עבור לתוכן

יש עם מי לדבר בגוגל? (או - מה עושים כשפורצים לכם לחשבון?)

Featured Replies

פורסם

אז כן, הייתי טיפש והתחברתי לג'ימייל שלי מעמדת אינטרנט צה"לית... עכשיו אין לי יותר ג'ימייל. וגם לא פייסבוק, אבל זה פחות מעניין אותי.

ניסיתי לשחזר את הסיסמא, אבל בגלל שאין לי שם שום מייל משני זה לא עוזר. גם הטופס שלהם שצריך למלא בפרטים כמו "מתי פתחת את החשבון שלך ומי הזמין אותך אליו) לא ממש עזר, כי אני לא באמת זוכר פרטים כאלה אחרי שלוש שנים.

ת'כלס, יש עם מי לדבר שם בנושא? לא מצאתי שום מייל ושום דבר שאשכרה מאפשר לדבר שם עם בן-אדם, ולא מערכת תגובות אוטומטית.

יש לי מיילים מהחשבון שמורים באייפון, יש לי תמונה שלי בלוג-אין לחשבון (אל תשאלו למה), יש לי את מנהל הסיסמאות של כרום שיוכיח שנכנסתי לחשבון הזה... אני יכול לשחזר כל פרט אישי, כדוגמת הסקין שבו השתמשתי ועד התוכן של המייילים.

אבל.. יש למי לפנות בנושא?!

• תגובות 36
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מילאתי את הטופס הזה כבר כמה פעמים, זה לא עוזר במיוחד. איך לעזעזל אני אמור לזכור מתי פתחתי את החשבון ומי שלח לי הזמנה?

פורסם

וכאן המקום להזכיר בזה הרגע להיכנס לחשבון ולהוסיף כתובת דואל"ל משנית לשחזור סיסמה בעת צרה.

הלינק הנ"ל זה המקום היחיד לנסותלשחזר את הסיסמה עם כל הצער שבדבר זה גם לא תמיד עובד כי הם יכולים להגיד "הפרטים אינם נכונים" וזהו... ראיתי את זה קורה עם חבר שלי.

פורסם

זה לא עוזר במיוחד.

אתה לא ממש מפרט למה זה לא עוזר במיוחד - זה כי לא קיבלת תגובה מהם בכלל או כי קיבלת תגובה שלילית?

לוקח זמן לענות במקרים כאלה, אפילו כמה ימים - זה לא זמן תגובה של דקות או שעות - לפעמים זה יכול לקחת גם שבוע ויותר.

אני מציע שתמלא את הטופס כמיטב יכולתך ותתעזר בסבלנות.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי תשובות שליליות..

תכלס, חוץ ממיילים של אנשים שאני מתכתב איתם על בסיס קבוע, סיסמא אחרונה ותאריך כניסה אחרון אין שם שום דבר שאני זוכר.

פורסם

קיבלתי תשובות שליליות..

תכלס, חוץ ממיילים של אנשים שאני מתכתב איתם על בסיס קבוע, סיסמא אחרונה ותאריך כניסה אחרון אין שם שום דבר שאני זוכר.

אז תספק את הפרטים הללו

פורסם
  • מחבר

אז תספק את הפרטים הללו

אה... לא חשבתי על זה לפני שאמרת לי לעשות את זה... :kopfpatsch:

פורסם

אה... לא חשבתי על זה לפני שאמרת לי לעשות את זה... :kopfpatsch:

מזל שאני פה,אבל ברצינות אין לך מה לדאוג גם לי זה קרה ותוך שבוע וחציגוגל ענו לי וזה הסתדר

פורסם
  • מחבר

לאן פנית שהם באמת ענו לך?

הדבר היחיד שאני הבנתי שאפשר לעשות הוא למלא טופס כלשהו, אותו כבר מיליתי, וזה הולך למערכת תגובות אוטומטית, שבמקרה שלי מסרבת לשחזר לי את הסיסמא.

פורסם

לאן פנית שהם באמת ענו לך?

הדבר היחיד שאני הבנתי שאפשר לעשות הוא למלא טופס כלשהו, אותו כבר מיליתי, וזה הולך למערכת תגובות אוטומטית, שבמקרה שלי מסרבת לשחזר לי את הסיסמא.

פניתי אליהם מאימייל זמני שהיה לי בוואלה,ניסית את gmail-support@google.com

אני יחפש אחר כך את המייל שאליו שלחתי

פורסם
  • מחבר

אני אנסה עכשיו...

תודה רבה. אודה לך אם תעשה את זה כמה שיותר מהר.

עריכה:

טוב, המייל הזה גם שייך לבוט כלשהו של גוגל. קיבלתי משם תשובה אוטומטית שגוגל לא עונים לפניות ישירות למייל הזה.

אשמח אם תמצא לי את המייל בו פנית אליהם.

פורסם

יכול להיות שזה איזושהי התקפה על חשבונות ישראלים או משו כזה ? X:

כי אני נמצא באותו מצב כמו שלך

היום סביבות 2 פרצו לי גם לגימייל וגם לפייסבוק

מילאתי את הטופס של גוגל ואני מחכה לתשובה מהם

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שזה איזושהי התקפה על חשבונות ישראלים או משו כזה ? X:

כי אני נמצא באותו מצב כמו שלך

היום סביבות 2 פרצו לי גם לגימייל וגם לפייסבוק

מילאתי את הטופס של גוגל ואני מחכה לתשובה מהם

אם תצליח צור איתי קשר כאן בפורום, תגיד לי מה מילאת ואיזה תשובות חשובות לדעת

פורסם

סתם שאלה לא כל כך קשורה,

הסיסמאות שלכם יחסית קלות לפיענוח?

כלומר רק מספרים ואותיות או גם שילוב של סימונים וכד'..?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים