עבור לתוכן

Codemasters F1 2010 - דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

יש מוכנים ויש CUSTOM, תסתכל עוד פעם.

• תגובות 103
  • צפיות 24.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש מוכנים ויש CUSTOM, תסתכל עוד פעם.

בדקתי שוב, יש לי רק Keyboard ו- Custom.

ההגה שלי זה Formula Force EX, ודווקא DIRT 2 הסתדר איתו בסדר גמור.

פורסם

מוזר, אם דירט 2 הסתדר איתו אז פורמולה אמור גם ...

בCUSTOM הוא מזהה את את ההגה? אתה יכול להגדיר אותו?

פורסם

תודה רבה. עכשיו מישהו יכול להסביר לי איך מתחילים מירוצים? כאילו התחלתי קריירה ויש מירוצי Grand Prix שזה מחוץ למכונית הזאת ובתוך המכונית יש כל מיני מירוצים אחרים. אילו מירוצים אני צריך לעשות? ניסיתי לעשות את המירוצים בפנים ולא הבנתי מה זה הבחירה של הסיבובים וגם אחרי שלחצתי התחלה של מירוץ אין לי שום מירוץ ויש לי סתם סיבובים וזמנים ואני גם לא מצליח לעלות במקומות וגם אחרי שאני מסיים סיבוב זה לא נותן לי זמן. ומה זה ברחבת טיפולים במסך הזה שזה מראה לי זמן? זה מה שאני צריך לחכות עד ההתחלה? אילו מירוצים אני צריך לעשות כדי לקבל נקודות ולהתקדם?

המירוצים של הקריירה אתה מגיע אליהם מתוך הקראון המרוץ הראשון מתקיים באבו דאבי במסלול שנקרא SAKHIR ואתה מתחיל אותו ליד הסוכנת שלך שם ....

פורסם

מצטער על השאלה הגרועה, אבל איך אני נותן גז?

רווח - זה רוורס

נכנסתי להגדרות וקראתי, אחר"כ נכנסתי למשחק ולחצתי על המקשים ללא הועיל.

פורסם

מוזר, אם דירט 2 הסתדר איתו אז פורמולה אמור גם ...

בCUSTOM הוא מזהה את את ההגה? אתה יכול להגדיר אותו?

כן, אפשר להגדיר, ואפילו ה-Force Feedback עובד. אבל אני אוהב שיש פרופיל שמיועד בדיוק להגה. (אני יוצא מהנחה שהם יודעים יותר טוב ממני מה טוב לי :) )

בכל מקרה, בדקתי קצת באינטרנט וראיתי שההגה לא נתמך רשמית ואולי יוסיפו בהמשך תמיכה.

פורסם

כן, אפשר להגדיר, ואפילו ה-Force Feedback עובד. אבל אני אוהב שיש פרופיל שמיועד בדיוק להגה. (אני יוצא מהנחה שהם יודעים יותר טוב ממני מה טוב לי :) )

בכל מקרה, בדקתי קצת באינטרנט וראיתי שההגה לא נתמך רשמית ואולי יוסיפו בהמשך תמיכה.

הנחה שלך שוגיה לדעתי אבל העיקר שעובד ומצאת את הסיבה שאין פרופיל מוכן.

אגב, משחק פגז, חרשתי עליו היום איזה כמה שעות, אחלה תעסוקה עד GT5. :xyxthumbs:

פורסם

המירוצים של הקריירה אתה מגיע אליהם מתוך הקראון המרוץ הראשון מתקיים באבו דאבי במסלול שנקרא SAKHIR ואתה מתחיל אותו ליד הסוכנת שלך שם ....

זה הבנתי. אבל כאשר אני לוחץ על התחלת המירוץ יש לי שתי אפשרויות של התחלה Flying משהו וDrive out ולא משנה איזה אפשרות אני בוחר אני לא מצליח להתקדם במקומות ולא כלום. וזה גם לא מירוץ. גם אני עוקף מישהו זה לא מעלה אותי מקומות. ומה זה מירוצי הGrand Prix?

פורסם
  • מחבר

הנה סרטון שלי נוהג במסלול באבו דאבי :) (a.k.a Bahrain)

פורסם

טוב אחרי כמה שעות משחק הוא פשוט קשה .... אבל מאוד כיפי ומתגמל ברגע שאתה לומד לשלוט ומכיר את המסלו מתחיל לרדת בזמנים זה פשוט כיף אחד המחשקים המהנים לדעתי אין ספק שאני קונה את המשחק הזה

כל פעם שהשותף לצוות שלי מוציא זמן טוב יותר ממני המכונאי בקשר אומר לי לנסות להעתיק ממנו את הסטאפ ... למישהו יש מושג איך אני רואה / מעתיק סטאפ מהשותף לקבוצה??

פורסם

f1 2010 executable has stopped working

פתרון, מישהו?

פורסם

יש דרך לשמור את המשחק?

פורסם

המשחק לא מתקרב ל-Rfactor מבחינת הריאליזם.

פורסם

הנה סרטון שלי נוהג במסלול באבו דאבי :) (a.k.a Bahrain)

נחמד אבל היית מצלם סיבוב שלם ....

פורסם

מישהו כאן במקרה הזמין את המשחק דרך STEAM ?

כי יש המון תלונות כנ"ל אני שאחרי שהורדתי את המשחק בתשלום , התאריך המיועד לשחרור היה ב 24/9 שזה היום . אבל עדיין לא ניתן לשחק . עוד תגובות בענין ?

יש לציין שאני מתעדכן כבר מאתמול ב פורום הרשמי של CODEMASTERS , אנשים שם בטירוף על הזלזול ו הביקורות שם זה רק קצה הקרחון על STEAM ועל החברה המפתחת.

ביזיון !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים