php?dir=site&page=articles&op=item&cs=3012&langpage=heb&category=3001

שבועיים-שלושה ונפתרה הבעיה...

פורסם

אני לא מאמין שאף אחד פה לא הציע עדיין את הפתרון הפשוט של רסן לפה של הכלב.

זה הפתרון הכי פשוט אבל זה פשוט סבל לכלב אז האמת שאני פחות ממליץ.

מה שכן, כמו שכבר הציעו כאן לדעתי כדאי לך לנסות לאלף את הכלב.

http://www.ipd.co.il/index.php?dir=site&page=articles&op=item&cs=3012&langpage=heb&category=3001

שבועיים-שלושה ונפתרה הבעיה...

אין דבר כזה אילוף של 3 שבועות, זאת עבודה של 18 חודשים מגיל צעיר, ושמירה תמידית על משמעת כלב שמשאירים אותו לבד לא משנה עד כמה הוא אולף יארגן לעצמו מנהגים שלא הוכתבו ע"י הבעלים, גם אם הוא ינבח רק כשהם לא שמה זה מספיק.

פורסם
  • מחבר

Toxin II,

אחרי שקראתי על מה שהולך אצלך אני מבין שהמצב אצלי הוא עוד בסדר.

על זה נאמר: צרת רבים - חצי נחמה.

ralf,

אין לי מושג האם משרוקית על קולית תעזור, אודה באם למישהו יש ניסיון עם משרוקית כזו, או מכשיר חשמלי שמייצר רעש שנשמע רק ע"י כלבים ויגרום להם להפסיק לנבוח.

למרות שאני בספק אם קיים דבר כזה.

מה גם שאני די מאמין שאם קיים, זה פוגע גם בבני אדם ויגרום לכאבי ראש.

נץ,

בנוגע לטיול יומי, דווקא רעיון לא רע, חשבתי על כך, שאוכל להתיידד עם הכלב ולטייל איתו, רבע שעה ביום, שיכיר אותי וישמע בקולי וכשאפקוד עליו לשתוק, ישתוק.

אך 2 בעיות טמונות כאן:

א. איני מעוניין להיראות עם הכלב ברחבי השכונה, עוד יחשבו שהוא שלי, למרות שכבר אמרתי שהוא של דייר אחר. אבל זה פחות מפריע לי. יותר מפריע לי:

ב. אחריות על הכלב - במידה ויקרה לו משהו, תגרה עם כלב אחר או כל דבר אחר - האחריות תהה עליי. ואז יצא שגם בזבזתי את זמני על טיולים עם הכלב וגם בסוף אני לא בסדר שקרה לו משהו כשהיה איתי.

לכן ארד מהרעיון הזה בשלב הזה, למרות שמצא חן בעיניי.

m1ke,

מכשיר מהסוג שקישרת אליו עולה בסביבות 200 ש"ח (הסתכלתי ב- eBay), כמו שכתבתי קודם, אשמח לשמוע האם למישהו יש ניסיון עם מכשיר כזה והאם הוא בריא בסביבת בני אדם, משום שתחושה פנימית שלי אומרת שהוא עלול לגרום לכאבי ראש (אני חושב שקראתי בעבר משהו על זה).

spike_staff,

בנוגע לפיטבולית, אני יודע שצחקת, אבל היא לא תהרוג אותו.

מה שכן, נתת לי רעיון מעולה שאין לי מושג איך לא חשבתי עליו קודם, אנסה לבקש מבעלי הכלבים לקשור את הכלבים שלהם זה לצד זה, כך שיוכלו לשחק! בתקווה שזה יוציא מהם קצת אנרגיות וינבחו פחות.

צ'ה צ'ה צ'ה,

הרעיון עם הרובה מים די נחמד, למרות שאני חושב שבעל הכלב לא יקבל זאת בסבר פנים יפות.

מה גם שאם כבר אני ניגש לדלת ופותח אותה, הכלב רואה אותי ומוריד את הראש. הוא יודע שהנביחות שלו משגעות אותי ומיד כשהוא רואה אותי מולו הוא מתקפל.

ואז דקה אחרי שאני נכנס הביתה הוא שוב מתחיל לנבוח.

אולי אשים לו דחליל שלי בחוץ עם מנוע רגיש לנביחות, שכל פעם שהוא נובח הדחליל ינוע וכך הוא יפחד וישתוק. אבל אחרי כמה פעמים הוא כבר יבין שזה דחליל... אחחח לאן אני מגיע עם המחשבות... שיהיו בריאים כולם.

