עבור לתוכן

ראף ראף - השתגעתי מהנביחות! או - מה לעשות עם כלבים שמשגעים אותך?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא הייתי משתמש בסעיף כזה כקלף מנצח, כמו שאמרתי, ההסכם שם בעל הבית עם הדיירים הוא הסכם של כבוד, של מילה.

מבחינתו לא משנה מה כתוב בחוזה, אם הוא אמר להם שהם יכולים לבוא עם כלב - זה קדוש. ולא משנה מה כתוב להם בחוזה.

ומי אני שאלך לחטט להם בחוזה?! למה שיתנו לי לראות אותו בכלל?

החוזים שונים לכל אחד ואחד... אצלי למשל לא מצוין דבר בנוגע לחיית מחמד, אני משער שגם אצלם...

בקשר ללילות, בגלל שאני עובד בלילות, בד"כ כשאני בבית בלילה, אני ער... אז נביחות לא יפריעו לי.

מה גם שבלילה הם נמצאים בבית אז מכניסים אותו פנימה והוא שקט... אז אין על מה.

ביום ובערב, כשהם בעבודה/בעיסוקיהם, הוא קשור ומשגע את כל השכונה ו/או אותי.

בשעות החוקיות שחובה בהן לשמור על השקט - הוא שקט, בבית, ישן לצידם.

בקיצור אני חושב שלא נותר אלא לסבול בשקט ולהמשיך לחפש דירה.

בנוגע לפיטבולית אכן מדובר בכלב אסור, ידוע לי. אך היא מטרידה אותי פחות מהכלב של הדייר הצמוד אליי.

• תגובות 79
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

.

פורסם

ראשית אני לא חושב שנביחות הן מטרד , הן מטבעו של הכלב לנבוח - לכן לקבל סעד מבית משפט אני חושש שזה יהיה מחייב להוכיח שזו נביחה יוצאת מהכלל , או על פרקי זמן ארוכים מאוד ו /א חוזק יוצא מן הכלל

שנית הבנתי שהכלב נובח ביום - אתה זה שעובד בלילה .

לכן הרעש הוא בשעות המותרות ויקשה יותר לקבל סעד מבית המשפט

אורן

לא התיחסת אל הפיתרון היחידי וההגיוני , אתה לא עובד בשעות נורמליות ולכן אין שום סיבה שתגור בסביבה "רגילה" שהולכת לישון ומתעוררת בשעות "נורמליות"

עליך לעבור דירה למקום שמתאים יותר לאורח חיים שלך , בדרך כלל זו תהיה סביבה יותר יקרה - שקט הוא מדד לאיכות ואיכות עולה כסף , בהצלחה במעבר או ביצירת עוד תרד הזוי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

llime,

יש קיר משותף, אך אני לא ארד לרמה של "לעשות דווקא", זה לא יוביל לשום מקום טוב ובטח שלא יפתור את הבעיה.

מה גם שמכיוון שאני ער בלילה, כאשר אני בבית והוא ואשתו ישנים ואני קצת מרעיש (חברה/חברים/מוסיקה/סרט/PS), הם לא ממהרים להעיר לי, אז בטח שלא אעשה להם דווקא.

העניין הוא שבעל הכלב באמת משתדל ואכפתי, אבל אין לו הרבה מה לעשות, סוגרים עליו מכל הכיוונים.

הוא ניסה בהתחלה להשאיר את הכלב נעול בתוך הבית בשעות היום, כאשר אינו נמצא, אך גם שם הוא נובח וגרוע מכך - הוא הופך את הבית, שורט את הדלתות, ומשאיר בלגן ולכלוך. זה כלב שצריך הרבה תשומת לב כנראה.. ובעלים עסוקים לכלב כזה = צער לכלב. לא מבין למה בנאדם מחזיק כלב כשאין לו זמן לטפל בו, אבל זה נושא אחר.

david11,

אני מסכים איתך לחלוטין, אני הוא בעל אורח החיים הלא נורמלי, אני רק מנסה למצוא פתרון כלשהו עד לסיום החוזה בעוד שנה וחצי, כי אני בטוח ב- 99% שבעל הדירה ידרוש תשלום יותר גבוה מהתשלום הנוכחי.

בנוגע לנביחות, אני מסכים איתך, אך הנביחות הן מטרד אמיתי, כפי שציינתי בהודעה קודמת - ברשותי הקלטות רבות, אני מאמין שכל אחד ואחת שישמע את ההקלטות יקבל "זזזז...." של צמרמורת בעורף. זה משגע. זה לפעמים נביחות בלתי פוסקות, לפעמים יללות של צער ובקשת תשומת לב, ולפעמים משולב. זה משגע, זה גורם לצמרמורות בכל הגוף. אי אפשר לשמוע את זה.

אין לי בעיה עם נביחות נורמליות של כלבים, מדי פעם. אך שעות ע"ג שעות... סבל.

אגב, אני לא מכיר בארץ מקום שיתאים לאורח החיים שלי, אתה מכיר?

פורסם

שיקשור את הכלב בתוך הבית. אני לא קולט למה כולם אמורים לשמוע את הכלב חוץ ממנו עצמו

פורסם

מה שלא הבנתי מכל הסיפור הזה, הוא איך בעלי הכלבים לא מתחרפנים בעצמם אם הם נובחים בלי סוף?

פורסם
  • מחבר

ממילא הוא לא נמצא בבית בשעות היום.

ובמידה ונמצא - הכלב יושב בשקט בחוץ ולא מיילל.

ולעתים הוא אף מכניס אותו פנימה, אין עם זה בעיה, כשהוא נמצא הכלב שקט.

הבעיה היא שמיד כאשר הוא ואשתו יוצאים לעיסוקיהם - גיהינום.

פורסם

יתכן שהם יכולים לתכנן בצורה שונה את מה שהם עושים כדיי להיות כמה דקות אם הכלב באמצע היום - יכול להספיק

יתכן שהם לא משאירים לו מים או אוכל והוא מתלונן אל זה - תבדקו את זה

פורסם

אם לא ידעתם אז כלב הוא יצור חברתי

הוא מרגיש לבד

ויש לו חרדת נטישה בגלל זה הוא נובח - כדי למשוך תשומת לב , מתגעגע, ובוכה/מפחד וכו' , כלומר הכלב עובר מסכת רגשות , מפליא אותי שאנשים אינטילגנטים בכללי לא מבינים שגם לבעלי חיים יש רגשות .

http://www.petnet.co.il/articles/1429

אני חושב שבגלל זה הוא לא משאיר אותו בבית , הכלב עושה נזקים בבית , זה בדרך כלל מה שכלבים שסובלים מחרדת נטישה עושים

פורסם
  • מחבר

11010010110,

יש לו אוכל ושתיה. בעלי הבית עסוקים ואינם יכולים להפסיק את עיסוקם ולו לכמה דקות כדי להגיע במיוחד ולהקדיש מעט זמן לכלב. וגם לו יכלו - כשיעזבו אותו ימשיך ליילל ולנבוח.

לעתים אחד מהם נמצא כמה שעות באמצע היום בבית ואז יש קצת שקט, אך כאמור, לאחר מכן - :facepalm:

david11,

מסכים איתך לחלוטין, במיוחד הכלב הנ"ל.

האמת שאני מרחם עליו, כמו שכתבתי קודם - איני מבין מדוע אנשים מאמצים בע"ח אם אין להם זמן להקדיש עבורם.

פורסם

חתיכת סטייק עם כדורי הרדמה (רפרנס לשוריק)

פורסם

אז שיימצאו ביביסיטר לכלב או שיינסו להזיז את לוח הזמנים שלהם קצת כדיי לייצר חלון למשל :

שאחד מבניי הביית יזיז את הפעילות שלו כך שהיא תהיה פחות בו זמנית אם הפעילות של האחרים וכך מצתמצם הזמן שהכלב לבד

שבדרך ממקום למקום (למשל מעבודה לקניות) יעברו כמה דקות דרך הבית להרגיע את הכלב

שיכירו את הכלב אם חברים שלהם ויתנו להם את הכלב מתיי שהם לא בבית. אם לחברים יש כלב (רצוי בערך באותו דוגל) ניתן לנסות (בצורה מבוקרת) לתת לכלבים להכיר אחד את השני אוליי הם יוכלו להיות חברה אחד לשני

פורסם
  • מחבר

אתה מתאר מצב בו בעלי הכלב יחיו סביבו וישנו את חייהם לפי רצונותיו. לי זה לא נשמע הגיוני, להם זה בטח לא ישמע הגיוני.

אני גם לא חושב שאני צריך למצוא להם פתרונות ולדחוף אותם להציק לחבריהם עם הכלב ו"להפיל" אותו עליהם, זה גם לא ממש הגיוני, אני לא הייתי עושה את זה לחברים שלי, זו מועקה.

נראה לי שהצגתי תמונה מעט שגויה בנוגע לכלב, זה לא שהוא נובח 24/7, אלא בהתקפים, פתאום יש לו חצי שעה שהוא נובח, פתאום שעה וחצי... פתאום יום אחד הוא יכול לא לנבוח כל היום, ואז ב- 16:00 לנבוח איזה חצי שעה. ואז שוב ב- 19:00 איזה חצי שעה.

זה לא יעזור אם הם יבואו מדי פעם להרגיע אותו, כי לא תמיד הוא נובח ומיילל.

אבל כשהוא נובח ומיילל... אחחחח.... הצמרמורות :errrr:

נראה לי שאין פתרון ריאלי.

אולי אני אשים לו קצת ערק במקום מים... או ביחד עם המים... ירגיע אותו קצת.

פורסם

תנשק את כלב ב' עם לשון

פורסם

לא חייבים לחיות מסביב לכלב אבל ניתן לבדוק אם יש במקרה אפשרות קלה לשנות קצת את המערכת שעות. 5 דקות שמישהוא בבית יכולות לשנות מאוד את ההתנהגות שלו

לקחת את הכלב לחברים - לא אמור להכביד יותר מדיי. אם לאלה כבר יש כלב אז 2 הכלבים יכולים להיות חברה אחד לשני בלי קשר לאנשים. אם יש להם ילדים יכול להיות שהם ישמחו לשחק אם הכלב של החברים

צרי לבדוק אם יש ספייס ליישם פתרון כזה - בהרבה מקרים יש פשוט לא ישר רואים אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים