עבור לתוכן

מתלבט בין מארזי CUBE

Featured Replies

פורסם

אין לי מושג למה, אבל ממש מתחשק לי מארז קובייתי למחשב שאני כנראה אקנה בשבועות הקרובים.

כנראה שהוא יחזיק Athlon X4 635 על לוח אם GIGABYTE GA-880GMA-UD2H. הוא לא משמש למשחקים ולכן לא מתוכנן שימוש בכרטיס מסך חיצוני אלא במובנה.

ההתלבטות היא בין המארזים הבאים:

Antec NSK1380

הוא נראה לי הכי מוצלח מכולם למען האמת. מגיע עם ספק 80+ של אנטק ונותן תמורה טובה למחיר הכללי.

אבל מטריד אותי שהספק שלו לא ATX תקני ואם תהיה בעיה כלשהי ואני אצטרך להחליף אותו אני אתקע.

AeroCool M40

גם הוא נראה די מוצלח אבל כל המאווררים האופציונליים בחלק האחורי להוצאת אויר הם 80 מ"מ ואני חושש מרעש.

אה, ויש לו טמפ' ומסך קטן בקדמתו שמראה את הטמפ'. נחמד אבל לא חיוני.

SilverStone Sugo SG02W

הוא מאוד זול, שזה יתרון די גדול ויכול להכניס כרטיסי מסך גדולים (לא ממש רלוונטי כלפי) אבל כל המאווררים שלו הם 80 מ"מ, ושוב עניין הרעש גורם לי לחשוש ממנו.

Raidmax Icecube

נראה די מוצלח. יתרון ספציפי שלו - הוא מגיע עם מקום ל-5 כונני 3.5" כשהשאר מגיעים עם 2-3. הבעיה היא שחוץ ממאוורר ה-120 מ"מ מאחורה, כולו אטום לחלוטין. בצדדים, למעלה ומקדימה, כך שאני לא יודע אם יש בכלל סירקולציה של אויר. הוא גם קצת יקר לעומת השאר.

נזכרתי בעוד אחד:

APEVIA X-QPACK2

מגיע עם ספק 500W אבל לא של חברה שמומלצת בד"כ בפורום. מחירו קצת יקר אבל סך הכל קראתי עליו ביקורות טובות. מאוורר 120מ"מ מאחורה ו-80 מ"מ מקדימה. הוא גם מראה את טמפ' המעבד וההרדיסקים. חסרון - הוא קצת יקר. 600 ש"ח.

אלה המארזים שמצאתי. אם יש משהו שפספסתי אני אשמח אם תוסיפו.

מה דעתכם?

תודה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים