פורסם 2010 בספטמבר 1914 שנים ובדמו של פרו פירקתי את המחשב על TOP CLASS,נראה לי אתה סתם מגזים אם כל הכבוד ל 200 שעות משחק שלך ב 2010 גם לי יש ניסיון והמון שעות משחק בפרו 2010 והייתי דורס שם חופשי אבל בפרו החדש אני בקושי מצליח לנצח את ברצלונה ואף רוב הזמן מפסיד לה(כשאני משחק 15 דקות כל מחצית)
פורסם 2010 בספטמבר 1914 שנים ליגה מתחת ? פיפא זה ארקייד לילדים. הוא בכלל מתקרב לחמישית מרשימת המהלכים של PES ?דברים שהם רק עכשיו מוסיפים כבר עברו דורות של שיפורים ב-PES.זה היה נכון אולי ללפני שנתיים-שלוש, אבל זה עכשיו ממש רחוק מהמציאות.עד שלא תשחק ב-FIFA 11 ברמה של WORLD CLASS ומעלה, כנראה שלא תבחין בזה.אני באמת לא מבין למה ב-PC לא נתנו לשחק ברמות האלה ובקונוסולות כן.בכל מקרה לדעתי צריך לפצל אשכולות. זה לא לעניין כל ההשוואות האלה. כמו לפתוח אשכול אחד ל-GTA ו-MAFIA. רעיון גרוע.לדעתי זה בדיוק המקום להתעסק בהשוואות כי כל המטרה של הדמואים הנ"ל היא להחליט איזה מהם לרכוש.על איזה שיפורים אתה מדבר?מבחינת תרגילים, היצע התרגילים הוא מספיק גדול ב-FIFA ואני לא יודע מה חסר לך.מצד שני, EA הוסיפו את התמיכה בשליטה ההמתבקשת כלכך ב-360 לפני קונאמי.הדבר ש-EA מפשלים בו בגדול הוא החלק הטקטי הבאמת עלוב שלהם ושעבר שיפור נוסף ב-PES.
פורסם 2010 בספטמבר 1914 שנים ליגה מתחת ? פיפא זה ארקייד לילדים. הוא בכלל מתקרב לחמישית מרשימת המהלכים של PES ?דברים שהם רק עכשיו מוסיפים כבר עברו דורות של שיפורים ב-PES.מצחיק, זה בידיוק שאני רציתי לירשום, רק הפוך..נראה לי אתה סתם מגזים אם כל הכבוד ל 200 שעות משחק שלך ב 2010 גם לי יש ניסיון והמון שעות משחק בפרו 2010 והייתי דורס שם חופשי אבל בפרו החדש אני בקושי מצליח לנצח את ברצלונה ואף רוב הזמן מפסיד לה(כשאני משחק 15 דקות כל מחצית) יופי, תנסה לעשות משחק נורמלי עם ביירן מינכן נגד ברצלונה, קונאמי האלה..תשחק עם ברצלונה נגד ברצלונה.ואני לא מגזים, אחרי כמה משחקים אני לא נותן להם לזוז, הגליצ'ים שם זה משהו..לא משנה מאיזה כיוון אתה מגיע, השחקן יודע לחלץ את הכדור ולהישתלט עליו.לא מבין איפה פרו עדיף...פיפה יותר זורם, נראה לי הרבה יותר מציאותי.אנימציות בהרבה יותר טובות ומציאותיות.שחקנים יודעים לצאת ממצבים מסובכים כמו לעצור כדור לפני הקו או להישתלט על הכדור תוך כדי ריצה.השדרנים לדעתי עדיפים בפיפה.התרגילים שאפשר לעשות בפיפה לוקחים את התרגילים שבפרו ברוורס עם רגליים קשורות.יכיל יותר ליגות יותר קבוצות ויותר איצטדיונים, בפער.תמיכה מלאה בשלטים לא של ה360, שזה אומר השיטה של ה360 מעלות ובנוסף גם גודל לווקטור התנועה ולא רק כיוון.הובטחה תמיכה בLAN במשחק המלא. ויש עוד הרבה דברים קטנים כמו הארנה והמערכת יצירת שחקנים אבל זה באמת שטויות..ואת הדיון נפריד שייעשו כבר דיונים ראשיים, בנתיים נראה לי כדאי רק לשנות את הכותרת.
פורסם 2010 בספטמבר 1914 שנים אותי מעניינת רמת המשחקיות, לא כל הבולשיט מסביב. אבל אני לא יטרח בוויכוח על דעות אישיות עכשיו... נעשה כזה דבר, אני יארגן רשימה מלאה של כל המהלכים שניתן לבצע בזמן gameplay ב-PES2011, אתה תארגן רשימה של FIFA2011, ואז נראה איזה משחק רציני יותר (ז"א, דורש יותר skill, יצירתיות ומספק חופש פעולה נרחב)יש דיל ?
פורסם 2010 בספטמבר 1914 שנים כנס להגדרות של המשחק ותסמן ב V את האפשרות WAIT FOR VSYNC.האפשרות הזאתי כבר מסומנת ב V ובכל זאת זה עדיין באותה בעיה. יש פתרון אחר אולי?
פורסם 2010 בספטמבר 1914 שנים הבעיה היחדיה שאני מרגיש בפיפא זה החלק הטכני שזה ממש מרגיש פורט זול,הביצועים דיי זוועתיים ביחס לגראפיקה ולתצוגה שהיא ממש יפה כן אב לא מצדיקה קרטועים שכאלה,יש לי 9600GT512 שעובד מצויין עם כל משחק שיוצא ומציג אחלה של ביצועים,אנ ימקווה שבמלא זה יתוקן...
פורסם 2010 בספטמבר 1914 שנים אותי מעניינת רמת המשחקיות, לא כל הבולשיט מסביב. אבל אני לא יטרח בוויכוח על דעות אישיות עכשיו... נעשה כזה דבר, אני יארגן רשימה מלאה של כל המהלכים שניתן לבצע בזמן gameplay ב-PES2011, אתה תארגן רשימה של FIFA2011, ואז נראה איזה משחק רציני יותר (ז"א, דורש יותר skill, יצירתיות ומספק חופש פעולה נרחב)יש דיל ?מה זאת אומרת מהלכים ?אתה מתכוון שאני אספור את כל האנימציות במשחק ? לא נראה לי סביר..או שאתה מתכוון לדברים כמו בעיטה לשער\הרמה\מסירה\מסירת עומק ?בכל מקרה, אני חושב שהפכנו את זה לסתם פאנבויזם, לי אין שום דבר עם פיפה, אני לא עובד בEA או משהו, ועד עכשיו שיחקתי רקPRO, השנה ידעתי שיוצאת גרסה נורמלית של פיפה למחשב אז פשוט ציפית לה, ושהיא יצאה העדפתי אותה על פרו, זה הכול.
פורסם 2010 בספטמבר 1914 שנים גם אני כמו NAVK 2, שיחקתי PES רוב הזמן ואני לא רואה את עצמי משחק ב-PES11.הוא התכוון לרשימת ה-SKILLSLevel 1 Ball Juggle (while standing) - tap RB (R1) Level 2 Body Feint Right - flick right stick right Body Feint Left - flick right stick left Stepover Right - rotate right stick from up to right Stepover Left - rotate right stick from up to left Reverse Stepover Right - rotate right stick from right to up Reverse Stepover Left - rotate right stick from left to up Ball Roll Right - hold right stick right Ball Roll Left - hold right stick left Drag Back (while standing) - hold left stick back Level 3 Heel Flick - flick right stick up then down Flick Up - flick right stick up then up then up Roulette Right - rotate right stick clockwise from down to right Roulette Left - rotate right stick anti-clockwise from down to left Fake Left & Go Right - rotate right stick anti-clockwise from left to right Fake Right & Go Left - rotate right stick clockwise from right to left Level 4 Ball Hop (while standing) - press right stick in Heel to Heel Flick - flick right stick up then down Simple Rainbow - flick right stick down then up Advance Rainbow - flick right stick down then hold up then flick up Feint Left & Exit Right - rotate right stick anti-clockwise from left to right Feint Right & Exit Left - rotate right stick clockwise from right to left Stop & Turn Right (while running) * - flick the right stick up then right Stop & Turn Left (while running) * - flick the right stick up then left Ball Roll Cut Right Hold Right * - hold right stick left, hold left stick right Ball Roll Cut Left Hold Left * - hold right stick right, hold left stick left Level 5 Elastico - rotate right stick clockwise from right to left Drag Back Fake & Exit Left (while standing) - rotate left stick from down to right to down to left Drag Back Fake & Exit Right (while standing)- rotate left stick from down to left to down to right Heel Chop Right (while running) - flick right stick diagonal down-right Heel Chop Left (while running) - flick right stick diagonal down-left Scoop Turn Right (while standing) - flick right stick diagonal up-right Scoop Turn Left (while standing) - flick right stick diagonal up-left Hocus Pocus - rotate right stick Triple Elastico - rotate right stick from down to right to down to left Ball Roll & Flick Right (while running) - hold right stick left then flick right Ball Roll & Flick Left (while running) - hold right stick right then flick left Sombrero Flick (while standing) - flick right stick up then up then down Turn & Spin Right - flick right stick up then right Turn & Spin Left - flick right stick up then left Boll Roll Fake Right (while standing) - hold right stick right then flick left Ball Roll Fake Left (while standing) - hold right stick left then flick right Robona Fake (while sprinting) - press X (□) or B (O) then A (X) and flick left stick down Quick Ball Rolls * - hold right stick down Double Touch Stepover Exit Stepover * - perform a stepover then exit at 45 degrees Level 5 (while juggling) Laces Flick Up - hold RB (R1) Sombrero Flick Backwards - hold left stick down Sombrero Flick Right - hold left stick right Sombrero Flick Left - hold left stick left Around The World - rotate right stick 360 degrees Hop the World - hold left stick in and rotate right stick 360 degrees In Air Elastico - flick right stick right then left Flick Up For Volley - hold left stick up Chest Flick - flick left stick up, press left stick in, press right stick in x3 T. Around The World - rotate right stick 360 degrees then flick up
פורסם 2010 בספטמבר 1914 שנים אנשים היום עשיתי טורניר עם חבר בפרו 2011 כ- 6 שעות ברציפות בהתחלה שיחקנו אחד נגד השני ,אחרי זה עברנו לשחק ביחד באותה קבוצה עם הזמן התחלנו לקרוא אחד את השני ועם הזמן פשוט "שתפנו את הדשא" ולסיום סגרנו בעוד משחק בשביל לראות עם היכולות שלנו התשפרו... היה תענוג למדנו לעריץ את המשחק התלהבנו מכל מהלך ,ממהלכים קבוצתיים עד לאישיים ועד לפרטים הקטנים של ההתגוששות,גליצ'ים,נפילות פסים,ריצה וכ"ו פשוט ככול ששיחקנו יותר ויותר ראינו את הדברים הקטנים שגורמו לנו לעריץ מחדש את המשחק ואת העבודה שקונמי עשו כמו בתקופה של הפרו 2006. סתם משהו שרציתי לשתף...
פורסם 2010 בספטמבר 1914 שנים גם אני כמו NAVK 2' date=' שיחקתי PES רוב הזמן ואני לא רואה את עצמי משחק ב-PES11. הוא התכוון לרשימת ה-SKILLS [/quote'] האמת התכוונתי בכלל לכל הפעולות שאפשר לבצע... נכון חלקם ברור ונדוש, אבל בכל זאת הנה כל ה-command list של PES2011 אם אני לא טועה הסקילים משתנים גם לפי שחקן. (אגב הרשימה של הסקילים ששמת כמעט מוכפלת כאשר כמעט כל סקיל מודגם ל-2 כיוונים) [Dribbling]DribblingLow-Speed DribblingSideway DribbleDash DribbleTake longer touchKnock the ball furtherCome to a quick stopCome to a quick stop and turn towards the opposition goalKnock the ball onJump[Trap]TrapTurn without touching the ball[Pass]{Short Pass}Short PassBack-heelOne Touch Short Pass{Long Pass}Long PassOne Touch Long PassSwitch Sides{Through Ball}Through BallOne Touch Through BallChipped Through Ball{1-2 Pass}1-2 passMid-air 1-2 passPass and Move{Manual Pass}Manual PassManual Long Pass[Cross]High CrossLow CrossCross along the groundHigh ArcEarly Cross[Shoot]ShootFirst Time ShootControlled ShotChip Shot (Low)Chip Shot (High)[Feint]{Shoulder Feint Skills}Feint (Upper Body Feint)Matthews FeintMatthews Feint into Side-SlipRunning Upper Body FeintRunning Matthews Feint{Scissors Skills}Feint (Step Over Dummy)Reverse Step Over DummyStep Over FakeOutside StepoverRunning Step Over DummyRunning Reverse Step Over DummyStep OverRunning Outside Stepover{Step On Skills}Step On & DragStep On & Left SlideStep On & Right SlideL FeintDrag Back TurnBackheel FeintInside BounceDrag back into Left TakeRunning Inside BounceRunning Inside Bounce into Diagonal Take{Flip Flap Skills}ElasticoReverse Flip Flap{Roulette Skills}RouletteOne-footed Roulette{Turning Skills}Cross Over Turn{Side Stepping Skills}Sideway DribbleSideway ScissorsSideward Stepover{Flicking Skills}Lift into Left TakeLift into Right TakeRunning Lift into Left TakeRunning Lift into Right TakeRainbow FlickRunning Rainbow Flick[Special Controls]Kick CancelThrough feintDive[Link Feints]Link feints[Basic Controls]PressureDelay 1Delay 2COM Teammates PressureSliding TackleClear[GK Controls (off the ball)]Move Cursor onto GoalkeeperCharge Forward[GK Controls (on the ball)]Drop KickThrowPut ball down[Common Controls for Attack and Defend]DashCursor ChangeSuper CancelControlling a player while ball is in flightCall for the ball[Strategy]Strategy: activate/cancelAttack-MindedDefence-Minded[Corners]StandardLow ArcHit the ball along the groundSwerveShort Corner[Free-Kicks]{Passing from Free-kicks}Short PassThrough Ball{Long Pass}StandardLow ArcHit the ball along the groundSwerve{Shots from Free-Kicks}StandardVery PowerfulVery weakPowerfulWeakSwerve{Free Kick with 2 Kickers}SwitchKicker 2 takes Free KickKicker 2 knocks the ball on[Free-Kicks (Defending)]{Defensive Wall}Increase/Decrease wall numbersAll Players JumpAll Players stand their groundCharge forward and jumpCharge forward then stand groundRandom[Throw in]Throw in[Penalty kick]KickerGoalkeeper[Quick Restart]
פורסם 2010 בספטמבר 2014 שנים רוב הדברים שם הם בסיסיים וללא ספק קיימים ב-FIFA. מהתרגילים המתקדמים יש הרבה דברים שקיימים ב-FIFA והרבה שטויות. השאלה המתבקשת היא בכמה מזה אתה באמת משתמש? בכל מקרה קבל סרטון קצר של תרגילים ל-FIFA. התרגילים מעבר לזה, הם לא העיקר. יש הרבה מעבר. חבל שאתה לא נותן ל-FIFA הזדמנות אמיתית.
פורסם 2010 בספטמבר 2014 שנים פאטץ' לקביעת רמות קושי בפיפ"א 2011 -כל רמה עובדתhttp://www.fifadelisi.net/שיחקתי ב WORLD CALSS היה לא קל והיה מאתגר נגד הקבוצות החזקות ומול הבינוניות היה קל וניצחתי בהפרשים גדולים.שמתי לב למשהו שעם כל ההנפשה היפה שבפיפ"א -כל השחקנים רצים באותו אופי(מעבר לזה שהפעם בפרו הריצה יותר מציאותית מבפיפ"א) ולא מרגישים את "צבע" או היחודיות שצריכה להבלט אצל הכוכבים כמו מסי רונלדו וכ"ו - חיסרון גדול!!!
פורסם 2010 בספטמבר 2014 שנים אנשים היום עשיתי טורניר עם חבר בפרו 2011 כ- 6 שעות ברציפות בהתחלה שיחקנו אחד נגד השני ,אחרי זה עברנו לשחק ביחד באותה קבוצה עם הזמן התחלנו לקרוא אחד את השני ועם הזמן פשוט "שתפנו את הדשא" ולסיום סגרנו בעוד משחק בשביל לראות עם היכולות שלנו התשפרו... היה תענוג למדנו לעריץ את המשחק התלהבנו מכל מהלך ,ממהלכים קבוצתיים עד לאישיים ועד לפרטים הקטנים של ההתגוששות,גליצ'ים,נפילות פסים,ריצה וכ"ו פשוט ככול ששיחקנו יותר ויותר ראינו את הדברים הקטנים שגורמו לנו לעריץ מחדש את המשחק ואת העבודה שקונמי עשו כמו בתקופה של הפרו 2006. סתם משהו שרציתי לשתף...6 שעות שנראה לי מתוכם 4 שעות של ריפליי והסרטון המפגר בסוף כל משחק. :-\
פורסם 2010 בספטמבר 2014 שנים פאטץ' לקביעת רמות קושי בפיפ"א 2011 -כל רמה עובדת http://www.fifadelisi.net/ שיחקתי ב WORLD CALSS היה לא קל והיה מאתגר נגד הקבוצות החזקות ומול הבינוניות היה קל וניצחתי בהפרשים גדולים. שמתי לב למשהו שעם כל ההנפשה היפה שבפיפ"א -כל השחקנים רצים באותו אופי(מעבר לזה שהפעם בפרו הריצה יותר מציאותית מבפיפ"א) ולא מרגישים את "צבע" או היחודיות שצריכה להבלט אצל הכוכבים כמו מסי רונלדו וכ"ו - חיסרון גדול!!! איזה מהלינקים ? אני בספק מאוד גדול אם שיחקתי באמת על הרמה הזו, ממה שקראתי הרמות פשוט לא נכללו בדמו.. רוב הדברים שם הם בסיסיים וללא ספק קיימים ב-FIFA. מהתרגילים המתקדמים יש הרבה דברים שקיימים ב-FIFA והרבה שטויות. השאלה המתבקשת היא בכמה מזה אתה באמת משתמש? בכל מקרה קבל סרטון קצר של תרגילים ל-FIFA. התרגילים מעבר לזה, הם לא העיקר. יש הרבה מעבר. חבל שאתה לא נותן ל-FIFA הזדמנות אמיתית. וואלה סירטון ממש טוב ! חידש לי הרבה ! שתבין שאני עושה כל מיני טריקים תוך כדי משחק ובסירטון הזה לא הכרתי אפילו לא אחד ! פאטץ' לקביעת רמות קושי בפיפ"א 2011 -כל רמה עובדת http://www.fifadelisi.net/ שיחקתי ב WORLD CALSS היה לא קל והיה מאתגר נגד הקבוצות החזקות ומול הבינוניות היה קל וניצחתי בהפרשים גדולים. שמתי לב למשהו שעם כל ההנפשה היפה שבפיפ"א -כל השחקנים רצים באותו אופי(מעבר לזה שהפעם בפרו הריצה יותר מציאותית מבפיפ"א) ולא מרגישים את "צבע" או היחודיות שצריכה להבלט אצל הכוכבים כמו מסי רונלדו וכ"ו - חיסרון גדול!!! אתה משווה אנימציות ? שם לב לאנימציה של השחקן שהכדור אצל השוער של הקבוצה היריבה ואתה רץ לכיוון השער שלך, שראיתי את זה ב10 שמתי את זה בריפליי וקירבתי את המצלמה, זה היה פשוט מגוחך.
פורסם 2010 בספטמבר 2014 שנים למה אני לא מצליח לעשות תרגילים ?NAVK רקשמת שאתה יודע לעשות, אתה יכול להגי לי מה אני עושה לא בסדר?! ניסיתי נגיד את ה ATATW , לקחתי את רונאלדו ולחצתי על הסטיק השמאלי וסובבתי את הימני, וכלום ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.