Alex-k,

גם המכשירים הנ"ל - אין לי מושג אם יעבדו או לא. מעוניין לשמוע בעלי ניסיון לפני רכישה.

Koss,

בעלי הכלב לא מוכנים לרסן, הוא באמת יסבול מזה.

הצעתי להם גם ניתוח למיתרי הקול שלו, כמו שעושים בחו"ל (לא זוכר היכן קראתי שיש חוק בחו"ל שמחייב בעלי כלבים לבצע ניתוח למיתרי הקול של כלביהם כדי שלא יפריעו לשכנים), אך הם אמרו שהם מתנגדים לכך ושבכל מקרה הם שמעו כלבים שעשו להם ניתוח במיתרי הקול והם נשמעים כמו תרנגולת.

גם לאלף את הכלב זו בעיה, צריך לשלם הרבה כסף, הם לא מוכנים לזה. מדובר בכלב בוגר, כך שזה יהיה טיפול ארוך.

בנוגע למכשירים, שוב - אשמח לשמוע בעלי ניסיון.

אישית, יש לי ניסיון עם אחד המכשירים, בעל הכלב קנה בהתחלה קולר מיוחד עם 2 מתכות שנוגעות בעור הכלב להעברת זרם, ויש גם מנגנון של רטט בקולר.

אצלי בבית היה שלט רחוק וכל פעם שהכלב נובח אני אמור ללחוץ על רטט או זרם.

מה שבפועל קרה זה שנרדמתי עם השלט לידי וכל פעם שהוא נבח ניסיתי את הלחצן של הזרם שבכלל לא הזיז לו (אולי לא מיקמו טוב את הקולר, אולי זה פשוט לא משפיע עליו כי מדובר בזרם חלש והכלב גדול יחסית).

ובנוגע לרטט, כל פעם שלחצתי על הרטט, לא רק שזה לא הזיז לו, אלא הוא עוד חיפש מה זה הזמזום הזה... הוא לא הבין שזה מגיע מהקולר שלו... אז זה לא ממש עזר כל הקטע הזה של הקולר והיום הוא שוכב במגירה כאבן שאין לה הופכין.

מאוד מודה לכם על התגובות והששתתפות, זה מעודד :)

פורסם

תשמע אין לי את הניסיון עם המכשיר כי אין לי את הבעיה שאתה סובל ממנה אבל אני מציע לך לערוך על זה חיפוש. חוץ מזה שאתה לא באמת חייב את המכשיר, אתה יכול לנסות למצוא הקלטה של רעש לבן ואני די בטוח שיש איזו אפליקציה לאיפון :lol:

פורסם

בעלי הכלב לא מוכנים לרסן, הוא באמת יסבול מזה.

הצעתי להם גם ניתוח למיתרי הקול שלו, כמו שעושים בחו"ל (לא זוכר היכן קראתי שיש חוק בחו"ל שמחייב בעלי כלבים לבצע ניתוח למיתרי הקול של כלביהם כדי שלא יפריעו לשכנים), אך הם אמרו שהם מתנגדים לכך ושבכל מקרה הם שמעו כלבים שעשו להם ניתוח במיתרי הקול והם נשמעים כמו תרנגולת.

גם לאלף את הכלב זו בעיה, צריך לשלם הרבה כסף, הם לא מוכנים לזה. מדובר בכלב בוגר, כך שזה יהיה טיפול ארוך.

נראה שמבחינתם האחריות מוטלת עליך. מהצד שלהם, אתה הגורם לבעיה ולא הכלב. מאוד חסר אחריות מצידם. הם לא מוכנים לעשות לא x ולא y לקראתך.

יש משהו שהם כן מוכנים לעשות? לבזבז כסף על אילוף הם לא מוכנים. אבל אין להם בעיה שהשכן או השכנים שלהם יסבלו מהרעש.

פורסם

יש לכלב צעצועים?

שיקנו לו חבל/עצם, עולה גג 20 שקל בחנות לחיות מחמד.

כלבים מסוגלים להתעסק עם הזבל הזה שעות ולהוציא אנרגיה.

תנסה.

פורסם

למה שלא תדבר עם בעל הכלב שיקשור אותו בשעות הלילה (כשאתה עובד) בצד שלך ובשעות היום (כשהשכנים עובדים) בצד של השכנים?

פורסם

תוריד לו את הלשון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים