פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים מה שוקרה זה שאם לדוגמא אני משחק במאפיה 2 ואני לוחץ על w אחרי כמה שניות של לחיצה רצופה הדמות פשוט נעצרת כאילו הפסקתי ללחוץ ואז אני צריך שוב לשחרר וללחוץ שוב וכן והלאה.....זה קורה רק במשחקים הבטריות טובות האות קליטה טוב(זה ממש צמוד למקלט).הסט הוא microsoft multimedia dektop 1000
פורסם 2010 בספטמבר 1815 שנים איך המשחק רץ על המחשב שלך ? הוא רץ טוב או שהוא טוען הרבה באמצע ?יש לזה השלכות על הביצועים של החיבור USB ומכאן על הקליטה של המקלדת.כלומר אם המשחק רץ ממש לאט וטוען רוב הזמן אז יש מצב שתהיה הפרעה בקליטה.זה הניחוש שלי.. מקווה שתצליח לגבור על הבעיה.
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים מחבר ממש לא יש לי 4870 וe8500 אין לי בעיה להריץ משחקים....יש רעיון אחר??
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים סוללות חלשות ?דרייברים לא נכונים או דרייברים נכונים ולא מעודכנים ?ולבסוף - בעיה טכנית ספציפית במקלדת הזאת גם יכולה להיות אופציה..
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים מחבר חח תאמין לי שאם הגעתי לפורום בשביל זה אז בדקתי כבר סוללות ודרייברים....אני בעיצומו של תהליך אוברקלוק הייתכן שצריך להעלות מתח לאחד הרכיבים שקשור איכשהוא לזה??עכשיו במידה ובאמת יש תקלה יש לכם רעיון איך אני מוכיח אותה בחנות שממנה קניתי ויש לי אחריות?
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים אין יותר מדי מה להוכיח, אתה פשוט אומר להם שמקלדת שלך לא בסדר והם כבר יבדקו אותה במסגרת האחריות.אבל כמובן שיכול להיות קשר לאוברקלוק שאתה עושה, אם המקלדת עדיין לא מתפקדת כמו שצריך בלי האוברקלוק אז תשקול לממש אחריות.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.