פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים ^^הוא התכוון ל"כייל" מלשון כיול , אני מניח שזה קשור להתאמה של הכפתורים וכד'...
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים לדעתי אל תקנה, ב700-800 יש הגאים טובים(לא בהכרח G25), מתחת לזה אין טעם. ב250 אתה יכול כבר לקנות שלט של 360, שישמש אותך בעוד משחקים.
פורסם 2010 באוקטובר 1115 שנים סיימתי ראשון סוףסוףמתחיל להשתפר רק עכשיו התחלתי באמת לשחק את כל השלבים המקדימים לפני תחרות כל הזמן דילגתי עלייהם והתחלתי מקום 24 עכשיו אני עושה כמה הקפות מנסה לוודא שאני במיקום טוב לפני שאני ניגש לתחרותכל המסלולים היותר מאוחרים במשחק הם הרבה יותר מהנים ומהירים שמתי לב באמת מבחינת מסלולים זה המשחק עם המסלולים הכי איכותיים לא דברים צעצוע אלא באמת כל הסוגי סיבובים יש להם משמעות וסגנון שונה
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים הקלטתי מירוץ שלם לא יודע אפילו איזה מסלול זה ספציפית פשוט פתחתי FRAPS והקלטתי
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים יצא PATCH חדש ... ניתן להורדה מכמה אתרים כולל ב פורום הרשמי של CODEMASTERS , משפר המון כולל תמיכה ב DX 11
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים מישהו יכול לכתוב איך הביצועים של המשחק על FHD עם כרטיסים כמו 460/470 או ה5850?
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים המשחק תגוע לי על מצב WINDOWED,איך אני משנה את הקטע הזה,אין באופציות בתוך המשחק לעושת עם זה משהו...
פורסם 2010 בדצמבר 414 שנים לא עם מקלדת בעיקר אפשר לשים לב שמישהו נוהג במקלדת או הגה אם מסתכלים בסיבובים איך ההגה על המסך זז אם הוא נשאר בזווית קבועה בסיבוב אפשר להסיק שמי שמשחק משתמש בהגה שמשחקים במקלדת אז בסיבובים צריך הרבה לחיצות קטנות ורואים שההגה קופץ על המסךאבל אני חייב לציין שלעומת משחקים אחרים השליטה במקלדת בסדר לגמרי אבל אני מניח שהחוויה עם הגה תהיה יותר מהנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.