עבור לתוכן

מעוניין לקנות אנטי וירוס

Featured Replies

פורסם

שלום, קניתי מחשב דיי חזק i5 760 עם 4 ג'יגה זיכרון ואני מעוניין לקנות אנטיוירוס. אני צריך המלצה של תוכנה שמשתלמת במחיר דרך ksp. אני יכול להשיג את נורטון ב50 שח.

שאלה נוספת- אנטיוירוס או Internet securety?[br]פורסם בתאריך: 15.09.2010 בשעה 13:26:44

נ.ב nod לא בא בחשבון! :)

פורסם

גבר לדעתי חבל על הכסף

אני הרבה זמן משתמש באנטיוירוס AVG

הוא חינמי וקל על המחשב

ממליץ בחום

ליאור

פורסם
  • מחבר

עד עכשיו השתמשתי בו.. הבעיה היא שאני לא סומך עליו כל כך!

וחוצמזה, עדיין איכשהו נכנסו לי וירוסים והוא בקושי ידע איך להתמודד איתם..

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

ממליץ לך על חבילת Internet securety ולא רק אנטי וירוס.

למשל Norton Internet Security 2011 מומלת מאוד, אני משתמש רק בה ב 3 השנים האחרונות.

היא מאוד קלה, לא מכבידה ולא מציקה - אפשר לקנות ישירות מהאתר של Symantec במחיר של כ 180 ש"ח (קצת פחות).

פורסם

אין כמו MSE, גם חינמי וגם טוב.

פורסם

אני מוכרח להגיד שאני מאוד התאכזבתי מ MSE לפני שבוע. חבר הראה לי את המחשב הנייד שלו, ובעקבות חיבור של דיסק און קי נכנס לו איזה תולעת שחסמה לו את הפרופיל בויסטה לחלוטין. היית עולה עם פרופיל ריק. אחרי הרבה עבודה על רג'יסטרי החזרנו את הפרופיל התקין. ואז כשבדקנו את היומן של MSE גילינו שהוא איתר ונטרל את הוירוס. אם זה ככה, אז איך הוא לא נטרל את הפגיעה בפרופיל שנגמרה מהוירוס?!? וה MSE היה מעודכן. בקיצור אכזבה גדולה מאוד.

פורסם
  • מחבר

אני חושב דבר כזה, אם התוכנה החינמית הייתה מבצעת את העבודה, היו עושים תוכנות בכסף?

איך הנורטון internet securety 2010?

פורסם

אני מבין שלא ראית אתרים שמוכרים בכסף תוכנות חינמיות לחלוטין כמו פיירפוקס או אימיול...

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על דברים כאלו.. אני מניח שכולם יכולים להסכים איתי שנורטון מספקת הרבה יותר אפשרויות הגנה ואבטחה יותר טובה מאנטיוירוס חינמני כלשהו, כנ"ל לגבי קספרסקי וכו'

בוא נחזור לדיון הראשי, האם אתם ממליצים על ה-internet securety 2010 ?

פורסם

אין internet security 2010 אלא אם אתה קונה בארץ גרסה ישנה.

הגרסה כעת internet security 2011 - הזדמן לי להתקין אותה לפני כחודש לקרוב משפחה - ממש בלתי מורגשת,

ואת האמינות שלה אפשר לבדוק באתרים.

המחיר באתר של SYMANTEC להלן הקישור http://www.symantec.com/norton/internet-security

משתמש חדש 70$ - 266 ש"ח / שדרוג גרסה 50$ - 190 ש"ח

פורסם

אגב למה אתה לא מעוניין בנוד?

בכל אופן, לעיונך (אם עוד לא ראית), דיון על אנטי וירוס מומלץ.

פורסם
  • מחבר

לא אוהב את התוכנה הזאת..

ומה הבעיה בלקנות גירסה 2010? אני מקבל את הis ב-70 שקל בלבד!

פורסם

אני חושב שלפי 'איכות' הגלישה שלך, אפשר לקבוע עד כמה צריך אנטי וירוס חזק.

אם אתה עוסק בכל מיני 'הורדות', ונכנס לאתרים סוג ג', אז כדאי שתהיה מוגן באנטי וירוס חדש יותר.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין הגירסאות? 2010 ו-2011?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים