פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים אולי ביצירת קלפים הכי הזויים ומוזרים שראיתי בחיים. אחזור על עצמי:לבחורה יש יכולות ווקאליות מעולות, והיא כן יודעת לכתוב שירים.ולא, אני לא אוהב את השירים שלה.
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים (גם אני לא מקשיב לשירים שלה). ולא, אני לא אוהב את השירים שלה. אתה מנסה לשכנע אותנו או את עצמך?
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים ביבר מייצג את היכולת להתפרסם ולא בזכות היכולת שלך אלא רק בגלל שאתה מפורסם אז אתה אייקוןרקורסיביות פאראדוקסלית שליטה!
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים גם אני שונא אותו אני זוכר ששמעתי שהוא ניסה להתחיל עם ריאנה או מישהי מה שמעצבן שהוא שר שירים על אהבה וכאלה כיאילו יש לו ניסיון באיזה מערכת יחסים או משהו כזה
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים ליידי גאגה פי 10 יותר מוזרה ופריקית ממנו.. למה היא לא מפריעה לכם? כי היא אישה? :
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים מה שמעצבן שהוא שר שירים על אהבה וכאלה כיאילו יש לו ניסיון באיזה מערכת יחסים או משהו כזה על מה אתה רוצה שהוא ישיר ?על מלחמות הוא לא יכול כי הוא לא עשה צבא, על אלימות הוא לא יכול כי אף אחד עוד לא הרביץ לושירי ילדים הוא לא יכול לשיר כי אז זה יהיה גילוי עריות, על כסף הוא לא יכול לשיר, כי הכל הולך לאמרגן שלובוא ניקח דוגמא אקטואלית, אם נאמר קרירין יחליט להיות זמר, כמה שירים אפשר לכתוב כבר על קונסולות ?לא בטוח שיהיה קהל שיזדהה עם זה בכלל...אהבה זה נושא די אוניברסלי ושחוקשחוק כמו מי שכותב לו את השירים
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים על מה אתה רוצה שהוא ישיר ?על מלחמות הוא לא יכול כי הוא לא עשה צבא, על אלימות הוא לא יכול כי אף אחד עוד לא הרביץ לושירי ילדים הוא לא יכול לשיר כי אז זה יהיה גילוי עריות, על כסף הוא לא יכול לשיר, כי הכל הולך לאמרגן שלובוא ניקח דוגמא אקטואלית, אם נאמר קרירין יחליט להיות זמר, כמה שירים אפשר לכתוב כבר על קונסולות ?לא בטוח שיהיה קהל שיזדהה עם זה בכלל...אהבה זה נושא די אוניברסלי ושחוקשחוק כמו מי שכותב לו את השיריםמה הקשר ילדים וגילוי עריות?! גילוי עריות זה סקס במשפחה בין אחים למשל..ילדים זה כבר פדופיליה, ויובל המבולבל שר שירי ילדים ככה שאני עדיין לא מבין את ההקשרהוא חייב לשיר שירי אהבה בשביל שלא יחשבו שהוא הומו.. בכל זאת הוא צריך למשוך בנות טיפשעשרההכל עיניין של שיווק מוצר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.