פורסם 2010 בספטמבר 1015 שנים אני רוצה לקנות מחשב עם לוח של gigabyte P55-USB3 ומעבד Core-i5 760 2.8.רציתי לשאול איך המארז v5 בשביל המפרט הנל והאם הקירור שלו טוב?ואיך המארז הנל- antec 200? תודה!
פורסם 2010 בספטמבר 1015 שנים המלצה שלי? קח את 66RC של COMPUCASE תוסיף עוד מאוורר או 2 (ועדיין זה יהיה זול יותר)
פורסם 2010 בספטמבר 1015 שנים הHEC הוא אופציה לא רעה בכלל, אבל הוא לא שקט במיוחד.הרכבתי אחד השבוע... ובסופו של דבר ה"טמטום" של מארז שמרעיש... מארזים הם חתיכות פח מה שיש בהם מרעיש, לא הםבמחיר שלו אפשר לשדרג את הקירור שלו ברמה טובה עם מאווררים שקטים, המבנה שלו יחסית למחיר בליגה אחרת לגמרי
פורסם 2010 בספטמבר 1015 שנים הקונספט של מארז מרעיש מתחלק לכמה כיוונים:1. ויברציה - תלוי בעובי פח ורגליים מגומי לספיגת הרעשים.2. תלוי בחומרי בידוד רעש.3. תלוי בכמות חורי אוורור.לHEC הנ"ל שהוא אגב כן מארז עם יחס עלות מול תועלת גבוה, יש עובי פח הגון, וכמובן שהמארז עצמו כגוש מתכת לא רועש. אבל הוא מאד מחורר, ואין לו שום בידוד רעש או ספיגת ויברציות רצינית. למעט בכלוב הקשיחים. כלומר ברור שהארז עצמו אינו רועש, אבל הוא לא מסכך על הרעש של המערכת עצמה יותר מדי.
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים מחבר שלום, קודם כל תודה אבל בואו נשאר מפוקסים! האפשרויות שלי כרגע הם ה-V5, antec 200\300. מה אתם אומרים? נ.ב- שקט ואוורור תקינים חשובים לי.
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים מחבר ה370 קצת יותר רלוונטי.איך הוא מבחינת שקט? מבחינת קירור יש לו אפשרות ל-7 מאווררים..וסתם שאלה, למה לא הדגמים שהצעתי?תודה!
פורסם 2010 בספטמבר 1215 שנים ה-V5 מכוער, ולא הכי נוח. גם האנטק לטעמי.ה-370 מבחינת שקט ממש טוב, פח עבה והוא יושב יציב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.